δεν συμφωνω φιλε...υπαρχουν και καποιοι που σεβονται την δουλεια τους...και φυσικα δεν μιλαω για πρoγραμματιστες της τελευταιας 5ετιας που ξεφυτρωσαν πολλοι.....
ο μαραβελιας οταν πρωτοπηγα πριν καμια 5αρα χρονια...ειχε ενα α4 station 1.8T... και εκει επαιζε με πιεσεις προφανως και τουρμπινες...την τελευταια φορα που πηγα πριν κανα χρονο (για αναβαθμιση)...ειχε rs6 για προσωπικο αμαξι και φυσικα για πειραγμα...επισης ξεχασα να αναφερω οτι το πρωτο προγραμμα που φορεσα πριν την αναβαθμιση ηταν ιδιο με abt (κοπιο στο δρομο)...αρα καποιοι εβγαλαν λεφτα μαθαινοντας στην πλατη μας και φυσικα γιαυτο επιμενω οτι ειναι πολυ η πιεση στους κοφτες για το δικο σας α4..σκεψου οτι αυτος ο ανθρωπος μαθαινει απο τον καθε πελατη...............αφου αυτος προτεινει να σου φτιαξει την τουρμπινα αμα χαλασει....παντα με καποιο αντιτιμο............
ξεχασα να αναφερω οτι η αναβαθμιση που μου εβαλε εβγαλε 25 αλογα πανω!!!!!σε ποσους κακομοιρηδες δοκιμασε πρωτα αναρωτιεμαι μεχρι να βρει τις σωστες πιεσεις, αβανς και πολλους αλλους χαρτες...
κραζω διοτι ειχα τοτε πληρωσει ενα καρο λεφτα για να βαλω προγραμμα στο αμαξι μου...και μου χαν βαλει κονσερβα...ετσι βγαινουν τα λεφτα....και τα rs6....

Απάντηση με παράθεση