σαφως και ειναι δυο αξιολογα αυτοκινητα.
ομως επιτελους πρεπει να σταματησουμε να λειτουργουμε με την ξεροκεφαλια και να λειτουργησουμε για μια φαρο με το συμφερον μας!!
τι εννοω!!
σε πιστα μπορει το M3 να ριχνει σφαλιαρες στο s5...ομως εγω θα οδηγησω στη πιστα πεντε η δεκα φορες και τα υπολοιπα 10 χρονια στο δρομο!!!και τι δρομο!!!τουρτα!!!!
αν δεν ξερω αν οδηγαω αρκετα καλα(εννοω επιπεδο αρκετα καλος οδηγος) τοτε το μ3 ποτε δεν θα μπορεσω να το φτασω καπου!!!
αντιθετα η τετρακινηση θα με βοηθησει περισσοτερο!!!!
θελω να πω πως πολυ καλα τα test drive,πολυ καλοι και οι αδηγαρες που τα κανουν αυτα τα τεστ,αλλα το μονο σιγουρο οτι το 80% εξ υμων μονο στα ονειρα θα τα κανουμε!!!εκτος και αν ειμαστε καγκουρες-κατακριτεο ειδος που μπαντηλικωνουν σε καθε πλατεια απογευμα καλοκαιριου!!!!
οχι δεν με εχουν πιασει τα διαολια..απλα βαρεθηκα τις "ασκοπες" κουβεντες του στυλ τι λετε ρε bmw και τα μυαλα στο μπλεντερ ενω ειμαστε σε bmw forum.εννοειτε οτι bmw!!!και τα τεστ αυτα θα τα δω με πολυ μεγαλη ευχαριστηση γιατι μου αρεσουν,αλλα για να φτασω να οδηγησω οπως ο sting θα πρεπει για τα δεκα επομενα χρονια να οδηγαω μονο!!!και ολα τα αυτοκινητα,απο φιατ μεχρι λαμπο!!!οποτε αγοραζω αυτο που μου καθετε καλυτερα στο ματι και βγαζει το ματι του γειτονα!!!
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....