Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 38

Θέμα: Bluray player

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Χανια
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ziaba Εμφάνιση μηνυμάτων
    να σημειώσω ότι εάν πάρεις ps3 θα χρειαστείς κ τηλ με hdmi είσοδο αλλιώς θα σου παίζει τα blue ray disks άσπρο μαυρα
    Εδω νομιζω οτι δεν εχεις δικιο φιλε μου.......... εχω τηλεοραση παλαιου τυπου, το ps3 ειναι συνδεδεμενο χωρις hdmi και τα blue ray disks τα παιζει κανονικα απλα χωρις την αποδωση που θα ειχα σε μια lcd hd, η πλασμα, η led, μιας και η τι-βι μου δεν ειναι high definition. Τωρα ....να ξερετε οτι αν θελετε να βλεπετε στο ps3 ταινιες που δεν νοικιασατε η αγορασατε απο το video-club της γειτονιας σας....θα εχετε προβλημα. Απαιτουνται καποια updates κατα καιρους τα οποια γινονται μεσω ιντερνετ η απο τα ιδια τα παιχνιδια, αυτα λοιπον μολις γινουν αναγνωριζουν συγκεκριμενες ταινιες, σπασμενες αντιγραμμενες κτλ και στο 3λεπτο σου ριχνει πορτα το ps3.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stavr : 28-02-11 στις 16:30

2. The Following User Says Thank You to stavr For This Useful Post:

Dathanaso (28-02-11)

Περιοχή
    Εδώ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stavr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εδω νομιζω οτι δεν εχεις δικιο φιλε μου.......... εχω τηλεοραση παλαιου τυπου, το ps3 ειναι συνδεδεμενο χωρις hdmi και τα blue ray disks τα παιζει κανονικα απλα χωρις την αποδωση που θα ειχα σε μια lcd hd, η πλασμα, η led, μιας και η τι-βι μου δεν ειναι high definition. Τωρα ....να ξερετε οτι αν θελετε να βλεπετε στο ps3 ταινιες που δεν νοικιασατε η αγορασατε απο το video-club της γειτονιας σας....θα εχετε προβλημα. Απαιτουνται καποια updates κατα καιρους τα οποια γινονται μεσω ιντερνετ η απο τα ιδια τα παιχνιδια, αυτα λοιπον μολις γινουν αναγνωριζουν συγκεκριμενες ταινιες, σπασμενες αντιγραμμενες κτλ και στο 3λεπτο σου ριχνει πορτα το ps3.
    πως το χεις συνδέσει? εγώ που έχω 2 τηλ παλιού τύπου το χω συνδέσει με scart κ στις 2 κ με rci στ μια κ δε παίζανε κανονικά τα blueray κ κάποια παιχνίδια αναγκάστηκα να πάρω μια hd κ να το συνδέσω με το καλώδιο hdmi κ όλα καλά από τότε

Περιοχή
    Χανια
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ziaba Εμφάνιση μηνυμάτων
    πως το χεις συνδέσει? εγώ που έχω 2 τηλ παλιού τύπου το χω συνδέσει με scart κ στις 2 κ με rci στ μια κ δε παίζανε κανονικά τα blueray κ κάποια παιχνίδια αναγκάστηκα να πάρω μια hd κ να το συνδέσω με το καλώδιο hdmi κ όλα καλά από τότε
    με σκαρτ απλο ειναι συνδεμενο ...και μαλιστα αν θυμαμαι καλα χρησιμοποιησα το καλωδιο του ps2.

για βρες κανα αλλο σκαρτ και συνδεσε το μηπως φταιει το καλωδιο...

Επισης...... η τι-βι μου οταν παταω tv-av για να μπω στα σκαρτς, εχει οπως και οι περισσοτερες av1, av2, av3 ....κτλ...αλλα......εστω οτι χρησιμοποιω και βαζω το ps στο av1, αν διπλωπατησεις το κουμπι ...παιζει ασπρομαυρα λεπτομεριες τι και πως δεν εχω ψαξει μιας και κανω η δουλεια μου! Για ψαξε την τι βι σου μηπως θελει καποιο σεταρισμα.

Περιοχή
    Εδώ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stavr Εμφάνιση μηνυμάτων
    με σκαρτ απλο ειναι συνδεμενο ...και μαλιστα αν θυμαμαι καλα χρησιμοποιησα το καλωδιο του ps2.

για βρες κανα αλλο σκαρτ και συνδεσε το μηπως φταιει το καλωδιο...

Επισης...... η τι-βι μου οταν παταω tv-av για να μπω στα σκαρτς, εχει οπως και οι περισσοτερες av1, av2, av3 ....κτλ...αλλα......εστω οτι χρησιμοποιω και βαζω το ps στο av1, αν διπλωπατησεις το κουμπι ...παιζει ασπρομαυρα λεπτομεριες τι και πως δεν εχω ψαξει μιας και κανω η δουλεια μου! Για ψαξε την τι βι σου μηπως θελει καποιο σεταρισμα.
    τα dvd απλά κ τα περισσότερα παιχνίδια τα παίζει μια χαρά αλλά τ blueray κ κάποια παιχνίδια άσπρο μαυρα το scart είναι τις κονσόλας έχω κ άλλο ένα κ με αυτό το ίδιο μου κάνει κ τα setups τα χω κάνει όλα σωστά κ στ κονσόλα κ στις tv δε μπορώ να καταλάβω τι γίνεται

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP