Τετάρτη 23 Φλεβάρη, ώρα 13.00:
- Καλησπέρα, βρήκα κάποιον να με πετάξει έως εδώ οπότε δεν περίμενα τηλεφώνημά σας, υπάρχει πρόβλημα?
- Όχι βέβαια, καθίστε στο σαλονάκι και σε λίγο θα το ανεβάσουμε.
Τετάρτη 23 Φλεβάρη, ώρα 14.00 (μετά από 3 γαλλικούς καφέδες):
- Συγνώμη, θ' αργήσουμε πολύ? Ρωτώ γιατί το αυτοκίνητο δεν έχει ανέβει ακόμη και πρέπει να ειδοποιήσω τη γυναίκα μου που με περιμένει.
- Όχι, όπου να'ναι ανεβαίνει! Πρέπει να δηλωθούν τα καινούργια μπεκ και να γίνει δοκιμή. Θα σας ειδοποιήσω εγώ!
Τετάρτη 23 Φλεβάρη, ώρα 14.30 (μετά από 5 γαλλικούς καφέδες, ένα Marie-Claire, ένα Autocar και άπειρα προσπέκτους κατηργημένων μοντέλων BMW):
- Λοιπόν, κ. Σταρχιδουλάκη: Αντικαταστήσαμε τα μπεκ στην εγγύηση και θα επιβαρυνθείτε τα 4 μπουζί και τους πολλαπλασιαστές, στα οποία σας κάνουμε έκπτωση. Αυτή τη στιγμή θα το πάει για δοκιμή ο υπεύθυνος και μόλις επιστρέψει θα σας δώσω τα δελτία για να πάτε στο λογιστήριο.
Τετάρτη 23 Φλεβάρη, ώρα 15.30 (μετά από 7 γαλλικούς καφέδες, ένα Marie-Claire, ένα Autocar, άπειρα προσπέκτους κατηργημένων μοντέλων BMW και 2.347.179 κλεφτές ματιές στον πισινό μιας πελάτισας):
- Κ. Σταρχιδουλάκη, ο υπεύθυνος επέστρεψε από τη δοκιμή και όλα είναι ok. Mπορείτε να περάσετε στο λογιστήριο.
- Πρέπει να ήταν εξοντωτική δοκιμή πάντως, αν κρίνω από τη διάρκεια. Στην Τσουκούμπα το πήγε?
- ... (κάτι τραύλισε αλλά δεν κατάλαβα τι).
Τετάρτη 23 Φλεβάρη, ώρα 16.00 (μετά από 7 γαλλικούς καφέδες, ένα Marie-Claire, ένα Autocar, άπειρα προσπέκτους κατηργημένων μοντέλων BMW, 4.985.029 κλεφτές ματιές στον πισινό της ίδιας πελάτισας και 455 ευρώ φτωχότερος):
- Αντίο και σας ευχαριστούμε! Ελπίζω να μη χρειαστεί να ξανάρθετε!
- Να μην το ελπίζετε. ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΕΣΤΕ.
Τετάρτη 23 Φλεβάρη, ώρα 16.05 (μετά από 7 γαλλικούς καφέδες, ένα Marie-Claire, ένα Autocar, άπειρα προσπέκτους κατηργημένων μοντέλων BMW, 4.985.030 κλεφτές ματιές στον πισινό της ίδιας πελάτισας και 455 ευρώ φτωχότερος):
- Ντιιιινγκ!
- Ω να σου μαμήσω. Τι έπαθες πάλι?
- Ντιιιινγκ!
- Βενζίνη? Πάλι καλά! Για να δω, μου έμεινε τίποτα? Α, ωραία: 7 ευρώ. Πόσο έχει την απλή αυτός εδώ? 1,73!4 ολόκληρα λίτρα, να τ' αφήσω?
![]()