Έλα μωρέ, δημόσιοι υπάλληλοι χειρίστου είδους και αντιπαραγωγικοί ήταν.
Στη θέση των παληκαριών αξίζουν πιστεύω 300 βουλευτές.
bill_m3 (01-03-11), Konstantinos E60 (02-03-11), NickE60 (01-03-11), Vasilis (02-03-11)
Εγώ δεν τους χόνευα γενικά τους αστυνομικούς αλλά με τους Δίας.... Έχω αλλάξει πολύ γιατί όπως είπε και ο μονστα ναι κάνουν δουλειά και είναι αστυνομικοί και όχι *******!
Κρίμα ειλικρινά χάθηκε μια ζωή και άλλη μια ζωή χαροπαλεύει.......
Κουράγιο στις οικογένειες γιατί όπως ήμουν εγώ πάνω σε ενα μηχανάκι και έβγαζα το ψωμί μου όλη μέρα έτσι είναι και αυτά τα παιδιά! Το ψωμί τους βγάζουν για 700Ε τον μήνα......
Δυστυχώς έχασε τη μάχη με το θάνατο και ο δεύτερος αστυνομικός...
https://www.cosmo.gr/News/Hellas/312240.html
Κρίμα................................
Τα συλληπητήριά μου στις οικογένειες των παιδιών!![]()
r i p ...
giannis_compact (01-03-11)
Γιατί στο cosmo.gr έγραφε ότι έχασε τη μάχη με το θάνατο τότε?
Τι κινητοποιησεις θα κανουν τωρα ολοι αυτοι οι ''μαγκες'' που δηθεν ξεσηνωνουν το λαο και κανουν πορειες διαμαρτυριας κατα των αστυνομικων με ηχυρο παραδειγμα το γρηγοροπουλο????θα κανουν κατι να τιμησουν αυτα τα παιδια που εφυγαν αδικα???Συνομιληκοι μου!Η μονο θα βγουν κλασσικα και θα ψευτοκαταδικασουν το περιστατικο??οταν σκοτωνεται ενα παιδι απο αστυνομικο καινε την αθηνα.οταν σκοτωνονται παιδια-αστυνομικοι τι?????Μεγαλη ευθυνη και σαυτους που βαζουν ολα αυτα τα παιδια χωρις καν να τους εχουν δωσει σωστη κ ολοκληρωμενη εκπαιδευση,χωρις να εχουν πειρα,να γινονται στοχοι του καθε ****** που κυκλοφορει με οπλο και δεν φοβατε να σκοτωσει!
katsaraios (02-03-11), liakos (02-03-11), m-power_01 (05-03-11), Nick bmwlover (02-03-11)
Θα στείλουν λίγα λουλούδια στις οικογένειες και ένα συλληπητήριο γράμμα......
Αυτό θα γίνει........ Η Ελλάς Ξεχνάει όπως είχε πεί ο Δρακουμέλ! Και είναι η μόνη αλήθεια που έχει πεί!