Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 58

Θέμα: μπαρες θολων

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos1400 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Την εβαλα τελικα την "χιαστι" την κατω...

Να πω με μια λεξη, απειροελαχιστη διαφορα στην καθημερινη οδηγηση.

ΔΕΝ εχω μπει σε πιστα βεβαια (ουτε πριν ουτε μετα).
    Εχω την εντυπωση οτι εχει "σφιξει" ελαχιστα στην καθημερινη οδηγηση, ισως στις αποτομες αλλαγες διευθυνσης (τιμονιες) φαινεται πιο δεμενο.
    Εχω το θεμα βεβαια οτι του εχω βαλει τα οφσετ σινεμπλοκ ψαλιδιων και "διαβαζει" αρκετα το δρομο στις ανωμαλιες.
    Το καλο ειναι, οπως παρατηρησε και ο μαστορας, οτι μπηκε κατευθειαν χωρις προβλημα, που δειχνει οτι δεν ειναι τιποτα στραβο σε γεφυρα-ψαλιδια...
    αλλη μια παρατηρηση, μιας και δεν προλαβα να παω πουθενα μονο σπιτι-δουλεια...

η μεγαλυτερη διαφορα φαινεται οταν ανεβαινω με γωνια τη "ραμπα" στο σπιτι μου (δηλαδη προχωραω μπροστα, στριβω να ανεβω τη "ραμπα" να μπω στο παρκιν μου και πρωτα ανεβαινει ο ενας μπροστινος τροχος, μετα ο αλλος).
    Ενω πριν καταλαβαινα καλα τη στρεβλωση του αμαξωματος, τωρα οχι.
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos1400 Εμφάνιση μηνυμάτων
    αλλη μια παρατηρηση, μιας και δεν προλαβα να παω πουθενα μονο σπιτι-δουλεια...

η μεγαλυτερη διαφορα φαινεται οταν ανεβαινω με γωνια τη "ραμπα" στο σπιτι μου (δηλαδη προχωραω μπροστα, στριβω να ανεβω τη "ραμπα" να μπω στο παρκιν μου και πρωτα ανεβαινει ο ενας μπροστινος τροχος, μετα ο αλλος).
    Ενω πριν καταλαβαινα καλα τη στρεβλωση του αμαξωματος, τωρα οχι.
    Εκει το καταλαβαινεις ευκολα γιατι γινεται σε slow motion. Στην πορεια σε γρηγορους ρυθμους πρεπει να γνωριζεις καλα το αυτοκινητο για να το καταλαβεις.
    Το οτι μπορει να μην το καταλαβαινεις βεβαια ...δεν σημαινει οτι δεν ειναι εκει και οτι δεν κανει δουλεια!

3. The Following User Says Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

nikos1400 (24-02-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Ωραια δουλεια κανει η μπαρα......οποτε στα ''ανοιχτα'' θα ειναι πολυ λειτουργικη.....

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP