Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 2010

Θέμα: Eπικαιροτητα-Προβληματισμοι...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αυτοι οι οικοι δεν ειναι που ειχαν δωσει την top αξιολογη ως πιο σιγουρη επενδυση στους goldman sachs και Lehman Brothers που βαρεσαν το κανονι?
    Αυτοι οι οικοι που βεβαια αυτη ειναι η δουλεια τους αλλα οι συνεχεις και κατευθυνομες προσπαθειες καταστροφης οικονομιες αλλων χωρων,ξεπερνα ισως το "επαγγελματικο τους αντικειμενο"
    Κυριοι χαρακτηριστε οπως θελετε,γραφικο,συνωμοσιολο γο... αλλα προσωπικα πιστευω οτι η κατασταση ειναι στημενη.
    Ο αντικειμενικος σκοπος ειναι η ανακατανομη του πλουτου και η επιστροφη του εκει που καποτε ηταν.
    Η ανακατανομη της ακινητης περιουσιας
    Η καταργηση καθε εργασιακου δικαιωματος και η διαλυση καθε "ασπιδας" εργασιακων προνομιων.
    Με λιγη προσοχη θα δει κανεις οτι κανουν τα αδυνατα δυνατα ωστε να προκαλεσουν υφεση (περικοπες μισθων συνταξεων), δεν αφηνουν καμια μπιζνα να κινηθει (βλεπε καταρ και επενδυσεις)και οτι ακομα κρατα στην αγορα φτιαχνουν νομους για να χτυπηθει.. (βλεπε απαγορευση καπνισματος σε χωρους εστιασης)
    Οταν ολα αυτα θα περασουν θα εχουμε πουλησει οτι εχουμε,αφου πλεον στη προσευχη μας εκτος απο το Θεε μου δωσε μου την υγεια μου,συμπληρωθηκε και το φυλαξε τη δουλεια μου.. Οταν οι μεγαλες πολυεθνικες θα "ανοιξουν" τους τομεις απασχολησης των και θα πουλανε απο καρφιτσες εως αυτοκινητα και φαρμακα στο ιδιο πολυκαταστημα, τοτε ξαφνικα θα αρχισει και παλι η αναπτυξη.
    Θα ερθουν οι μεγαλες νομικες φιρμες,οι μεγαλες μεταφορικες εταιρειες κοκ.
    Τα πραγματα θα ειναι πιο ξεκαθαρα θα κατεχει αυτος που μπορει και οχι ολοι το ιδιο.. τι μικροι μεγαλοι στα καφενεια πως να το κανουμε ενοχλουσε!!!
    Τεσπα!!
    Οσο για ολα αυτα που ακουγονται ξανα για πτωχευση και εξοδο απο το ευρω...
    Δεν ξερω αν θα πτωχευσουμε και για την ακριβεια δεν ξερω αν δεν ειμαστε ηδη σε πτωχευση.
    Οσο ομως για το ευρω ουτε μπορουν να μας "πεταξουν" εξω αλλα ουτε και να φυγουμε απο μονοι μας.
    Δικαιωμα εξοδου εχουν οι χωρες που εχουν πλεονασμα και οχι οι ελλειματικες.
    Παρα το τι ακουγεται κατα διαστηματα ενα "φουντο" σταση πληρωμων και κοπη νεου χρηματος θα προκαλουσε ανυπολογιστες καταστροφες και ανεξελεγκτες καταστασεις που ουτε φανταζομαστε...
    Η λυση ειναι η Ευρωπαικη ενωση να καταλαβει οτι στοχος ειναι η ιδια και να προστατεψει το οραμα της.

2. The Following 2 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

gant (07-03-11), nikos1400 (07-03-11)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Θελω να κατσω να δω το "Inside job" που ειναι παραγωγη του Χολιγουντ (Matt Damon αφηγητης) να δω τι ρολο παιζει. Και τα Zeitgeist επισης δεν τα'χω δει ακομα λογω χρονου.

Παντως νομιζω οτι δεν ειναι οι υποκινητες αυτων των καταστασεων ουτε η "Ευρωπαικη Ενωση", ουτε η "Γερμανια", ουτε η "Αμερικη".

Ανθρωποι ευθυνονται.

Τωρα ποιοι ....?? Αυτο ειναι ενα θεμα.
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτοι οι οικοι δεν ειναι που ειχαν δωσει την top αξιολογη ως πιο σιγουρη επενδυση στους goldman sachs και Lehman Brothers που βαρεσαν το κανονι?
    Αυτοι οι οικοι που βεβαια αυτη ειναι η δουλεια τους αλλα οι συνεχεις και κατευθυνομες προσπαθειες καταστροφης οικονομιες αλλων χωρων,ξεπερνα ισως το "επαγγελματικο τους αντικειμενο"
    Κυριοι χαρακτηριστε οπως θελετε,γραφικο,συνωμοσιολο γο... αλλα προσωπικα πιστευω οτι η κατασταση ειναι στημενη.
    Ο αντικειμενικος σκοπος ειναι η ανακατανομη του πλουτου και η επιστροφη του εκει που καποτε ηταν.
    Η ανακατανομη της ακινητης περιουσιας
    Η καταργηση καθε εργασιακου δικαιωματος και η διαλυση καθε "ασπιδας" εργασιακων προνομιων.
    Με λιγη προσοχη θα δει κανεις οτι κανουν τα αδυνατα δυνατα ωστε να προκαλεσουν υφεση (περικοπες μισθων συνταξεων), δεν αφηνουν καμια μπιζνα να κινηθει (βλεπε καταρ και επενδυσεις)και οτι ακομα κρατα στην αγορα φτιαχνουν νομους για να χτυπηθει.. (βλεπε απαγορευση καπνισματος σε χωρους εστιασης)
    Οταν ολα αυτα θα περασουν θα εχουμε πουλησει οτι εχουμε,αφου πλεον στη προσευχη μας εκτος απο το Θεε μου δωσε μου την υγεια μου,συμπληρωθηκε και το φυλαξε τη δουλεια μου.. Οταν οι μεγαλες πολυεθνικες θα "ανοιξουν" τους τομεις απασχολησης των και θα πουλανε απο καρφιτσες εως αυτοκινητα και φαρμακα στο ιδιο πολυκαταστημα, τοτε ξαφνικα θα αρχισει και παλι η αναπτυξη.
    Θα ερθουν οι μεγαλες νομικες φιρμες,οι μεγαλες μεταφορικες εταιρειες κοκ.
    Τα πραγματα θα ειναι πιο ξεκαθαρα θα κατεχει αυτος που μπορει και οχι ολοι το ιδιο.. τι μικροι μεγαλοι στα καφενεια πως να το κανουμε ενοχλουσε!!!
    Τεσπα!!
    Οσο για ολα αυτα που ακουγονται ξανα για πτωχευση και εξοδο απο το ευρω...
    Δεν ξερω αν θα πτωχευσουμε και για την ακριβεια δεν ξερω αν δεν ειμαστε ηδη σε πτωχευση.
    Οσο ομως για το ευρω ουτε μπορουν να μας "πεταξουν" εξω αλλα ουτε και να φυγουμε απο μονοι μας.
    Δικαιωμα εξοδου εχουν οι χωρες που εχουν πλεονασμα και οχι οι ελλειματικες.
    Παρα το τι ακουγεται κατα διαστηματα ενα "φουντο" σταση πληρωμων και κοπη νεου χρηματος θα προκαλουσε ανυπολογιστες καταστροφες και ανεξελεγκτες καταστασεις που ουτε φανταζομαστε...
    Η λυση ειναι η Ευρωπαικη ενωση να καταλαβει οτι στοχος ειναι η ιδια και να προστατεψει το οραμα της.
    φυσικά και το ξέρουν και το έχουν καταλάβει...εδώ εμείς το έχουμε πάρει χαμπάρι
    πλέον...η γερμανία και η γαλλία κοιτάζουν πως και πως να βγούνε απο το μάτι του
    κυκλώνα, με οποιοδήποτε τρόπο, καταπατώντας ότι βρούν μπροστά τους...έχουν
    βάλει σε πολύ άσχημο bad trip, ελλάδα - ιρλανδία(& αγγλία γενικότερα) - ισπανία -
    πορτογαλλία - η ιταλία έρχεται και αυτή με την σειρά της, βλέπεις αυτοί
    κράτησαν παραπάνω γιατί έχουν και βιομηχανία...γενικότερα δεν υπάρχει σωτηρία...
    εγώ όπως το βλέπω το πράμα, πλέον όλοι μέρες μετράμε, απλά κάποιοι περισσότερες,
    κάποιοι άλλοι λιγότερες, κάποιοι άλλοι στάματησαν το μέτρημα και είπαν το ποίημα...
    προετοιμαστείτε, γιατί πολύ μεγάλο κακό έρχεται...η χώρα πάει φούλ για χρεωκοπεία,
    και δεν πρόκειται να μείνει τπτ όρθιο..πάντως αναρωτιέμαι για αυτά τα 70 δίς που
    μας χρωστάνε οι χίτλερ...έκανε καμμιά κρούση η κότα ο προθυπουργός μας μαζί με
    τον ουρακοτάγκο - άχρηστο για να κρατήσει ακόμα και περίπτερο παπακωνσταντίνου???
    έτσι για να βλέπουν όσοι ψηφίζουν, ποιούς ψηφίζουν τόσα χρόνια...και για τους
    μεν και για τους δεν...προσωπικά αν ψήφιζα τόσα χρονια, τώρα θα έκοβα μόνος μου
    το κωλόχερο μου...είτε ψήφιζα την φλόγα της ντροπής, είτε τον μουχλιασμένο ήλιο.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP