Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 90

Θέμα: Police on motorcycles...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Egaleo
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ακυρο????Οταν χανεται μια ζωη ειναι παντα αδικο!!!Ειτε ειναι αστυνομικος ειτε απλος πολιτης!θελω να πω οτι οποτε συμφερει μερικους βγαινουν να διαδηλωσουν!!τι παει να πει ωρα καθηκοντος????σημαινει δηλαδη οτι επειδη ειναι η δουλεια του θα πρεπει να το θεωρουμαι αναπαντεχο???αν το παμε ετσι κ το παιδι,οταν 16 χρονων γυρνας απο δω και απο κει κανοντας ''αλητειες'',συμμετεχοντας σε επεισοδια και τριγυρνας σαν ψευτομαγκας,λογικο ειναι καποια στιγμη να την πατησεις..Δεν παει ετσι ομως.Ας σταματησει το κομπλεξ και οτι αλλο κρυβεται απεναντι στην αστυνομια.Ολοι ανθρωποι ειναι και σε κανεναν δεν αξιζει να χανεται ετσι...

2. The Following 5 Users Say Thank You to Lefteris116 For This Useful Post:

dark knight (02-03-11), Dimzan (02-03-11), gnx (02-03-11), Nick bmwlover (02-03-11), z3 2.2 (03-03-11)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο derrtytrick Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ακυρο????Οταν χανεται μια ζωη ειναι παντα αδικο!!!Ειτε ειναι αστυνομικος ειτε απλος πολιτης!θελω να πω οτι οποτε συμφερει μερικους βγαινουν να διαδηλωσουν!!τι παει να πει ωρα καθηκοντος????σημαινει δηλαδη οτι επειδη ειναι η δουλεια του θα πρεπει να το θεωρουμαι αναπαντεχο???αν το παμε ετσι κ το παιδι,οταν 16 χρονων γυρνας απο δω και απο κει κανοντας ''αλητειες'',συμμετεχοντας σε επεισοδια και τριγυρνας σαν ψευτομαγκας,λογικο ειναι καποια στιγμη να την πατησεις..Δεν παει ετσι ομως.Ας σταματησει το κομπλεξ και οτι αλλο κρυβεται απεναντι στην αστυνομια.Ολοι ανθρωποι ειναι και σε κανεναν δεν αξιζει να χανεται ετσι...
    πραγματικα λυπαμαι για τις αποψεις σου και περισσοτερο γιατι εισαι συνομηλικος μου, ειμαι ενας ανθρωπος που ποτε δεν ειχα προβλημα με την αστυνομια ουτε εχω κομπλεξ και δεν εχω πατησει ποτε σε διαδηλωση γιατι δεν ειναι της ιδεολογιας μου.
    Τελος ηθελα να σου πω, οτι ο αστυνομικος και ειδικα τα παιδια της ΔΙ.ΑΣ ξερανε τι θα αντιμετωπισουν, ηξεραν απ την αρχη οτι θα ναι στον δρομο με εγκληματιες, απ την στιγμη που το ξερεις αναλαμβανεις και ολες τις ευθυνες της αποφασης σου, προσεχε, δεν δικαιολογω ουτε εκμηδενιζω το συμβαν, ειναι παρα πολυ λυπηρο να φευγουν νεα παλικαρια αλλα σου λεω οτι σκοτωθηκαν την ωρα της δουλειας της οποιας διαλεξαν και ηξεραν οτι ειναι επικινδυνη. Αν διαλεξω εγω αυριο να παω ειρηνευτικη δυναμη στο Αυγανισταν και σκοτωθω ξερω οτι υπεγραψα να κανω μια ακρως επικινδυνη δουλεια, αλλα ειτε επειδη γουσταρω τον κινδυνο ειτε επειδη πρεπει να βγαλω λεφτα για να ζησω θα το κανω και παιζω με τις πιθανοτητες αν σκοτωθω συμφωνα με τα λεγωμενα σου πρεπει να καει η Αθηνα? Ξερεις ποσα παιδια εχουν φυγει την ωρα του καθηκοντος?

4. The Following 2 Users Say Thank You to spar@ For This Useful Post:

Driver M (02-03-11), ghost-rider (02-03-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP