Γεια σου συνάδελφε!!![]()
Γεια σου συνάδελφε!!![]()
z3 2.2 (27-02-11)
ειχα το ιδιο απο το 98 εως το 02 καινουριο ,το εδωσα με 80,000 χλμ αψογο .
δεν με απογοητευσε ποτε σε οποια χρηση του εκανα .
σκεφτηκα να ξαναγυρισω σε κατι τετοιο για μικρο αμαξι και τελικα κατεληξα σε αλλο γαλλικο με καλυτερο μοτερ και πιο καλα χαρακτηριστικα απο το πουντακι.
στα ιδια λεφτα κιολας !
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
z3 2.2 (27-02-11)
Mπραβο για την περιγραφη!!!
Σε πολυ λιγο καιρο παιρνει διπλωμα ο γιος μου και σκεφτομουν να αγορασω ενα μικρο μεταχειρισμενο με λιγα λεφτα και το μυαλο μου πηγαινει συνεχεια σε Punto Sporting.
Κατοχος και εγω για 2 χρονια ενος κιτρινου Punto Sporting'98μοντ.(85Hp)ειχα μεινει ενθουσιασμενος απο τους χωρους του και τις επιδοσεις του!!!!
Εντυπωση μεγαλη το απιστευτο πεταγμα απο τα 120χιλ. στα 160χιλ.προφανως απο τις κοντες σχεσεις και οχι τοσο απο δυναμη,κατι που βοηθουσε και τις εκκινησεις απο σταση.
![]()
z3 2.2 (27-02-11)
ο Δημητρακης απιστευτος οπως παντα!
εχεις την δυνατοτητα να μας ''παιρνεις'' μαζι σου στην βολτα!!!!
ευχαριστω φιλε Δημητρη που μας ταξιδευεις κ τα μοιραζεσαι μαζι μας!
οσον αφορα το πουντακι κ την ζετα...
...αν εισαι λατρης της οδηγησης φιλε, την βρισκεις κ με ενα Σμαρτακι...ακομα κ ως τα 100χλμ την ωρα θα βρεις τον τροπο να το διασκεδασεις!![]()
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
Εγώ πήρα αυτό "προίκα" απο τη γυναίκα μου! Πολύ τίμιο αμαξάκι και πολύ φορτωμένο απο εξοπλισμό. Έχει 160.000ΚΜ πλέον και το μόνο που έχει ζητήσει ως τώρα ήταν ένας πολλαπλασιαστής πέρυσι το καλοκαίρι. Βολικότατο και οικονομικότατο ειδικά για την πόλη και με 95 αλογάκια πάει "σφήκα" ενώ σε τελική στην Εγνατία έχω δεί 220 (!) στο κοντέρ του (... και το Χάρο στο πίσω αριστερά τζάμι να μου το χτυπάει τακ τακ τακ)
Όταν μεγαλώσω θα γίνω Μ5....