Σελίδα 24 από 33 ΠρώτηΠρώτη ... 142223242526 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 231 έως 240 από 323

Θέμα: upgrade εξάτμισης...

Περιοχή
    South
    Rides
    3

Προεπιλογή

Πολυ φασαρια......τοση που καμια φορα μετανιωνω το μπαξιμο διοτι δεν ακουω την εισαγωγη! Ο γνωστος ηχος του csl παει περιπατο....

Επισης να αναφερω πως εκανα δυναμομετρηση και εδειξε 370 αλογα στροφαλο. Μαλλον οι καταλυτες εδωσαν κατι αλλα το μειγμα (afr) βρεθηκε πολυ πλουσιο, 11,5 για την ακριβεια. Και αυτο οφειλεται στους καταλυτες.
    Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο manos///3 Εμφάνιση μηνυμάτων

Επισης να αναφερω πως εκανα δυναμομετρηση και εδειξε 370 αλογα στροφαλο. Μαλλον οι καταλυτες εδωσαν κατι αλλα το μειγμα (afr) βρεθηκε πολυ πλουσιο, 11,5 για την ακριβεια. Και αυτο οφειλεται στους καταλυτες.
    Στο εχω ξαναπει. Κάποιο λάθος εγινε πάνω σε αυτο.

Με τοσο πλουσιο μιγμα (11,5) που βρηκαν ουτε 250 άλογα δεν θα είχες.
    Δηλαδή αμα στο φτίαξουν το μιγμα και πάει 13,1 οπως πρέπει να είναι, θα εισαι καμια 450αριά αλογα ??
    M3 CSL

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

θελω και γω Μ-τριο με εξατμιση

χαχαχα αντε ρε αλανια!!! καντε λιγο φασαρια !!!!
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

Περιοχή
    South
    Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο chief Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δηλαδή αμα στο φτίαξουν το μιγμα και πάει 13,1 οπως πρέπει να είναι, θα εισαι καμια 450αριά αλογα ??
    ΝΑΙ και θα ζηλευεις

Rides
    0

Προεπιλογή

Κατσε να σου ερθει σε λιγο το email και θα δω ποιος ζηλευει ποιον.
    xixixixixi

Και θελω και αναλυση, οκ ?
    M3 CSL

Rides
    0

Προεπιλογή

και εγω ειμαι κατοχος πλεον ενος τελικου supersprint race "lightweight" !!!!
    τα παρελκομενα τα ειχα βαλει πιο μπροστα βεβαια(καταλυτες κλπ κλπ)

οι εντυπωσεις μου ειναι για οτι αφορα αποδοση ειναι ικανοποιητηκες,βεβαια χανεις λιγο χαμηλα αλλα ψηλα ειναι αρκετα καλο συμφωνα με οτι εδειξε η παλια δυναμομετρηση με την καινουργια.

για οτι αφορα τον ηχο...προτεινω σε οσους δεν τους αρεσει αρκετα να ακουγεται το αμαξι να ΜΗΝ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΝ!!!

χαμηλα κανει ενα μπασο θορυβο και ψηλα απλα ΤΡΕΛΕΝΕΤΑΙ!!! νομιζεις οτι εχεις μπει σε αλλο αμαξι....λες και ειναι αλυσοπριονο!!!

για οτι αφορα το βαρος ειναι 11.5 κιλα το καζανακι...οπου σε σχεση με το μαμα ειναι παναλαφρο!!! στο μαμα την ψιλοακους για να το σηκωσεις..ενω αυτο στο πολυ χαλαρο!!!

7. The Following 2 Users Say Thank You to stamatis m3 e30 For This Useful Post:

chief (25-02-11), manos///3 (25-02-11)

Περιοχή
    South
    Rides
    3

Προεπιλογή

Εγω θα προτεινα (για αυτους που δε θελουν πολυυυυυ φασαρια) για μπαξιμο
    Α. καταλυτες και μεσαιο αφτερμαρκετ , μαμα τελικο
    Β. μονο τελικο αφτερμαρκετ.

Οταν εβαλα το SS lightweight τελικο ο ηχος ηταν πολυ πιο μπασος χαμηλα και δυνατος αλλα ανεκτος στα ψηλα.

Ο ηχος ομως ξεφυγε οταν εβαλα και τους καταλυτες.

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο manos///3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οπα κουμπαρε κατι δεν παει καλα εδω...Η το δυναμομετρο ειναι λαθος, η το οργανο μετρησης AFR δεν δουλευει σωστα(το πιθανοτερο). Αν υποθεσουμε οτι το μετρησες και στην εξατμιση (που απο οτι καταλαβα, πηρες μετρηση κατα την δυναμομετρηση) που εκει δειχνει ακομα φτωχοτερο λογω θεσης, τοτε θα εχεις ενα αυτοκινητο που δουλευει κοντα στο 11. Δυο μοναδες κατω απο το κανονικο. Οπως και αναφερες σωστα, οι καταλυτες επηρεαζουν (σε ενα πολυ μικρο βαθμο ομως-καποια δεκατα) το AFR αλλα οχι και δυο μοναδες. Εδω εγω που ειμαι FI και δεν δουλευω κατω απο 11,5 ποτε. Και οπως ειπε και ο συμπε αν εχεις αυτα τα αλογα με 11αρια τοτε με 13αρια θα εισαι στα 380-390. Για ξανατσεκαρε το

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο turbodog Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και οπως ειπε και ο συμπε αν εχεις αυτα τα αλογα με 11αρια τοτε με 13αρια θα εισαι στα 380-390. Για ξανατσεκαρε το
    ρε συ Μανο !!! τι κανεις? εχεις τα αλογα και τα εχεις αφησει να τεμπελιαζουν???
    χαχαχαα!!!
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

Περιοχή
    South
    Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο turbodog Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οπα κουμπαρε κατι δεν παει καλα εδω...Η το δυναμομετρο ειναι λαθος, η το οργανο μετρησης AFR δεν δουλευει σωστα(το πιθανοτερο). Αν υποθεσουμε οτι το μετρησες και στην εξατμιση (που απο οτι καταλαβα, πηρες μετρηση κατα την δυναμομετρηση) που εκει δειχνει ακομα φτωχοτερο λογω θεσης, τοτε θα εχεις ενα αυτοκινητο που δουλευει κοντα στο 11. Δυο μοναδες κατω απο το κανονικο. Οπως και αναφερες σωστα, οι καταλυτες επηρεαζουν (σε ενα πολυ μικρο βαθμο ομως-καποια δεκατα) το AFR αλλα οχι και δυο μοναδες. Εδω εγω που ειμαι FI και δεν δουλευω κατω απο 11,5 ποτε. Και οπως ειπε και ο συμπε αν εχεις αυτα τα αλογα με 11αρια τοτε με 13αρια θα εισαι στα 380-390. Για ξανατσεκαρε το
    Δημητρη ισως να εχεις δικιο...δε ξερω...

Αυριο θα ξαναμπει συνεργειο και θα το διορθωσουμε...θα σας πω.

Σελίδα 24 από 33 ΠρώτηΠρώτη ... 142223242526 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP