Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 65

Θέμα: Αλλαγή - Περιποίηση Δερμάτων σε Μ3 Ε46

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ρε παιδιά έχω δει σε κάποια θέματα φίλων από το φόρουμ όταν κοινοποιούν κάποιον επαγγελματία να φωνάζουν κάποιοι για την απαγόρευση διαφημίσεως των επαγγελματιών.
    Αν δεν κάνω κάνω λάθος......τους κανονισμους του φόρουμ........παρακαλώ να πει κάποιος αν έχω δικαίωμα και εγώ και άλλοι να λέμε ονόματα.....

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Kostas Maras Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε παιδιά έχω δει σε κάποια θέματα φίλων από το φόρουμ όταν κοινοποιούν κάποιον επαγγελματία να φωνάζουν κάποιοι για την απαγόρευση διαφημίσεως των επαγγελματιών.
    Αν δεν κάνω κάνω λάθος......τους κανονισμους του φόρουμ........παρακαλώ να πει κάποιος αν έχω δικαίωμα και εγώ και άλλοι να λέμε ονόματα.....
    Φίλε μου τον καλό επαγγελματία τον ονομάζουμε ελεύθερα, να μαθαίνουμε και εμείς (π.χ.) που δεν ξέρουμε κάποιον!

Με τα παράπονα σε κάποιον επαγγελματία έχουμε πρόβλημα (μηνύσεις κ.τ.λ)!

Το εσωτερικό τα σπάει!!!

3. The Following User Says Thank You to bill_m3 For This Useful Post:

EVERGET (02-03-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bill987 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε μου τον καλό επαγγελματία τον ονομάζουμε ελεύθερα, να μαθαίνουμε και εμείς (π.χ.) που δεν ξέρουμε κάποιον!

Με τα παράπονα σε κάποιον επαγγελματία έχουμε πρόβλημα (μηνύσεις κ.τ.λ)!

Το εσωτερικό τα σπάει!!!
    Ο καλός επαγγελματίας σύμφωνα με εμένα....; ...και ποιός είναι αυτός που θα πειστεί ότι του λεω εγώ αλήθεια.....; ....εαν είναι έτσι γιατί να μη γράφουμε και για τον κακό επαγγελματία με το ονοματεπωνυμό του;

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......
    Οσο για το δερμα στο τιμονι μπορω να σε βεβαιωσω οτι μπορει να γινει εργοστασιακοτατο,χωρις κυματισμους στο δερμα με ακριβως τις ιδιες σε μαμα χρωμα κλωστες (σε 30αρα παχος!!! για αντοχη στο χρονο),υπαρχει ομως και ενα σετ κλωστες που σε χρωμα ειναι ιδιες με το σημα Μ που εχεις στο στροφομετρο και με αυτο το σετ βλεπεις 3 χρωματα στο τιμονι σε αντιθεση με το μαμα που βλεπεις 2 γιατι το μεσαιο μπλε ειναι πολυ σκουρο και χανετε στο μαυρο του δερματος....
    Oταν λεει ο Αλεξης οτι γινεται,αν και δεν εχω δει απο κοντα το προσφατα ανακαινισμενο δικο του τιμονι παρα μονο απο φωτο,σημαινει οτι ΓΙΝΕΤΑΙ!!!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bill987 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......
    Το εσωτερικό τα σπάει!!!
    +1000

και //Μ σταμπα στα προσκεφαλα???wow!!!

Mε 'γεια και απο μενα!!!τελειος συνδιασμος εσωτερικου και εξωτερικου χρωματισμου!!!.....και φυσικα μια //Μ αξιζει καθε περιποιηση!!!

6. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

EVERGET (02-03-11)

Περιοχή
    Όλα μας τα λεφτά στους Quandt...!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Kostas Maras Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε μου το thread μου δεν είναι διαφήμιση, δεν είμαι εγώ ο ταπετσέρης ούτε είναι κολλητός μου! Απλά μοιράζομαι τη χαρά μου αλλά και μία πολύ θετική εμπειρία μου που μπορεί να βοηθήσει αρκετά μέλη που θέλουν τα αυτοκίνητά τους να τα αγγίζουν καλά χέρια.

Απ ότι έχω δει στο forum αναφερόμαστε συχνά σε καλούς επαγγελματίες γιατί αυτό το νόημα έχει μία κοινότητα σαν αυτή, να μας δίνει λύσεις και καλές προτάσεις! Άλλωστε τον Βρανάκη οι περισσότεροι τον ξέρετε απλά εγώ επιβεβαιώνω τα πολύ θετικά που έχουν ξαναγραφτεί σε παλαιότερα θέματα!
    "There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]

8. The Following User Says Thank You to EVERGET For This Useful Post:

JOHNNY 69 (03-03-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP