Την προηγουμενη εβδομαδα ταξιδευα στην εθνικη στο ρευμα προς Λαμια....στα πρωτα διοδια του Μπογιατιου, κανω λαθος απο συνηθεια με το e pass και παω να περασω απο την lane με το αυτοματο συστημα......μολις παω να μπω μεσα το καταλαβαινω και σταματω για να κανω πισω και να περασω απο την αλλη lane....αλλα απο πισω μου ερχονται και αλλοι.......και ωπ ξαφνικα ανοιγει η μπαρα. Η οποια μαλλον ανοιξε η απο το δικο μου epass (εχει γινει και σε αλλους....το οποιο δεν δουλεβει σε αυτη την εθνικη) η ανοιξε με του πισω μου που ηρθε κοντα μου......
Οπως και να εχει εγω περασα....και τσουπ αρχισε να φωναζει η σειρηνα......σταματω λοιπον και ρωτω στον γκισε γιατι ανοιξε η μπαρα και τωρα φωναζει η κωλοσειρηνα αφου ανοιξε και περασα.....μου λεει θα ανοιξε απο λαθος!!!!!!!
Ε να σου πληρωσω το αντιτημο της λεω.....
Ναι μου λεει να πατε πανω στα γραφεια!!!!!!!!! (με τα ποδια....) να πληρωσετε!!!!!! Φρικαρα...τι λες κυρα μου , ανοιξατε την μπαρα και τωρα εγω θα τρεχω να πληρωσω με τα ποδια στα γραφεια σας???? να πληρωσω εδω δεν γινεται? ΟΧΙ!!! μου λεει...... Κοιτα με που φευγω της λεω....
Θα σας το στειλουμε στο σπιτι κυριε μου λεει......Με υφος αυστηρο~!!!!

Οποτε (αν και δεν εφταιγε...υπαλληλος ειναι) της απαντω.....στειλε μου το γιατι με πιανουν κατι διαροιες ποτε ποτε και θελω κατι σκληρο να σκουπιστω για να προλαβω να το φερω πισω να στο τριψω στην μουρη!!!!!!!!!!!
Αι μαμισου......

Και μετα φωναζουν.......