Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 61

Θέμα: Καλοφτιαχμενο το Α4 εεεε???

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Καλαμος Αττικης
    Rides
    0

Προεπιλογή

Miltek?????Να βάλω εγω τετοιο πράγμα στο αμάξι μου??? εεεεε συγνωμη, ήθελα να πω ότι ο Χρήστος ποτέ δεν θα έκανε κάτι τέοιο...
    Η αλήθεια είναι ότι σήμερα όλοι οι προγραμματιστες το ίδιο είναι, εξαρτάται απο την πελατία του καθενός για το πόσο επιφυλακτικός θα είναι στις υψηλές πιέσεις...μετά απο όλα αυτα... τζάμπα λεφτα τα θεωρω,,,καταλήγεις να βγάζεις βίντεο για νά πίσεις τον εαυτό σου ότι δεν πήγαν χαμένα...

Περιοχή
    βριλησσια
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PSDEDES Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η αλήθεια είναι ότι σήμερα όλοι οι προγραμματιστες το ίδιο είναι, εξαρτάται απο την πελατία του καθενός για το πόσο επιφυλακτικός θα είναι στις υψηλές πιέσεις...
    αυτο ακριβως..

και το παν δεν ειναι η πιεση...υπαρχουν και αλλα που μετρανε...!!!

οσο για το Α4 παει πολυ ωραια...για αυτο που ειναι.!

3. The Following 3 Users Say Thank You to saikoe39 For This Useful Post:

///M Arios (23-02-11), m-power_01 (24-02-11), PSDEDES (23-02-11)

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PSDEDES Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η αλήθεια είναι ότι σήμερα όλοι οι προγραμματιστες το ίδιο είναι, εξαρτάται απο την πελατία του καθενός για το πόσο επιφυλακτικός θα είναι στις υψηλές πιέσεις...μετά απο όλα αυτα... τζάμπα λεφτα τα θεωρω,,,καταλήγεις να βγάζεις βίντεο για νά πίσεις τον εαυτό σου ότι δεν πήγαν χαμένα...
    δεν συμφωνω φιλε...υπαρχουν και καποιοι που σεβονται την δουλεια τους...και φυσικα δεν μιλαω για πρoγραμματιστες της τελευταιας 5ετιας που ξεφυτρωσαν πολλοι.....

ο μαραβελιας οταν πρωτοπηγα πριν καμια 5αρα χρονια...ειχε ενα α4 station 1.8T... και εκει επαιζε με πιεσεις προφανως και τουρμπινες...την τελευταια φορα που πηγα πριν κανα χρονο (για αναβαθμιση)...ειχε rs6 για προσωπικο αμαξι και φυσικα για πειραγμα...επισης ξεχασα να αναφερω οτι το πρωτο προγραμμα που φορεσα πριν την αναβαθμιση ηταν ιδιο με abt (κοπιο στο δρομο)...αρα καποιοι εβγαλαν λεφτα μαθαινοντας στην πλατη μας και φυσικα γιαυτο επιμενω οτι ειναι πολυ η πιεση στους κοφτες για το δικο σας α4..σκεψου οτι αυτος ο ανθρωπος μαθαινει απο τον καθε πελατη...............αφου αυτος προτεινει να σου φτιαξει την τουρμπινα αμα χαλασει....παντα με καποιο αντιτιμο............

ξεχασα να αναφερω οτι η αναβαθμιση που μου εβαλε εβγαλε 25 αλογα πανω!!!!!σε ποσους κακομοιρηδες δοκιμασε πρωτα αναρωτιεμαι μεχρι να βρει τις σωστες πιεσεις, αβανς και πολλους αλλους χαρτες...

κραζω διοτι ειχα τοτε πληρωσει ενα καρο λεφτα για να βαλω προγραμμα στο αμαξι μου...και μου χαν βαλει κονσερβα...ετσι βγαινουν τα λεφτα....και τα rs6....

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP