Έχω original brabus 700 Έχω γράψει 130000 χιλιόμετρα με αποιρα ταξίδια Ελλάδα και ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ συστήνεται ανεπυφηλακτα αρνητικά :ακριβά ανταλακτικα σπάνιο να βρεις γνήσιο σπάνιο να μην στο κλέψουν εμένα σε 5 Χρόνια μου το άνοιξαν 4 φορές
Έχω original brabus 700 Έχω γράψει 130000 χιλιόμετρα με αποιρα ταξίδια Ελλάδα και ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ συστήνεται ανεπυφηλακτα αρνητικά :ακριβά ανταλακτικα σπάνιο να βρεις γνήσιο σπάνιο να μην στο κλέψουν εμένα σε 5 Χρόνια μου το άνοιξαν 4 φορές
Vasilis (23-02-11)
Vasilis (23-02-11)
ελπιζω να εννοεις "αξεσουαρ" και οχι ανταλλακτικα απο τωρα...
ολως τυχαιως εβλεπα προχθες ενα βιντεο απο καμερα παρακολουθησης σε εξωτερικο χωρο μαγαζιου (που νομιμα δεν μπορει να χρησιμοποιηθει το βιντεο...) που "εβλεπε" και το σμαρτακι φιλου που ητανε παρκαρισμενο. το ανοιξανε δυο παλικαρια με χαρακτηριστικη ευκολια. ο ενας τσιλιαδορος και "βοηθος" ταυτοχρονα. μαλλον το'χουνε παρει χαμπαρι τα "καλοπαιδα", και πρεπει να το αφηνει κανεις ξεκλειδωτο αλλα και αδειο απο πραγματα μεσα...![]()
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Vasilis (23-02-11)