Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 71

Θέμα: oil cooler 2...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επίσης θα μπορούσες να αγνοήσεις εντελώς τη συγκεκριμένη ένδειξη. Σα να μην υπάρχει ένα πράμα. Άλλοι με turbo αυτοκίνητα που δεν έχουν από το εργοστάσιο, τι κάνουν δηλαδή?

Συμφωνώ πάντως με το Γιώργο ότι είναι νωρίς και βιάζεσαι. Γιατί δε περιμένεις να ζεστάνει λίγο την άνοιξη (δε θα πάμε με τη μία στους 40) να πας μια βόλτα και βλέπεις αν θα σε βάλει σε safe mode και για πόση ώρα.

Κώστα, δεν ήξερα ότι το σιρόκο μετράει και θερμοκρασία λαδιού. Στο gti τουλάχιστον δεν είχα κάτι τέτοιο.

Κοιτα λογικα το να με βγαλει σε safe mode νομιζω οτι ειναι πολυ δυσκολο σε χρηση δρομου, δεδομενου οτι και σε αλλα 35αρια (stratos) δεν υπηρξε προβλημα σε χρηση δρομου, ακομα και με προγραμμα και αρκετη πιεση.
    Απλα υποθετο οτι θα ανεβαζει παραπανω απο τους 120....

Δεν βιαζομαι οσον αφορα την τοποθετηση, απλα θελω να ειμαι καλα πληροφορημενος και να ξερω τι θα κανω πριν φτασει το καλοκαιρι....αν και δεν εχεις αδικο στο να δω στην πραξη τι κανει, δεδομενου οτι εγω το κατακαλοκαιρο λειπω και το αμαξι ειναι σε αχρησια....

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΑΝΝΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κοιτα λογικα το να με βγαλει σε safe mode νομιζω οτι ειναι πολυ δυσκολο σε χρηση δρομου, δεδομενου οτι και σε αλλα 35αρια (stratos) δεν υπηρξε προβλημα σε χρηση δρομου, ακομα και με προγραμμα και αρκετη πιεση.
    Απλα υποθετο οτι θα ανεβαζει παραπανω απο τους 120....

Δεν βιαζομαι οσον αφορα την τοποθετηση, απλα θελω να ειμαι καλα πληροφορημενος και να ξερω τι θα κανω πριν φτασει το καλοκαιρι....αν και δεν εχεις αδικο στο να δω στην πραξη τι κανει, δεδομενου οτι εγω το κατακαλοκαιρο λειπω και το αμαξι ειναι σε αχρησια....
    Γιαννη ασε μου τα κλειδια και κανα χιλιαρικο ( καιει και πολυ.. ε οχι και να τα βαζω απο τη τσεπη μου για το χαρχαλο σου...) και στο ξεμπουκωνω ευχαριστως οσο θα γυρνας τα νησια παλιομεγιστανα

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP