Αλλο και τουτο ρε παιδια...
Καθε φορα που αναβω το αυτοκινητο το μηχανημα dynavin min to spasoκανει ρεσετ και ακουω το ηλιθιο το μπιπ και η ωρα μηδενιζεται.
Επειδη το ειχα ρυθμισει να αναβει με το γυρισμα της μιζας διαβασα εδω μεσα οτι το ρεσετ γινεται για να μην καει το μηχανημα (αυτοματα) ετσι αρχισα να το σβηνω πριν τραβηξω το κλειδι και να το αναβω χειροκινητα, για καποιο καιρο ειχε φτιαξει τωρα πάλι τα ιδια .Καμια ιδεα κανεις?
Παιδια ασχετο...αλλα εχω ενα τηλεχειριστηριο απ'το dynavin. Οποιος το χρειαστει...μου λεει
BILL007 (07-03-11)
m-(ega)power01
καμια λύση στο προβλημα μου?
Δυονυση αν η μπαταρια σου ειναι στα τελευταια της, ειναι δυνατον να συμβαινει διοτι μπορει στιγμιαια την ωρα που τραβαει ρευμα η μιζα να πεφτει η ταση της τοσο που δεν μπορει να ''συντηρησει'' το dynavin.
Αν εχεις και αλλο αμαξι ,γεφυρωσε τις μπαταριες σαν να εχεις μεινει, εχε το αλλο αναμμενο και επιχειρησε να βαλεις μπρος το bmw. Ετσι μπορεις να δεις αν φταει η μπαταρια η οχι, χωρις να την αλλαξεις
Dathanaso (07-03-11)
Τι έγινε Διονύση τηυν έβαλες την κεραία; Δείχνει καλά...
Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...
Με την γεννηση του μικρου δεν ειχα χρονο να παω να πληρωσω και δυστυχως ακυρωθηκε θα το αφησω για αργοτερα λιγο.
Ο dimtz πρεπει να την τοποθετησε
ΒΜW FANS
ΛευτερηςΜ3 (26-03-11)