Αρχικό μήνυμα απο
Monsta
Αν είναι ένα πράγμα που πραγματικά συχαίνομαι, είναι όταν ο πελάτης αρχίζει και κάνει υποδείξεις ή προσπαθεί να προτείνει λύσεις στον επαγγελματία για το πως θα πρεπε να γίνει η δουλειά.
Δεν ξέρω που πήγε ο φίλος για τοποθέτηση, όμως από το 'κεντρικό κατάστημα γνωστής εταιρείας' υποθέτω ότι απασχολεί σοβαρά άτομα με εμπειρία στο χώρο.
Επίσης επειδή τυχαίνει λόγο επαγγέλματος να έχω δει εκατοντάδες τοποθετήσεις μεμβρανών, το συγκεκριμένο αποτέλεσμα στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι δυστυχώς στο 'πρόγραμμα' όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ μου. Αν έβλεπα καμιά φούσκα, κανένα τσάκισμα ή κανένα στραβό κόψιμο, ναι, αυτό θα ήταν απαράδεκτο και θα ήμουν ο πρώτος που θα το είχε επισημάνει στο φίλο μας.
Τώρα diy λύσεις του στυλ 'παίρνω γυαλόχαρτο και τρίβω το τζάμι' τις θεωρώ τουλάχιστον αστείες (δε σπάμε μπιμπίκια στο τζάμι, ούτε το γυαλίζουμε Γιάννη) και κανένας σοβαρός επαγγελματίας δεν θα το επιχειρούσε σε αυτοκίνητο πελάτη. Όπως επίσης δε θα βαζε μεμβράνες των....30 ευρώ από το internet. Αλήθεια, μήπως αναλαμβάνουν να σου στείλουν ταχυδρομικώς και τη πιστοποίηση ΚΤΕΟ, την εγγύηση και το εγκεκριμένο αυτοκόλλητο?