Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 756

Θέμα: Διόδια: Η μεγάλη κλοπή!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Αι σιχτίρ ρε γμτ μου.

Σήμερα πήγαμε από τον ΟΑΕΕ για να πάρει η γυναίκα αυτό που δικαιούταν από μια διατακτική γυαλιών οράσεως.

Μια ΜΠΑΤΑΛΑ (800 οκάδες βάρος και 32 δαχτυλίδια) στο ταμείο μας λέει ότι τα χρήματα πρέπει να τα πάρετε από το κατάστημα του ΟΑΕΕ στην περιοχή σας (στην περίπτωσή μας βρίσκεται Θεσσαλονίκη). Λέμε ότι έχουμε θέμα καθώς έχουμε πλέον κλείσει την επειχήρηση και μένουμε Αθήνα.

Και πετάγεται ο κινητός πατσας και λέει ε καλά και πως κάνετε έτσι για 70¤;;

Πετάγεται λοιπόν ένας μπάρμπας 24 χρόνια ασφάλισης στον ΟΑΕΕ, και αρχίζει τα εξαπτέρυγα ότι όταν είναι να πληρωθείτε δε ρωτάτε ούτε που είμαστε ούτε αν έχουμε δουλειά, και τα χρήματα τα παίρνετε από οποιοδήποτε υποκατάστημα.

Μέσα στις χριστοπαναγίες και τα καντήλια λέει και το ΘΕΕΙΚΟ το οποίο πιστεύω είναι 1000% σωστό.

Από πότε πρέπει ο ιδιώτης ελεύθερος επαγγελματίας να πληρώνει ΕΞΤΡΑ δημόσιο υπάλληλο χειρίστου είδους και μάλιστα ΌΤΑΝ έρθει η ώρα (καλή ώρα με μας) να ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ και να πρέπει να κάνει τη μισή ελλάδα για να πάρει αυτά που δικαιούται.

Δε ξέρω αυτό που βλέπω είναι ότι το κλίμα είναι ΓΕΝΙΚΑ πολύ άσχημο, πράγμα που τα μέσα μαζικής χειραγώγησης και προπαγάνδας ΕΠΙΜΕΛΩΣ αποκρύπτουν. Και δε το λέω μόνο βάσει του παραπάνω περιστατικού.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

2. The Following 2 Users Say Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

Stathis (23-02-11), z3 2.2 (23-02-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Την προηγουμενη εβδομαδα ταξιδευα στην εθνικη στο ρευμα προς Λαμια....στα πρωτα διοδια του Μπογιατιου, κανω λαθος απο συνηθεια με το e pass και παω να περασω απο την lane με το αυτοματο συστημα......μολις παω να μπω μεσα το καταλαβαινω και σταματω για να κανω πισω και να περασω απο την αλλη lane....αλλα απο πισω μου ερχονται και αλλοι.......και ωπ ξαφνικα ανοιγει η μπαρα. Η οποια μαλλον ανοιξε η απο το δικο μου epass (εχει γινει και σε αλλους....το οποιο δεν δουλεβει σε αυτη την εθνικη) η ανοιξε με του πισω μου που ηρθε κοντα μου......
    Οπως και να εχει εγω περασα....και τσουπ αρχισε να φωναζει η σειρηνα......σταματω λοιπον και ρωτω στον γκισε γιατι ανοιξε η μπαρα και τωρα φωναζει η κωλοσειρηνα αφου ανοιξε και περασα.....μου λεει θα ανοιξε απο λαθος!!!!!!!
    Ε να σου πληρωσω το αντιτημο της λεω.....
    Ναι μου λεει να πατε πανω στα γραφεια!!!!!!!!! (με τα ποδια....) να πληρωσετε!!!!!! Φρικαρα...τι λες κυρα μου , ανοιξατε την μπαρα και τωρα εγω θα τρεχω να πληρωσω με τα ποδια στα γραφεια σας???? να πληρωσω εδω δεν γινεται? ΟΧΙ!!! μου λεει...... Κοιτα με που φευγω της λεω....
    Θα σας το στειλουμε στο σπιτι κυριε μου λεει......Με υφος αυστηρο~!!!!
    Οποτε (αν και δεν εφταιγε...υπαλληλος ειναι) της απαντω.....στειλε μου το γιατι με πιανουν κατι διαροιες ποτε ποτε και θελω κατι σκληρο να σκουπιστω για να προλαβω να το φερω πισω να στο τριψω στην μουρη!!!!!!!!!!!
    Αι μαμισου......

Και μετα φωναζουν.......

4. The Following 3 Users Say Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

Leonidas_E39 (23-02-11), mitsos_chania (24-02-11), Ptboul (24-02-11)

Περιοχή
    Κατερινη-Νεοι Πόροι
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΑΝΝΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Την προηγουμενη εβδομαδα ταξιδευα στην εθνικη στο ρευμα προς Λαμια....στα πρωτα διοδια του Μπογιατιου, κανω λαθος απο συνηθεια με το e pass και παω να περασω απο την lane με το αυτοματο συστημα......μολις παω να μπω μεσα το καταλαβαινω και σταματω για να κανω πισω και να περασω απο την αλλη lane....αλλα απο πισω μου ερχονται και αλλοι.......και ωπ ξαφνικα ανοιγει η μπαρα. Η οποια μαλλον ανοιξε η απο το δικο μου epass (εχει γινει και σε αλλους....το οποιο δεν δουλεβει σε αυτη την εθνικη) η ανοιξε με του πισω μου που ηρθε κοντα μου......
    Οπως και να εχει εγω περασα....και τσουπ αρχισε να φωναζει η σειρηνα......σταματω λοιπον και ρωτω στον γκισε γιατι ανοιξε η μπαρα και τωρα φωναζει η κωλοσειρηνα αφου ανοιξε και περασα.....μου λεει θα ανοιξε απο λαθος!!!!!!!
    Ε να σου πληρωσω το αντιτημο της λεω.....
    Ναι μου λεει να πατε πανω στα γραφεια!!!!!!!!! (με τα ποδια....) να πληρωσετε!!!!!! Φρικαρα...τι λες κυρα μου , ανοιξατε την μπαρα και τωρα εγω θα τρεχω να πληρωσω με τα ποδια στα γραφεια σας???? να πληρωσω εδω δεν γινεται? ΟΧΙ!!! μου λεει...... Κοιτα με που φευγω της λεω....
    Θα σας το στειλουμε στο σπιτι κυριε μου λεει......Με υφος αυστηρο~!!!!
    Οποτε (αν και δεν εφταιγε...υπαλληλος ειναι) της απαντω.....στειλε μου το γιατι με πιανουν κατι διαροιες ποτε ποτε και θελω κατι σκληρο να σκουπιστω για να προλαβω να το φερω πισω να στο τριψω στην μουρη!!!!!!!!!!!
    Αι μαμισου......

Και μετα φωναζουν.......
    εγω παλι συμπεθερε χθες που ημουν στην αθηνα δεν πληρωσα πουθενα!!!!!!!!!!
    κατερινη-αθηνα και πισω και δεν τους εκανα την τιμη να τους πληρωσω οπως αλλωστε και το 90% των φορτηγων.....!!!
    και να τονισω κατι.....δεν ειμαι κατα των διοδιων....!!!
    απλα να εχουν λογικες τιμες.
    δεν μπορει πριν να θελαμε 35¤ κατερινη-αθηνα και πισω και τωρα 150¤...ελεος ...απο 4-και 5 ¤το καθε διοδιο ξαφνικα πηγε 11¤!!!!και το πληρωνουμε και στις 2 κατευθηνσεις.....
    τωρα τι θα γινει θα δουμε......παντως αμα μας τα στειλουν σπιτι και ειναι με το 20 πλασιο προστιμο.....τον ειπιαμε!!!!!

6. The Following 2 Users Say Thank You to scania124 For This Useful Post:

katsaraios (23-02-11), z3 2.2 (23-02-11)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP