Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 71

Θέμα: oil cooler 2...

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Λοιπον σημερα ψαχνοντας και διαβαζοντας διαφορα απο σαιτ σε ολο τον κοσμο, σαιτ που εχουν σχεση μαι Ν54 εκανα μια σκεψη:
    Αφου ολοι φωναζουν εμμεσα οτι μεγαλο θεμα ειναι το οτι ο θερμοστατης ''μαμα'' ανοιγει στους 110 βαθμους και ετσι το λαδι δουλεβει ουτος η αλλος ψηλα, γιατι να μην αλλαξουμε απλα εναν θερμοστατη λαδιου με εναν χαμηλοτερο.....
    Ολοι κoλανε στο ζητημα οτι ο θερμοστατης ειναι πανω στην πλακα που πιανουν τα ρακορ και δεν εχει βγαλει κανεις τετοιο πραγμα....... εκτος απο την στεττ που δινει μαζι με το ψυγειο της θερμοστατη που ανοιγει στους 82!!!!

ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ????
    Εστηλα mail στην Σαουδικη αραβια στον εκει αντιπροσωπο της bmw και του ζητησα να μου πει οι εκει θερμοστατες των Ν54 σε τι θερμοκρασιες ανοιγουν ...και αν μπορει να μου στειλει εναν.....Οποτε ειμαι σε αναμονη...

Πιστευω οτι δεν μπορει οι εκει θερμοστατες να ανοιγουν στους 110βαθμους με τιποτα,,,οποτε.....

Αν ο νεος θερμοστατης ανοιγει στους 80 βαθμους ας πουμε, δινει τεραστια αβαντα στο ψυγειο να κανει την διαχειρηση αυτων των βαθμων απο χαμηλα....

2. The Following User Says Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

Karizma Z4 (01-03-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP