Σελίδα 69 από 201 ΠρώτηΠρώτη ... 1959676869707179119169 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 681 έως 690 από 2010

Θέμα: Eπικαιροτητα-Προβληματισμοι...

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    και για να ξέρουμε και τι γίνεται στην ελλάδα με το χρήμα που
    βγαίνει με τον αέρα, απο τους τόσο πολούς αερητζίδες που έχουμε
    που θέλουν χωρίς να κάνουν τπτ να βγάζουν λεφτά. εδώ και κάτι
    μήνες λοιπόν, έχω ενδιαφερθεί για να πάρω συμμετοχή σε μια έκθεση
    του εξωτερικού, έτσι ώστε να διευρύνω τις αγορές τις εταιρείας μας,
    μιάς και εδώ μέσα πλέον δουλειά δεν γίνεται...απο τις επαφές που είχα
    κάνει μέχρι τώρα λοιπόν, είχα μια προσφορά για 126 ευρώ το μέτρο...
    προχθές λοιπόν, και εκεί που είμαι έτοιμος να συμπληρώσω και να
    στείλω την αίτηση, μου έρχεται ένα ωραιότατο μύνημα απο ένα δικό
    μας επιμελητήριο και πολύ γνωστό, πως είναι ο σύνδεσμος για αυτή την
    έκθεση και πως είναι στην διάθεση μου, στο να έχω επικοινωνία μαζί
    τους, έτσι ώστε να έχω μια πιο εύκολη και πιο ξεκάθαρη συνενόηση,
    απ'ότι αν μιλούσα με την αντίστοιχη χώρα με ξένους...όλα ωραία λοιπόν,
    μέχρι την στιγμή που ξεκινήσαμε να μιλάμε για τις χρεώσεις...λοιπόοοον.
    οι κύριοι απο το επιμελητήριο, μου έδωσαν τιμή μέτρου 250 ευρώ, λέγοντας
    μου πως άλλαξε η χρέωση...παραξενέυτηκα λοιπόν και πείρα τηλ στους
    υπέυθυνους της έκθεσης, οι οποίοι μου επιβεβαίωσαν τις αρχικές τιμές
    που γνώριζα και εγώ...μιλώντας ξανά με το επιμελητήριο, που μου έπριξαν
    τα @@ για να δώσω τα στοιχεία μου, έτσι ώστε να μου στείλουν έναν
    αναλυτικό φάκελο με χαρτιά για υπογραφή, τους είπα για το λάθος στην τιμή.
    η απάντηση ξέρετε ποια ήταν???μα κύριε μου εμείς θα είμαστε ο σύνδεσμος σας
    για εκεί...δεν πρέπει να πληρωθούμε??????????????μιλάμε καράφλιασα...
    δλδ ρε παιδιά επειδή θα μου στείλετε μεταφρασμένες κάποιες φόρμες, πρέπει
    να μου βάλετε καπέλο 100% την τιμή του μέτρου???ρώτησα...δλδ οκ να σας
    δώσω με την καρδιά μου 250 300 ευρώ με μια απόδειξη για την εξυπηρέτηση
    που θα μου κάνετε...εσείς μου ζητάτε δλδ 12.000 ευρώ για τα 100 μέτρα που
    θέλω να κλείσω???η δουλεια που θα κάνετε για μένα δεν θα είναι η ίδια με
    κάποιον που θέλει 10 μέτρα???σαφώς μου λέει...άρα δλδ, για την ίδια δουλειά,
    απο τον έναν θα πάρετε 12κ και απο τον άλλο 1.2κ...μάλιστα ευχαριστώ πολύ.
    φυσικά φαγώθηκε να δώσω τα στοιχεία μου και φυσικά της είπα στο τέλος,
    πάρε τα @@ μου...σε λάθος μ@λ@κ@ πείρες για να κάνεις δουλειά..φυσικά
    η έκθεση μετά απο επόμενη επικοινωνία, περιμένει την αίτηση μου με 112 ευρώ,
    λόγο του πολύ δυσάρεστου γεγονότος το οποίο πέρασα με τον εκπρόσωπο τους...
    γενικό συμπέρασμα???βρε ουστ όλοι οι πεταμένοι που έμαθαν να κάθονται και
    να βγάζουν λεφτά στην πλάτη του καθενός...λαμόγια.

Επειδή η δουλειά μου είναι οι εκθέσεις (αντιπροσωπέυω 2 απο τα μεγαλύτερα εκθεσιακά κέντρα της Γερμανίας στην Ελλάδα) θα πρέπει να σου πω οτι όσες εκθέσεις έχουν αντιπροσώπους σε διάφορες χώρες οι αντιπρόσωποι πληρώνονται απο την ίδια την έκθεση για να βοηθούν στην επικοινωνία και στο διαδικαστικό της υπόθεσης για τη συμμετοχή. (επιλογή θέσης - χώρου, κατασκευή δομής περιπτέρου κλπ). η τιμή που θα λάβει μια ενδιαφερόμενη εταιρία είτε απο την ίδια την έκθεση είτε απο τον αντιπρόσωπο ΠΡΕΠΕΙ να είναι ακριβώς η ίδια μιας και η αίτηση που συμπληρώνεις είναι ακριβώς η ίδια.
    προφανώς με αυτούς που μίλησες δεν ήταν καν αρμόδιοι για την έκθεση και θα έπρεπε να τους καταγγείλεις στον εκθεσιακό οργανισμό!
    όσες εκθέσεις έχουν ή επιθυμούν δίκτυο αντιπροσώπων στο εξωτερικό καταρχάς τους αναφέρουν με τα πλήρη στοιχέια στην ιστοσελίδα τους και μάλιστα πολλές φορές σε παραπέμπουν σε αυτούς.

υπάρχουν μερικές φορές συμμετοχές που οργανώνονται απο κρατικούς φορείς ή ιδιωτικούς φορείς και οι ''διοργανωτές'' αυτοί χρεώνουν. υποτίθεται λοιπόν οτι πας εσύ με επιδότηση να συμμετάσχεις μέσω κρατικού προγράμματος και τελικά η έκθεση σου βγαίνει πιο ακριβη! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

αυτά προς προσοχή σου!

σου εύχομαι καλές δουλειές και καλή επιτυχία...

Υ.Γ. Σε ποιά έκθεση θα πάς?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Cobalt : 01-03-11 στις 17:13

2. The Following User Says Thank You to Cobalt For This Useful Post:

S8N (01-03-11)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Cobalt Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επειδή η δουλειά μου είναι οι εκθέσεις (αντιπροσωπέυω 2 απο τα μεγαλύτερα εκθεσιακά κέντρα της Γερμανίας στην Ελλάδα) θα πρέπει να σου πω οτι όσες εκθέσεις έχουν αντιπροσώπους σε διάφορες χώρες οι αντιπρόσωποι πληρώνονται απο την ίδια την έκθεση για να βοηθούν στην επικοινωνία και στο διαδικαστικό της υπόθεσης για τη συμμετοχή. (επιλογή θέσης - χώρου, κατασκευή δομής περιπτέρου κλπ). η τιμή που θα λάβει μια ενδιαφερόμενη εταιρία είτε απο την ίδια την έκθεση είτε απο τον αντιπρόσωπο ΠΡΕΠΕΙ να είναι ακριβώς η ίδια μιας και η αίτηση που συμπληρώνεις είναι ακριβώς η ίδια.
    προφανώς με αυτούς που μίλησες δεν ήταν καν αρμόδιοι για την έκθεση και θα έπρεπε να τους καταγγείλεις στον εκθεσιακό οργανισμό!
    όσες εκθέσεις έχουν ή επιθυμούν δίκτυο αντιπροσώπων στο εξωτερικό καταρχάς τους αναφέρουν με τα πλήρη στοιχέια στην ιστοσελίδα τους και μάλιστα πολλές φορές σε παραπέμπουν σε αυτούς.

υπάρχουν μερικές φορές συμμετοχές που οργανώνονται απο κρατικούς φορείς ή ιδιωτικούς φορείς και οι ''διοργανωτές'' αυτοί χρεώνουν. υποτίθεται λοιπόν οτι πας εσύ με επιδότηση να συμμετάσχεις μέσω κρατικού προγράμματος και τελικά η έκθεση σου βγαίνει πιο ακριβη! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

αυτά προς προσοχή σου!

σου εύχομαι καλές δουλειές και καλή επιτυχία...

Υ.Γ. Σε ποιά έκθεση θα πάς?
    και όμως αυτό συνέβει...όταν λές αντιπροσωπεύεις 2 απο τα μεγαλύτερα εκθεσιακά
    της γερμανίας τι ενοείς???τι ακριβώς κάνει???αν δεν κάνω λάθος, οι γερμανικές
    εκθέσεις, είναι στην κολωνία και στο ανόβερο...τα εκθεσιακά κέντρα δλδ...
    αν δεν σου κάνει κόπο στείλε ένα πμ να τα πούμε...όσο για το πια έκθεση αναφέρω,
    δεν θέλω να κάνω θέμαμε λεπτομέρειες...ότι ήταν να γίνει έγινε, οι υπεύθυνοι
    της εκθέσεως γνώριζαν τον συγκεκριμένο σύνδεσμο και παραξενεύτικαν κιόλα...
    είπαν ότι θα χειριστούν αυτοί το θέμα...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

μια μουσική προσέγγιση σε σχέση με το ..μνημόσυνο

https://www.youtube.com/watch?v=ueqY...eature=related

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

...για να καταλάβουμε πόσο πίσω είμαστε, δυστυχώς..

https://www.ledsmagazine.com/news/8/3/2

https://www.monbat.com/news.php?NewsID=215

On 15.02.2011 in the town Godech was officially opened the first of its kind in Bulgaria and the European Union high-tech production line for Power LEDs – Octa Light Bulgaria AD. The company belongs to the economic group of Monbat Plc, as the manufacturer of rechargeable batteries holds 51 % of its capital. The opening ceremony was attended by the Prime Minister the Republic of Bulgaria Mr. Boyko Borisov and the Deputy Prime Minister – Mr. Tsvetanov. Mr. Atanas Bobokov – Chairprson of the Management Board of Monbar Plc, the Prime Minister the Republic of Bulgaria Mr. Boyko Borisov and Mr. Iliya Veselinov – Executive director of Octa Light Bulgaria AD cut the ribbon of the new factory.
    The investment in the new factory has been made within approximately 1 year. For the construction and production of the power LEDs and lighting fixtures upon reaching full production capacity will be employed around 100 engineers and other professionals. The production of Octa Light Bulgaria AD will be exported to Italy, Switzerland and the neighboring countries as the Company is in a process of negotiations with several Bulgarian municipalities for replacement of their street lighting fixtures with powerful LEDs that use 60 percent less energy than the traditional lighting fixtures. At the opening of factory Mr. Iliya Veselinov - Executive Director of Octa Light Bulgaria AD stated that besides being the only manufacturer in Europe, the new factory will also offer a competitive price, even compared to the analogous Chinese products.

6. The Following 2 Users Say Thank You to NickE60 For This Useful Post:

Konstantinos E60 (07-03-11), Vasilis (07-03-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

εφτασε η ωρα να αρχισουν τα βιολια να παιζουν..........

Νέα υποβάθμιση από MoodyΆs

Σε νέα υποβάθμιση - κατά μία βαθμίδα αυτή τη φορά - της πιστοληπτικής ικανότητας της ελληνικής οικονομίας προχώρησε ο οίκος MoodyΆs.

Ο οίκος αξιολόγησης αποδίδει την υποβάθμιση στις δυσκολίες στη συλλογή εσόδων που αντιμετωπίζει η χώρα στις πολύ αισιόδοξες παραδοχές των μέτρων δημοσιονομικής προσαρμογής καθώς και των δομικών μεταρρυθμίσεων, οι οποίες εμφανίζουν πολύ σημαντικούς κινδύνους εφαρμογής.

Τέλος κάνει λόγο για κίνδυνο αναδιάρθρωσης μετά το 2013.

https://www.skai.gr/news/finance/art...i-apo-moodys-/

Μετα απο μας κανενας.....ακομα και ο Νιγηρας ειναι καλυτερος.....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Z4 DCT : 07-03-11 στις 09:56

8. The Following 2 Users Say Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

Konstantinos E60 (07-03-11), Vasilis (07-03-11)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

About Us:
    "Moody's is an essential component of the global capital markets, providing credit ratings, research, tools and analysis that contribute to transparent and integrated financial markets. "

απο τους λεγομενους speculators ειναι ?
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αυτοί τιμωρούν το αποτέλεσμα.. λες και δεν ήξεραν..
    Τους υπαίτιους ποιος θα τους τιμωρήσει??

11. The Following 2 Users Say Thank You to NickE60 For This Useful Post:

Konstantinos E60 (07-03-11), S8N (07-03-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτοί τιμωρούν το αποτέλεσμα.. λες και δεν ήξεραν..
    Τους υπαίτιους ποιος θα τους τιμωρήσει??
    Αυτοι Νικο κανουν την δουλεια τους......εξηγαγαν το προβλημα απο την Αμερικη....και το εστηλαν στην ευρωπη....και τωρα το φτιαχνουν....(αννοω οτι το φτιαχνου εις βαρος μας περισοτερο!!!!!)

Οχι οτι δεν ειχαμε προβλημα.....ο σαπιος τροχος ειμαστε.....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Z4 DCT : 07-03-11 στις 10:29

13. The Following 3 Users Say Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

NickE60 (07-03-11), PANOS-E60 (07-03-11), S8N (07-03-11)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αυτοι οι οικοι δεν ειναι που ειχαν δωσει την top αξιολογη ως πιο σιγουρη επενδυση στους goldman sachs και Lehman Brothers που βαρεσαν το κανονι?
    Αυτοι οι οικοι που βεβαια αυτη ειναι η δουλεια τους αλλα οι συνεχεις και κατευθυνομες προσπαθειες καταστροφης οικονομιες αλλων χωρων,ξεπερνα ισως το "επαγγελματικο τους αντικειμενο"
    Κυριοι χαρακτηριστε οπως θελετε,γραφικο,συνωμοσιολο γο... αλλα προσωπικα πιστευω οτι η κατασταση ειναι στημενη.
    Ο αντικειμενικος σκοπος ειναι η ανακατανομη του πλουτου και η επιστροφη του εκει που καποτε ηταν.
    Η ανακατανομη της ακινητης περιουσιας
    Η καταργηση καθε εργασιακου δικαιωματος και η διαλυση καθε "ασπιδας" εργασιακων προνομιων.
    Με λιγη προσοχη θα δει κανεις οτι κανουν τα αδυνατα δυνατα ωστε να προκαλεσουν υφεση (περικοπες μισθων συνταξεων), δεν αφηνουν καμια μπιζνα να κινηθει (βλεπε καταρ και επενδυσεις)και οτι ακομα κρατα στην αγορα φτιαχνουν νομους για να χτυπηθει.. (βλεπε απαγορευση καπνισματος σε χωρους εστιασης)
    Οταν ολα αυτα θα περασουν θα εχουμε πουλησει οτι εχουμε,αφου πλεον στη προσευχη μας εκτος απο το Θεε μου δωσε μου την υγεια μου,συμπληρωθηκε και το φυλαξε τη δουλεια μου.. Οταν οι μεγαλες πολυεθνικες θα "ανοιξουν" τους τομεις απασχολησης των και θα πουλανε απο καρφιτσες εως αυτοκινητα και φαρμακα στο ιδιο πολυκαταστημα, τοτε ξαφνικα θα αρχισει και παλι η αναπτυξη.
    Θα ερθουν οι μεγαλες νομικες φιρμες,οι μεγαλες μεταφορικες εταιρειες κοκ.
    Τα πραγματα θα ειναι πιο ξεκαθαρα θα κατεχει αυτος που μπορει και οχι ολοι το ιδιο.. τι μικροι μεγαλοι στα καφενεια πως να το κανουμε ενοχλουσε!!!
    Τεσπα!!
    Οσο για ολα αυτα που ακουγονται ξανα για πτωχευση και εξοδο απο το ευρω...
    Δεν ξερω αν θα πτωχευσουμε και για την ακριβεια δεν ξερω αν δεν ειμαστε ηδη σε πτωχευση.
    Οσο ομως για το ευρω ουτε μπορουν να μας "πεταξουν" εξω αλλα ουτε και να φυγουμε απο μονοι μας.
    Δικαιωμα εξοδου εχουν οι χωρες που εχουν πλεονασμα και οχι οι ελλειματικες.
    Παρα το τι ακουγεται κατα διαστηματα ενα "φουντο" σταση πληρωμων και κοπη νεου χρηματος θα προκαλουσε ανυπολογιστες καταστροφες και ανεξελεγκτες καταστασεις που ουτε φανταζομαστε...
    Η λυση ειναι η Ευρωπαικη ενωση να καταλαβει οτι στοχος ειναι η ιδια και να προστατεψει το οραμα της.

15. The Following 2 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

gant (07-03-11), nikos1400 (07-03-11)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Θελω να κατσω να δω το "Inside job" που ειναι παραγωγη του Χολιγουντ (Matt Damon αφηγητης) να δω τι ρολο παιζει. Και τα Zeitgeist επισης δεν τα'χω δει ακομα λογω χρονου.

Παντως νομιζω οτι δεν ειναι οι υποκινητες αυτων των καταστασεων ουτε η "Ευρωπαικη Ενωση", ουτε η "Γερμανια", ουτε η "Αμερικη".

Ανθρωποι ευθυνονται.

Τωρα ποιοι ....?? Αυτο ειναι ενα θεμα.
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Σελίδα 69 από 201 ΠρώτηΠρώτη ... 1959676869707179119169 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP