ok θα το δω αν και η διαφορα πλσιαζει στο 200αρι
ok θα το δω αν και η διαφορα πλσιαζει στο 200αρι
στην τηλεοραση κανεις streaming τα αρχεια του υπολογιστη σου μεσω του ps3 αυτο λεει ο βαγγελης εκτος να η τηλεοραση σου διαθετει καποια ασυρματη η ενσυρματη συνδεση!!
deepBLUE (28-02-11)
Παιδια, παιζει ομως ολων των ειδων αρχεια ??
Γιατι νομιζω mkv (matroska) που τα πολλα θεωρουνται "οχι-νομιμα" δεν τα παιζει, ή οχι ?
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
δεν ξερω αν παιζει mkv το ps3 αλλα απ οσο ξερω με το καινουριο firmware παιζει 3D!!απλα το ps3 μπορεις να το χρησημοποιησεις σαν media center γιατι για παιχνιδια.............υπραχουν πιο αξιολογες μηχανες!!!!!
να σημειώσω ότι εάν πάρεις ps3 θα χρειαστείς κ τηλ με hdmi είσοδο αλλιώς θα σου παίζει τα blue ray disks άσπρο μαυρα
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Tα μόνα ΒR players που παίζουν σωστά ΜKV και με εξωτερικούς υπότιτλους είναι απ' όσο γνωρ'ιζω το Philips 9600, το Samsung C6900 και τα LG. Οι τιμές κυμαίνονται γύρω στα 200 ευρώ, όσο και του PS3 slim.
Εγώ δεν είμαι καθόλου των παιχνιδιών, ενώ και τα BR τα έχουν αντικαταστήσει πλήρως τα .MKV.
Αν ήμουν στη θέση σου, θα κοίταζα ένα καλό media player με BR drive. Μπορείς να κοιτάξεις προς Popcornhour μεριά, ή να παραγγείλεις από Γερμανία το κορυφαίο Dune:
https://dune-hd.com/hd_players/curre...-smart-b1.html
υπ'οψιν και το δικο μου LG δεν τους επαιζε στην αρχη.
διαπιστωσα (με τη βοηθεια του ιντερνετ...) οτι αλλαζοντας το encoding του αρχειου .srt απο ANSI σε UTF-8 φτιαχνει η δουλεια !
δηλ. ανοιγεις το .srt με το notepad, κανεις save as, και αλλαζεις εκει που λεει encoding και το κανεις UTF-8 .
![]()
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Dathanaso (28-02-11), Dr. Yamastura (28-02-11), S8N (28-02-11)
Εδω νομιζω οτι δεν εχεις δικιο φιλε μου.......... εχω τηλεοραση παλαιου τυπου, το ps3 ειναι συνδεδεμενο χωρις hdmi και τα blue ray disks τα παιζει κανονικα απλα χωρις την αποδωση που θα ειχα σε μια lcd hd, η πλασμα, η led, μιας και η τι-βι μου δεν ειναι high definition. Τωρα ....να ξερετε οτι αν θελετε να βλεπετε στο ps3 ταινιες που δεν νοικιασατε η αγορασατε απο το video-club της γειτονιας σας....θα εχετε προβλημα. Απαιτουνται καποια updates κατα καιρους τα οποια γινονται μεσω ιντερνετ η απο τα ιδια τα παιχνιδια, αυτα λοιπον μολις γινουν αναγνωριζουν συγκεκριμενες ταινιες, σπασμενες αντιγραμμενες κτλ και στο 3λεπτο σου ριχνει πορτα το ps3.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stavr : 28-02-11 στις 16:30
Dathanaso (28-02-11)