στο υπουργειο σημερα,ειναι αλλη μια "εργασιμη" μερα.γιατι ουτε καν εργαζονται...
απλα ο υπουργος εχει "συσκεψη" και ο γενικος γραμματεας,θα αναλαβει την υποχρεωση να παει στην κηδεια των δυο παιδιων,θα περασει μπροστα απο τους γονεις τους,θα πει συλληπητηρια,επεσαν πανω στο καθηκον και μετα θα επιστρεψουν στα γραφεια τους....
οι διοικητες της αστυνομιας θα ζηταν αλεξισφαιρα κρανη κλπ και ο χαρτογιακας στο υπουργειο θα πει δεν εχω και οταν κλεισει το τηλεφωνο θα πεταξει και ενα "μ@λ@κ@"!!
και ετσι περναει ο καιρος...και ξεχναμε πραγματα....μεχρι το χαζοκουτι να μας τα ξαναθυμισει για καποιο λογο βεβαια...και σιγουρα θα μας τα θυμισει πριν η μετα απο καποιο σημαντικοτατο γεγονος,οπως τοτε με την εισοδο της ελλαδας στο ΔΝΤ και το dvd της τζουλιας....και ΟΛΑ τα υπολοιπα γεγονοτα...
αφου εχουμε μηνμη χρυσοψαρου....γιατι να μην μας βαλουν σε γυαλα??
αφου μας λενε "πηδα" και εμεις πηδαμε!!!γιατι να μη μας "πηδηξουν"?
αλλα εμεις!!!!!!!!!ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΨΗ!!!
το τραγουδι της eurovision, το Big brother και οι ειδησεις του star που μου δειχνει τι φορεσε η μια και η αλλη και με το πολυτελες αμαξι που πηγε ο ταδε στο παρτι του αλλου του gay ταδε...και που και που,να μου βαζουν και εναν γρηγοροπουλο,ωστε να "αφυπνησουν" το πνεύμα της ελευθεριας που "καποιοι πανε να φιμωσουν"...
δε θα περιμενουμε ουτε εξι μηνες,οταν θα μας πουν...θυμαστε την ακροπολη?
πριν λιγες μερες κυκλοφορησε η ειδηση οτι ουτε λεφτα για βενζινες δεν εχει η αστυνομια,χανει δυο παλληκαρια που επεσαν ΗΡΩΙΚΑ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ,αλλα εμεις τη παρασκευη θα παμε στο villa mercedes,θα κοιταξουμε με ζηλεια τις lambo που ειναι παρκαρισμενες και θα πουμε...ε ρε ενα τζοκερ να μου κατσει....ενα!!!
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....