Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 21

Θέμα: Προβληματικες ζαντες σε Ε89 Ζ4

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Libanner Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το μόνο σίγουρο είναι πως οι 19άρες ζάντες δεν φτιάχτηκαν για Ελληνικούς δρόμους...
    Ακριβως, οτι ζαντα και να βαλεις 19αρα δεν θα παει μακρια στους Ελληνικους δρομους αν δεν την προσεχεις.Κυριως την ακουν οσες ειναι απο την πλευρα του συνοδηγου που σκανε στα φρεατια.Απο εκεινη την πλευρα την ειχες?Υπαρχει βεβαια τροπος να επισκευαστει μια καλη και ακριβη 19αρα εαν δεν εχει καποιος την οικονομικη δυνατοτητα να αγορασει καινουργια και αυτη δεν ειναι να την κολλησεις στο συγκεκριμενο σημειο γιατι το πιθανοτερο ειναι να σπασει ξανα.Ενας τροπος λοιπον οπως μου ειπαν ειναι να βρεθει μια αλλη 19αρα σε πολυ καλη κατασταση και να την κοψουν στη μεση και να παρουν το εσωτερικο μερος.Μετα κοβουν και την ζαντα που εχει το προβλημα μιας που τα σπασιματα γινονται απο την εσωτερικη πλευρα οπου δεν εχει το σχεδιο για να την συγκρατει και κολλανε τα 2 μερη και γινεται τζιτζι
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη HULK : 25-02-11 στις 20:10

Περιοχή
    Ασπροπυργος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο HULK Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ακριβως, οτι ζαντα και να βαλεις 19αρα δεν θα παει μακρια στους Ελληνικους δρομους αν δεν την προσεχεις.Κυριως την ακουν οσες ειναι απο την πλευρα του συνοδηγου που σκανε στα φρεατια.Απο εκεινη την πλευρα την ειχες?Υπαρχει βεβαια τροπος να επισκευαστει μια καλη και ακριβη 19αρα εαν δεν εχει καποιος την οικονομικη δυνατοτητα να αγορασει καινουργια και αυτη δεν ειναι να την κολλησεις στο συγκεκριμενο σημειο γιατι το πιθανοτερο ειναι να σπασει ξανα.Ενας τροπος λοιπον οπως μου ειπαν ειναι να βρεθει μια αλλη 19αρα σε πολυ καλη κατασταση και να την κοψουν στη μεση και να παρουν το εσωτερικο μερος.Μετα κοβουν και την ζαντα που εχει το προβλημα μιας που τα σπασιματα γινονται απο την εσωτερικη πλευρα οπου δεν εχει το σχεδιο για να την συγκρατει και κολλανε τα 2 μερη και γινεται τζιτζι
    Ναι απο την πλευρα του συνοδηγου ηταν.Ο συγκεκριμενος τυπος λενε ο,τι βγαζει προβλημα μονο στους τροχους του πισω αξονα(δεξια ή αριστερα δεν εχει σημασια).
    Ο πατερας μου ηταν κατηγορηματικος και δεν ηθελε επισκευη,παρα μονο καινουρια του κουτιου.
    Μεταξυ μας ομως,δεν νομιζω πως μια ζαντα εταιρειων της κλασεως των WORK,ADVAN,BBS,HRE θα ειχε τα αναλογα προβληματα και ας ηταν 19αρα.Γνωμη μου παντα...

E89 Z4 sDrive35i DCT

Custom exhaust by Power Up Exhausts/CP-e DCI/Stett Performance FMIC/Forge Motorsport Dual BOV/ECU reflash by Ace Motorsport/stock twins/Work Emotion CR-CAI wheels

Tuned by Ace Motorsport

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP