Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 38

Θέμα: LASER στα ματια

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Να το κανεις αφοβα !!!
    Ειναι ρουτινας επεμβασεις αυτες πια !!!
    Τωρα με χαρα αναμενουμε και για πρεσβυωπια για να ισιωσουμε και μεις οι γεροι !!!
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

2. The Following User Says Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

PANOS-E60 (02-03-11)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

το έκανε και ο πατέρας μου το καλοκαίρι...όλα μια χαρά...72 χρονών χωρίς γυαλιά.
    απ'ότι θυμάμαι, φορούσε για κάνα μήνα γυαλιά και έβαζε κάτι ειδικές σταγόνες για
    κάνα δίμηνο αν δεν κάνω λάθος...να πάς να το κάνεις, τώρα που είναι χειμώνας και
    δεν έχει πολές ζέστες και πολύ ήλιο...το καλοκαίρι, θα πρέπει να προσέχεις πολύ...
    πάντως όσες φορές και αν ρώτησα τον πατέρα μου για το αν άξιζε, μου είπε πως
    έκανε μεγάλη βλακεία που δεν το έκανε νωρίτερα...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Εγώ πάντως που ρώτησα πριν από κάποιους μήνες διάφορους συναδέλφους οφθαλμιατρους των γονιών μου για την επέμβαση, οι απόψεις διΐστανται. Άλλοι λένε κάντο και άλλοι λένε άσε την τεχνολογία να ωριμάσει ακόμα. Για αυτό ενώ γίνονται πολλές τέτοιες επεμβάσεις κάθε μέρα και οι γιατροί έχουν πολύ πείρα προς το παρόν κρατάω αποστάσεις από το όλο θέμα.

Δυστυχώς μιας και η οικογένεια μου είναι στο χώρο της ιατρικής έχω ακούσει για κάποια μικροπροβλήματα αλλά νομίζω ότι το ποσοτό αυτών είναι πάρα πολύ μικρό.

Κατά τα άλλα προσοχή σε όποιον εμπιστεύεστε τα μάτια σας.

Περιοχή
    Larisa
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αν θες στειλε pm το ονομα του οφθαλμιατρου που σκεφτεσαι να κανεις.Οχι οτι θα εχεις καποιο προβλημα σε οποιον και αν πας,απλα ξερω τους 2-3 στη Λαρισα που ηταν πρωτοποροι και εχουν κανει χιλιαδες χωρις υπερβολη.

Rides
    0

Προεπιλογή

δεν θα ανεβασω βιντεο
    αλλα οποιος θελει να δει πως γινεται υπαρχουν βιντεο στο youtube.

προσωπικα εχω λιγη μυωπια (κατω απο 1) αλλα αν ειχα περισσοτερο και αναγκαζομουν να φοραω συνεχεια γυαλια θα το εκανα το laser..
    στο εξωτερικο ομως.
    πατα και εσυ ενα m3.. δεν πανε μια..

Rides
    0

Προεπιλογή

just do it

Περιοχή
    Βολος
    Rides
    1

Προεπιλογή

2-3 φιλοι - γνωστοι που εκαναν, εχουν μεινει ενθουσιασμενοι. Εκτος απο μια μικρη αρχικη ταλαιπωρια με σταγονες, γυαλια κτλ, ολοι μιλανε με τα καλυτερα.
    Ο ενας μαλιστα μου ειπε "επιτελους, βλεπω που ακριβως στριβω", αναφερομενος στις Σερρες, οπου παει με μοτο.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο deepBLUE Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...Τωρα με χαρα αναμενουμε και για πρεσβυωπια για να ισιωσουμε και μεις οι γεροι !!!
    Τελευταια φορα που το εψαξα, πριν 2-3 χρονια, δε βρηκα κατι ιδιαιτερο. Εχει υπαρξει καμια ενδιαφερουσα εξελιξη;
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nfot : 02-03-11 στις 19:10
    "You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". - Marco Simoncelli R.I.P.

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Να την κανεις!
    Την ειχε κανει ο κολλητος μου πριν απο χρονια και ακομα βλεπει μια χαρα!!!
    Την ειχε κανει και στα δυο ματια και μετα κοκορευοταν που εχει την οραση γερακιου και αλλα τετοια ομορφα!!!

Α θα σε κουμπωσουν και lexotanil να χαλαρωσεις!!!
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

Περιοχή
    Athens-Τrikala
    Rides
    1

Προεπιλογή

Φιλαρακι,την εκανε η αδερφη μου πριν 3 χρονια,ολα μια χαρα!!!
    Ι donut understeer...

Rides
    0

Προεπιλογή

Την εχω κανει κι εγω, εδω και 3 χρονια. Ποσοστο επιτυχιας 100% χωρις υπερβολη. Εκανα την Lasik με το intralase. Με το Intralase η τομη στο ματι γινεται με Laser και οχι με το μικροκερατομο. Απο τοτε εχουν βγει και αλλες μεθοδοι οπως η Lasek, epi Lasik κτλ χωρις να σημαινει οτι καποια ειναι καλυτερη, απλα διαφερουν ως προς το καθε ατομο (ο γιατρος σου θα ξερει καλυτερα).
    Κατι αρνητικο δεν εχω να πω μεχρι στιγμης. Λιγη ξηροφθαλμια και μια μικρη δυσκολια στην οραση τη νυχτα ειναι καποιες φορες οι παρενεργειες που εχω διαβασει οτι μπορει να παιξουν (halos κτλ). Κι εγω στην ιδια φαση με εσενα ημουν, το ειχα ψάξει αρκετα, ειχα τους ενδοιασμους μου κτλ μεχρι που πηρα την αποφαση.

Προσοχη μεγαλη δωσε στο γιατρο που θα στη κανει και να κανεις τις απαραιτητες μετρησεις οπωσδηποτε (ειχα παει σε ενα γιατρο και δε μου εκανε καμια μετρηση, εννοειται πως δεν με ξαναειδε).

Επισης αν την κανεις να κρατησεις και τις εξετασεις (μετρησεις) των ματιων σου πριν την εγχειριση. Καπου διαβασα οτι ειναι καλο να υπαρχουν σε περιπτωση που σε 20-30 χρονια χρειαστεις καμια εγχειριση για καταρακτη κτλ.

Εγω ειχα γυρω στα 2.5 και στα 2 ματια και την εκανα. Φοραγα φακους πιο πριν για αρκετα χρονια και προς το τελος ενιωθα τα ματια μου να εχουν κουραστει με τους φακους.

Δεν μου ρχεται κατι αλλο προς το παρον, αν θυμηθω θα το αναφερω. Οτιδηποτε χρειαστεις ευχαριστως να σε βοηθησω.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP