Ευβοια......αρχες 1980.....πιτσιρικας, ανεμελια....ολη μερα σε ενα γηπεδακι (θερισμενο χωραφι απο σιταρι...καλαμιες)...και μεις να μην καταλαβαινουμε τιποτα, τακλιν,τουμπες....ολη μερα με ματωμενα ποδια
Μολις νυχτωνε εβγαινε η μανα μου και φωναζε να τελειωσουμε, ωρα για σπιτι ελεγε, δεν την ενοιαζε που ειμασταν,ΗΞΕΡΕ, αλλα χρονια τοτε....
Οπου βρισκαμε τοιχο ελευθερο παιζαμε το παιχνιδι με τις καρτες...αλλοι ειχαν με ποδοσφαιριστες αλλοι με αμαξια,......το λεγομενο πλακωτο, ετσι το λεγαμε εμεις...
Μια μερα περαπατουσα με τον ξαδερφο μου στον δρομο....και ξαφνικα βλεπω στο ρυθρο του δρομου μεσα στα λασπονερα ενα 20αρικο!!!!!! επαθα σοκ!!!!
με ενα 20αρικο πηραμε σοκολατα και για τους δυο μας...
Ενα ενα τα θυμαμαι.....τα σιδερενια τα αμαξακια της machbox τα λατρευα , μαζευα παντα ψιλα (ταλιρα, δεκαρικα 20αρικα) για να παρω...θυμαμαι ειχαν γυρω στις 60 δραχμες το ενα (αν θυμαμαι καλα)
Μου λειπει πολυ......καμια φορα τα σκεφτωμαι και με πιανει τρομερη μελαγχολια.....αλλα μετα , αμεσως σκεφτωμαι την γυναικα μου και το παιδακι μου, και αν μπορουσα να γυρισω πισω το χρονο και να παω εκει....
Οπως τωρα μου λειπει εκεινη η ζωη, ειμαι σιγουροτατος οτι θα ηθελα να γυρισω πισω στην εδω ζωη μου ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!!!![]()