Σελίδα 9 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 789
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 81 έως 90 από 90

Θέμα: Police on motorcycles...

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε ολο το κοσμο οι ανθρωποι τιμουν τους πεσοντες εν ωρα καθηκοντος,ειτε ειναι υπηρεσια,φυσικη καταστροφη,κηρυγμενος ή ακηρυχτος πολεμος.
    Δυο νεοι συνανθρωποι μας,αστυνομικοι στο επαγγελμα,σκοτωθηκαν την ωρα που προσπαθουσαν να προστατεψουν και εμας...
    Ας σιωπησουμε τουλαχιστον ως ελαχιστο φορο τιμης σε αυτους τους δυο λεβεντες,που ακομα τα σωματα τους ειναι αταφα!!
    Οτι και να σημαινει η στολη τους για τον καθενα μας, σε αυτα τα δυο παιδια (γιατι παιδια ηταν) αξιζει τουλαχιστο η αναγνωριση της ηρωικης προσπαθειας τελεσης του καθηκοντος τους.
    Αξιζει στους γονεις τους που σημερα θα τα "συνοδεψουν" εκει.. που σε κανενα γονιο να μην τυχει ποτε,να ξερουν οτι τα παιδια τους δεν πηγαν αδικα,οτι η κοινωνια αναγνωριζει τη θυσια τους!!!
    ΤΕΛΟΣ!

2. The Following 2 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:

john (03-03-11), joseph (03-03-11)

Περιοχή
    Λευκαδα
    Rides
    5

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε ολο το κοσμο οι ανθρωποι τιμουν τους πεσοντες εν ωρα καθηκοντος,ειτε ειναι υπηρεσια,φυσικη καταστροφη,κηρυγμενος ή ακηρυχτος πολεμος.
    Δυο νεοι συνανθρωποι μας,αστυνομικοι στο επαγγελμα,σκοτωθηκαν την ωρα που προσπαθουσαν να προστατεψουν και εμας...
    Ας σιωπησουμε τουλαχιστον ως ελαχιστο φορο τιμης σε αυτους τους δυο λεβεντες,που ακομα τα σωματα τους ειναι αταφα!!
    Οτι και να σημαινει η στολη τους για τον καθενα μας, σε αυτα τα δυο παιδια (γιατι παιδια ηταν) αξιζει τουλαχιστο η αναγνωριση της ηρωικης προσπαθειας τελεσης του καθηκοντος τους.
    Αξιζει στους γονεις τους που σημερα θα τα "συνοδεψουν" εκει.. που σε κανενα γονιο να μην τυχει ποτε,να ξερουν οτι τα παιδια τους δεν πηγαν αδικα,οτι η κοινωνια αναγνωριζει τη θυσια τους!!!
    ...χρωσταω θενκς!

τα πες ολα!

...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Γυμνοί στο Θάνατο.

Μια μόνο φράση περιγράφει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δρουν οι άνδρες και οι γυναίκες της ΔΙ.ΑΣ.: “τους στέλνουν γυμνούς στο θάνατο”

Αυτό περιγράφει ο Θέμης Μπαλλής που έχει κατάστημα στο Μοναστηράκι. Εκεί είχαν πάει και τα δύο παλικάρια της ΔΙ.ΑΣ. για να ψωνίσουν με χρήματα απ' το υστέρημά τους τα σωστά “εργαλεία” για τη δουλειά τους.

Όπως λέει στην εφημερίδα “Τα Νέα” πριν ενάμιση χρόνο έγινε πελάτης του ο Γιώργος Σκυλογάννης. Ο 22χρονος κατάλαβε αμέσως μόλις ανέλαβε υπηρεσία ότι πρέπει να ... πετάξει ό,τι του είχε δώσει η υπηρεσία. Για να προστατέψει τη ζωή του αναγκάστηκε να αγοράσει νέο αλεξίσφαιρο καθώς το υπηρεσιακό ζυγίζει 4,5 κιλά και δεν ενδείκνυται σε καμία περίπτωση για μοτοσικλετιστές. Επίσης το αλεξίσφαιρο της υπηρεσίας δεν “αντέχει” πλήγματα από δυνατά όπλα.
    Ο Γιώργος πλήρωσε άλλα 50 ευρώ για χειροπέδες και 80 ευρώ για έναν φακό.
    Λίγο αργότερα έγινε πελάτης του και ο 23χρονος Γιάννης Ευαγγελινέλης. Σχεδόν όλοι οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ είναι εξαναγκασμένοι να πηγαίνουν και να ψωνίζουν από τέτοιου είδους καταστήματα, αφού ούτε κράνη δεν έχουν. Είναι χαρακτηριστικό, όσο και εξοργιστικό, το γεγονός ότι αρχικά τους δόθηκαν κράνη που προβλέπονται για τα... ΜΑΤ (!).
    Οποιοσδήποτε μοτοσικλετιστής ακούσει κάτι τέτοιο είναι βέβαιο ότι θα γελάσει. Αναρωτιέται όμως κανείς ποιος από το υπουργείο γελάει μετά το μακελειό.
    Ποιος θέλησε να τους ξεγελάσει παραγγέλλοντας τις στολές τους που δεν ήταν αδιάβροχες με... δικαιολογία ότι όταν βρέχει οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ έχουν δικαίωμα να μην αναλάβουν δράση;
    Ποιος γελάει σήμερα όταν μαθαίνει ότι αυτά τα παιδιά εκπαιδεύονται σε μηχανές 250 κ.ε. Και ύστερα καβαλάνε 650άρες;
    Είναι για γέλια το γεγονός ότι οι περισσότερες μηχανές βγαίνουν off γιατί λήγει η εγγύηση; Γιατί δεν έχουν ανταλλακτικά...
    Ποιος ήταν εκείνος που έδωσε στην αρχή εκτός από ακατάλληλα και ληγμένα αλεξίσφαιρα στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ. ;
    2.236 αστυνομικοί με 1002 μηχανές κατάφεραν (το δείχνουν τα στοιχεία) ισχυρό πλήγμα στην εγκληματικότητα. Όπως φαίνεται το κατάφεραν μόνο χάρη στη δική τους αυτοθυσία.

Πηγή newsit
    ΜΗΝ ΛΕΣ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ... ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΣΑ ΛΕΣ!!

5. The Following 7 Users Say Thank You to tsagio For This Useful Post:

Jimmakos (03-03-11), john (03-03-11), joseph (03-03-11), nikos1400 (03-03-11), Ptboul (03-03-11), Stathis (03-03-11), z3 2.2 (03-03-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

στο υπουργειο σημερα,ειναι αλλη μια "εργασιμη" μερα.γιατι ουτε καν εργαζονται...
    απλα ο υπουργος εχει "συσκεψη" και ο γενικος γραμματεας,θα αναλαβει την υποχρεωση να παει στην κηδεια των δυο παιδιων,θα περασει μπροστα απο τους γονεις τους,θα πει συλληπητηρια,επεσαν πανω στο καθηκον και μετα θα επιστρεψουν στα γραφεια τους....
    οι διοικητες της αστυνομιας θα ζηταν αλεξισφαιρα κρανη κλπ και ο χαρτογιακας στο υπουργειο θα πει δεν εχω και οταν κλεισει το τηλεφωνο θα πεταξει και ενα "μ@λ@κ@"!!
    και ετσι περναει ο καιρος...και ξεχναμε πραγματα....μεχρι το χαζοκουτι να μας τα ξαναθυμισει για καποιο λογο βεβαια...και σιγουρα θα μας τα θυμισει πριν η μετα απο καποιο σημαντικοτατο γεγονος,οπως τοτε με την εισοδο της ελλαδας στο ΔΝΤ και το dvd της τζουλιας....και ΟΛΑ τα υπολοιπα γεγονοτα...
    αφου εχουμε μηνμη χρυσοψαρου....γιατι να μην μας βαλουν σε γυαλα??
    αφου μας λενε "πηδα" και εμεις πηδαμε!!!γιατι να μη μας "πηδηξουν"?
    αλλα εμεις!!!!!!!!!ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΨΗ!!!
    το τραγουδι της eurovision, το Big brother και οι ειδησεις του star που μου δειχνει τι φορεσε η μια και η αλλη και με το πολυτελες αμαξι που πηγε ο ταδε στο παρτι του αλλου του gay ταδε...και που και που,να μου βαζουν και εναν γρηγοροπουλο,ωστε να "αφυπνησουν" το πνεύμα της ελευθεριας που "καποιοι πανε να φιμωσουν"...
    δε θα περιμενουμε ουτε εξι μηνες,οταν θα μας πουν...θυμαστε την ακροπολη?
    πριν λιγες μερες κυκλοφορησε η ειδηση οτι ουτε λεφτα για βενζινες δεν εχει η αστυνομια,χανει δυο παλληκαρια που επεσαν ΗΡΩΙΚΑ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ,αλλα εμεις τη παρασκευη θα παμε στο villa mercedes,θα κοιταξουμε με ζηλεια τις lambo που ειναι παρκαρισμενες και θα πουμε...ε ρε ενα τζοκερ να μου κατσει....ενα!!!
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

7. The Following 3 Users Say Thank You to GEORGE316 For This Useful Post:

Nick bmwlover (03-03-11), Ptboul (03-03-11), z3 2.2 (03-03-11)

Περιοχή
    Kαλαματα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο joseph Εμφάνιση μηνυμάτων
    https://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/09/h-o.html

Παντως, μονο και μονο, για αυτο το περιστατικο, αξιζει να υπαρχει αυτη η ομαδα..
    Παιδια, αν ειναι αληθεια, ειναι απιστευτο και τραγικο, ταυτοχρονα....

Η συνεχεια απο μια παλια αναρτηση στο τρομακτικο που ειχα διαβασει..

https://tro-ma-ktiko.blogspot.com/20...post_7180.html

Υ.Γ Διαβαστε την πρωτη, και μετα τη δευτερη.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη joseph : 03-03-11 στις 12:56

9. The Following 7 Users Say Thank You to joseph For This Useful Post:

aristent (03-03-11), munchen (03-03-11), Nick bmwlover (03-03-11), nikos1400 (03-03-11), Ptboul (03-03-11), tsagio (03-03-11), z3 2.2 (03-03-11)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Συγκλονιστικό, τουλάχιστον!._
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Rides
    0

Προεπιλογή

να ρε παιδια...αυτος ειναι ο "δολοφονος",το "γουρουνι"...
    που ειναι τωρα ο λαζοπουλος???????φοραει παντελονια να βγει στο καναλι και να το μεταδωσει στην εκπομπη του????????????????????
    η τρανη αποδειξη πως η πλειοψηφια των αστυνομικων ειναι καλα παιδια,παιδια της διπλανης πορτας....
    που ειναι ολοι αυτοι οι "δηθεν" αριστεροι που φωναζουν ολη μερα για αντιεξουσιασμο!!!
    που ειστε ρε???
    για μιληστε!!!να δω τι θα πειτε τωρα!!!
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

12. The Following 3 Users Say Thank You to GEORGE316 For This Useful Post:

joseph (03-03-11), Nick bmwlover (03-03-11), S8N (03-03-11)

Περιοχή
    Νεο Ηρακλειο, Αθηνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

οι αριστεροι ενω σιγουρα εκτιμουν τη δουλεια της ομαδας διας εχουν αιωνια αντιπαλοτητα με την αστυνομια οποτε δε μπορουν να πουν φωναχτα καλη κουβεντα. Τη μια σφαζονται με τα ματ και την αλλη να πουν μπραβο δυστυχως δεν το κανουν. Εκει φαινεται η ανωτεροτητα και το επιπεδο του ανθρωπου... κριμα αλλα ετσι ειναι..

τελος, για να ληξει το θεμα με την αστυνομια, υπαρχουν καλοι και κακοι αστυνομικοι. Σιγουρα ολοι μας εχουμε πετυχει και τις 2 περιπτωσεις. Οι αστυνομικοι της ομαδας διας ειναι για μενα οι καλυτεροι διοτι ειναι οι ανθρωποι που πραγματικα ΖΟΥΝ τη δουλεια τους. Μακαρι να μπορεσουν να συνεχισουν το εργο τους οπως ξεκινησαν

14. The Following 3 Users Say Thank You to Dimzan For This Useful Post:

joseph (03-03-11), Ptboul (03-03-11), z3 2.2 (03-03-11)

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Η συνεχεια απο μια παλια αναρτηση στο τρομακτικο που ειχα διαβασει..

https://tro-ma-ktiko.blogspot.com/20...post_7180.html

Υ.Γ Διαβαστε την πρωτη, και μετα τη δευτερη.
    πραγματικα ενας κομπος εκατσε στο λαιμο μου και δε λεει να φυγει....

συγκλονιστικο γεγονος και περιγραφη απο τη μανα.
    το οτι θα δωσει το ονομα του στα παιδακι που περιμενουν...τι να πεις και για αυτο
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

16. The Following User Says Thank You to z3 2.2 For This Useful Post:

Ptboul (03-03-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Θα σας πω 2 ιστορίες....

Οδηγώ καθημερινά απο 17 χρονών στον δρόμο.... Το δίπλωμα το έβγαλα πέρσι.
    Κάθε μέρα προσπαθούσα να μην δίνω στόχο για να μην με σταματήσει κανείς όπως και το κατάφερα να μην έχω ούτε κλήση για παράνομο παρκάρισμα.
    Το αμάξι τότε "φώναζε" απο χιλιόμετρα "ελάτε πιάστε με", εξατμίσεις, μουσικές και γενικά ότι κάνει ο κάθε kauλωμένος πιτσιρικάς στο 1ο του αμάξι!

Ο πατέρας μου μεν σαν οδηγός επαγγελματίας ξέρει πολλούς ασφαλίτες και έτσι ήξερε ανα πάσα στιγμή που βρησκόμουν και αν έκανα καμια μαμακία στον δρόμο....
    Κοινώς -με προστατεύε- αν γινόταν τίποτα να έρθει να βάλει το δίπλωμά του μπροστά!
    Δεν τους χόνευα τους αστυνομικούς τότε και τους προκαλούσα επιδεικτικά, περνούσα απο μπλόκα με κόφτες και άλλα τέτοια τρελλά!
    Πείτε με τυχερό που δεν με σκίσανε δεν ξέρω....
    Έφτασε λοιπόν η στιγμή που έβγαλα το δίπλωμα και έκανα δώρο στον εαυτό μου την ασπρούλα μου που την αγόρασα απο οικονομίες μου και πουλώντας ότι άχρηστο είχα πάρει τόσα χρόνια που ανακατευόμουν με την αυτοκίνηση.

Έψαχνα τον 1ο καιρό απεγνωσμένα μπλόκο μέχρι που βρήκα στην κηφισιά στο Άλσος. Περνάω κύριος και με σταματάνε. Ο ένας ήταν στην ηλικία μου, και ήρθε με ΟΛΟ τον σεβασμό και μιλούσε στον ΠΛΥΘΗΝΤΙΚΟ!
    Μου είπε να σβήσω τον κινητήρα και να ανοίξω ντουλαπάκι, πορτ μπαγκάζ, καπώ κλπ. Ερχεται και ένας της ασφάλειας να μου κάνει έλεγχο και σωματικό και αυτοκινήτου.
    Παρακάτω ήταν και 2 παιδιά της ΔΙΑΣ.
    Ο χαβαλές δεν έλειπε πρώτον και δευτερον στο τέλος είχαμε γίνει όλοι μια παρέα λες και γνωριζόμασταν χρόνια και παίζαμε τάβλι πριν 2 ώρες και συζητούσαμε περί κόντρες, τουρμπίνες, βανάτα 25άρια μοτέρ και μπλοκέ διαφορικά να λιώνουν τα λάστιχα!

Απο εκείνη την στιγμή τους συμπάθισα τόσο πολύ τους αστυνομικούς και άρχισα να τους σέβομαι γιατί πολύ απλά ένα παιδί στην ηλικία μου με σεβάστηκε όπως και ο ασφαλίτης που μου έριχνε μια 10ετία!
    Και το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας είναι πως όταν σέβεσαι τον συννάνθρωπό σου θα σε σεβαστεί και εκείνος και θα εκτιμήσει το έργο που κάνεις!
    Γιατί υπάρχει και ο αστυνομικός αλλά υπάρχει και ο *******!
    Και πιστέψτε με τον τελευταίο καιρό βλέπω τους αστυνομικούς και όχι τους μπάτσους!

Η δεύτερη ιστορία είναι όταν το καλοκαίρι η ασπρούλα δεν κλείδωνε και ξέροντας οτι η περιοχή που μένω αστυνομεύεται γιατί μένουν διάφορα μεγάλα κεφάλια πίσω το άφηνα έξω το αμάξι γιατί στο γκαράζ είχα την Μ3.
    Ένα βράδυ μυρίζαμε βενζίνη στο μπαλκόνι. Κάποια ζώα κλέβανε βενζίνη κοινώς.
    Βγήκα έξω έτοιμος για βρωμόξυλο και ο πατέρας μου πήρε αμέσως το 100.
    Σε 2 λεπτά με το ρολόι σκάσανε μύτη 4 ΔΙΑΣ και 1 περιπολικό, έγινε καταγραφή του συμβάντος και ψάχτηκε η περιοχή. Είχα δεί ενα σμάρτ εγώ κρυμμένο με 2 τύπους μέσα αλλά εξαφανίστηκε όταν ήρθε η αστυνομία.
    2 ώρες μετά το συμβάν καθόμουν στο μπαλκόνι και έπινα ποτάκι, έβλεπα συνέχεια περιπολικά να περνάνε και να ψάχνουν παντού!
    Γιατί? Για 2 κλεφτρόνια που κλέβανε βενζίνη! Τρελό μέν γιατί δεν είναι τόσο σημαντικό αλλά θεωρείται κλοπή!

Όπως είχα ξαναπεί πιο πρίν για ένα μεροκάματο είναι πάνω στην μηχανή, στο περιπολικό, γενικά οπουδήποτε, οι καιροί είναι δύσκολοι και ο καθένας θα σκεφτόταν "ας πάω και ότι γίνει τουλάχιστον να τρώει ένα κομμάτι ψωμί το σπίτι μου" γιατί και εγώ και ο καλύτερός μου φίλος το σκεφτήκαμε αυτό αλλά κάναμε πίσω......

Συγχωρέστε με για το μακρύ πόστ....

Σελίδα 9 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 789

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP