Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 9 από 9

Θέμα: Ιταλική και γαλλική ριβιερα

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Στα τέλη Μάιου του 2008 έκανα και εγώ σχεδόν την ίδια διαδρομή Αθήνα-Πάτρα-Ανκόνα-Σαν ρεμο (διαμονή 3 μέρες)- Μονακό (αγώνα F1)-Κάννες επιστροφή Γένοβα -Πίζα - Φλωρεντία (διαμονή 4 μέρες ) Μπολόνια Μαρανέλο Ρώμη (διαμονή 3μέρες) και τελικά επιστροφή Ελλάδα από Ανκόνα - Πάτρα - Αθήνα εκείνη την εποχή εμένα Αθήνα. Το ταξίδι το κάναμε με μηχανές ίσως μία από τις ομορφότερες εμπειρίες σχεδόν 3000 km σε 10 μέρες σε 2 τροχούς...
    ΜΗΝ ΛΕΣ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ... ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΣΑ ΛΕΣ!!

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tsagio Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στα τέλη Μάιου του 2008 έκανα και εγώ σχεδόν την ίδια διαδρομή Αθήνα-Πάτρα-Ανκόνα-Σαν ρεμο (διαμονή 3 μέρες)- Μονακό (αγώνα F1)-Κάννες επιστροφή Γένοβα -Πίζα - Φλωρεντία (διαμονή 4 μέρες ) Μπολόνια Μαρανέλο Ρώμη (διαμονή 3μέρες) και τελικά επιστροφή Ελλάδα από Ανκόνα - Πάτρα - Αθήνα εκείνη την εποχή εμένα Αθήνα. Το ταξίδι το κάναμε με μηχανές ίσως μία από τις ομορφότερες εμπειρίες σχεδόν 3000 km σε 10 μέρες σε 2 τροχούς...
    Άλλη φορά αν ξαναπας περνά και δες τα 4 χωριά που ειναι προστατευμενα απο την unesco στην Ιταλική Ριβιερα ειναι τέλεια και πορτοφόλι οπωσδήποτε by the way αν έχεις μηχανή βόρεια σαρδηνια costa smeralda το πιο ωραίο μέρος στην Μεσόγειο!!!!!!!!!'

3. The Following User Says Thank You to hades7 For This Useful Post:

tsagio (23-02-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP