Ο Giorgo και ο φίλος του Obama κάποτε είχαν κάνει σημαία τους νομιμοποίηση της μαριχουάνα... πάει φλώραψαν τα αλάνια και οι παλαιοί μπετατζήδες της Σουηδίας....!![]()
![]()
Ο Giorgo και ο φίλος του Obama κάποτε είχαν κάνει σημαία τους νομιμοποίηση της μαριχουάνα... πάει φλώραψαν τα αλάνια και οι παλαιοί μπετατζήδες της Σουηδίας....!![]()
![]()
koita etsi pos egine i oikonomia mas stin ellada , mia nomimopioisi tou xortou san tin ollandia pisteuo the itan mia kali pigi esodon . fadastite ta kalokairia ti tha ginotan apo touristes sta nisia mas .(px na exei i mykonos kamia 20aria coffee shops ) .bebaia apo tin alli tha katastreomastan san kratos poly grigora alla tha rixname poly gelio me tis malakies pou tha blepame mprosta mas
live free and drive hard
Φίλε αν νομιμοποιούσαν το χόρτο θα ήταν σαν την Ολλανδία, δηλαδή ΔΕΝ μπορείς να βγείς εκτός του μαγαζιού να καπνίσεις!
Αν το κάνανε αυτό εκεί να δείς πηγή εσόδων!
Αλλά το παράνομο είναι πάντα πιο ακριβό....
Προσωπικά δεν κόβω το κάπνισμα με τίποτα και απο τότε που απαγορεύτηκε σε δημόσιους χώρους καπνίζω περισσότερο απο πείσμα και μόνο!
Αφού είναι τόσο κακό για την υγεία γιατί δεν κλείνουν οι καπνοβιομηχανίες?
Η Αμερική βασίζεται στην Coca Cola, την Marlboro και την Philip Morris! Τρελοί είναι να κλείσουν την πηγή εσόδων τους?
Θυμάμαι τον παππού μου που κάπνιζε 7 πακέτα σέρτικο Λαμίας άφιλτρο και τελικά πήγε απο το κρασί.... Τα πνευμόνια του ήταν πεντακάθαρα σαν 15 χρονου αθλητή και η καρδιά του σαν 20άρη!
Ας πούνε αλλού οτι το τσιγάρο σου κάνει κακό.... Δεν σου κάνει το κάπνισμα κακό, οι βρασμένοι και τελευταίας διαλογής καπνοί που μας πουλάνε κάνουν κακό!
Ptboul (08-03-11)
Φιλε Δημήτρη εχεις λαθος. Το γιατι θα το καταλαβεις μετα απο 20 -30 χρόνια.
Ακομα εισαι αρκετα νεος, ωστε να μην καταλαβαινεις ποσο βλαβερη ειναι αυτη η συνηθεια.
Δεν θελω να σου κανω κηρυγμα, αλλα πιστεψε με, απο τοτε που το πεταξα (πριν 4 χρονια) κυρίως αισθανομαι ελευθερος.
Τωρα στα 59 μου, δεν τρεχω πια στα αγρια μεσανυκτα να βρω περιπτερο, περπαταω ανετα οταν παω για κυνηγι, δεν μπαφιαζω οταν κολυμπαω 200 μετρα και κανω ποδηλατο για γυμναστική που μου αρεσει.
Για τα χρηματα δεν κανω λογο, οχι γιατι δεν ειναι σημαντικα αλλα γιατι δεν μετριωνται διπλα στην υγεια μας.
Αυτα.
Σεβαστά και δεκτά τα λεγόμενά σου φίλε μου.....
Δεν τα παίρνω σαν κύρηγμα προς Θεού!
Απλά θέλω να τονίσω την ποιότητα του καπνού που "φουμάρουμε" πλέον σε σχέση με άλλα χρόνια.... Καπνίζω απο 16 και είμαι 25, θυμάμαι όταν πρωτοξεκίνησα τα ίδια τσιγάρα είχαν τελείως διαφορετική αίσθηση και γεύση....
Και πάνω απο όλα δεν ανέχομαι αυτό που θέλουν να επιβληθούν ορισμένοι (όχι απο εδω μέσα γενικά το λέω) και σου λένε σβήστο κάνε ράνε πέτα το χωρίς επιχειρήματα!
Ενώ πολύς κόσμος αν καπνίζω σε μια καφετέρια πχ που επιτρέπεται το κάπνισμα και μου πούνε όμορφα: φίλε μου επειδή με ενοχλεί μπορείς να το σβήσεις? Τότε ναι το σβήνω και δεν ξαναανάβω μέχρι να φύγω....
Dimzan (06-03-11), katsaraios (07-03-11), Ptboul (08-03-11), Samaro (06-03-11)