Σελίδα 48 από 76 ΠρώτηΠρώτη ... 38464748495058 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 471 έως 480 από 756

Θέμα: Διόδια: Η μεγάλη κλοπή!

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    του κ@λου τα εννιάμερα...αν υπήρχε έστω και ένας ευχαριστημένος έλληνας που να να υπηρετούσε
    στην αστυνομία και στον στρατό, τότε θα είχαμε πρόβλημα...το θέμα είναι πως κανένας μα κανένας
    έλληνας δεν είναι αυχαριστημένος πλέον για την πορεία του μέλοντος που έχει διαγραφεί, και αυτοί
    οι μπαγλαμάδες, πιστεύουν πως μπορούν να βασίζονται για πολύ ακόμα στα όργανα τάξης και εξουσίας...
    αν γίνει κάτι τέτοιο, τότε σίγουρα θα έχουμε τα ίδια αποτελέσματα με την αίγυπτο, όπου βγήκε
    ο στρατός για να επιβάλει την τάξη και αντί αυτού, άφηναν τους διαδηλωτές να διαδηλώνουν πάνω
    στα άρματα και τα φορτηγά του στρατού...όπως πολύ σωστά είπε ο νίκος, το σύνθημα σύριζα,
    είναι καθαρά επικοινωνιακό, έτσι ώστε ακόμα και εκτός υπηρεσίας, τα άτομα που εκπαιδεύονται για
    τέτοιου είδους ασκήσεις, με το που ακούν το συγκεκριμένο σύνθημα να σκέφτονται
    και να πράτουν με θυμό...επίσεις πιστεύω πως αυτό είναι ένα μόνο μύνημα με το οποίο τους
    εκπαιδεύουν, ανάμεσα απο τα πολά...όσο για τα νομοσχέδια που θέλουν να περάσουν, είναι
    απλά για να ξεσηκώσουν τον κόσμο παραπάνω...
    πάντως παιδιά...ότι και να γίνει, τουλάχιστο ας μην έχουμε την αυταπάτη, πως θα ζήσουμε
    καλύτερα αν πέσουν όλα αυτά τα καθεστώτα που έχουμε μέχρι σήμερα...θα μας μείνει απλά
    η ικανοποίηση πως τους διώξαμε, αλλά απο εκεί και πέρα, έχουμε πάρα πολύ δουλειά μπροστά μας
    για να φτιάξουμε την ζωή μας...δυστηχώς όλοι αυτοί που κυβέρνησαν μετά την χούντα, ήταν
    η καταστροφή της ελλάδος...
    τέλος αυτό που με φοβίζει, είναι πως είμαι σχεδόν σίγουρος πως μετά απο αρκετά χρόνια, η ιστορία
    της ελλάδος μάλον θα επαναληφθεί...ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΟΙ ΚΑΡΙ@ΛΗΔΕΣ.

Πες τα θωμα ετσι ακριβως ειναι.

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    του κ@λου τα εννιάμερα...αν υπήρχε έστω και ένας ευχαριστημένος έλληνας που να να υπηρετούσε
    στην αστυνομία και στον στρατό, τότε θα είχαμε πρόβλημα...το θέμα είναι πως κανένας μα κανένας
    έλληνας δεν είναι αυχαριστημένος πλέον για την πορεία του μέλοντος που έχει διαγραφεί, και αυτοί
    οι μπαγλαμάδες, πιστεύουν πως μπορούν να βασίζονται για πολύ ακόμα στα όργανα τάξης και εξουσίας...
    αν γίνει κάτι τέτοιο, τότε σίγουρα θα έχουμε τα ίδια αποτελέσματα με την αίγυπτο, όπου βγήκε
    ο στρατός για να επιβάλει την τάξη και αντί αυτού, άφηναν τους διαδηλωτές να διαδηλώνουν πάνω
    στα άρματα και τα φορτηγά του στρατού...όπως πολύ σωστά είπε ο νίκος, το σύνθημα σύριζα,
    είναι καθαρά επικοινωνιακό, έτσι ώστε ακόμα και εκτός υπηρεσίας, τα άτομα που εκπαιδεύονται για
    τέτοιου είδους ασκήσεις, με το που ακούν το συγκεκριμένο σύνθημα να σκέφτονται
    και να πράτουν με θυμό...επίσεις πιστεύω πως αυτό είναι ένα μόνο μύνημα με το οποίο τους
    εκπαιδεύουν, ανάμεσα απο τα πολά...όσο για τα νομοσχέδια που θέλουν να περάσουν, είναι
    απλά για να ξεσηκώσουν τον κόσμο παραπάνω...
    πάντως παιδιά...ότι και να γίνει, τουλάχιστο ας μην έχουμε την αυταπάτη, πως θα ζήσουμε
    καλύτερα αν πέσουν όλα αυτά τα καθεστώτα που έχουμε μέχρι σήμερα...θα μας μείνει απλά
    η ικανοποίηση πως τους διώξαμε, αλλά απο εκεί και πέρα, έχουμε πάρα πολύ δουλειά μπροστά μας
    για να φτιάξουμε την ζωή μας...δυστηχώς όλοι αυτοί που κυβέρνησαν μετά την χούντα, ήταν
    η καταστροφή της ελλάδος...
    τέλος αυτό που με φοβίζει, είναι πως είμαι σχεδόν σίγουρος πως μετά απο αρκετά χρόνια, η ιστορία
    της ελλάδος μάλον θα επαναληφθεί...ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΟΙ ΚΑΡΙ@ΛΗΔΕΣ.
    Ενας Π@υστης δεν βρεθηκε λιγο Πατριωτης...

Ολοι κοιταζουν να κονομησουν και να μαθουν ΤΙ ακριβως διεθνη παιχνιδια παιζονται για να φυλαξουν τον κωλο τους και να γεμισουν τους λογαριασμους τους εξω.

Θυμηθειτε τα εισοδηματα των βουλευτων οπως ειχαν δημοσιευθει στο αρθρο του Βαφειαδη στην Καθημερινη (πριν απολυθει...) που ειχε ποσταρει ο Σταθης το λινκ.
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

ελα Αστραχαν......

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

4. The Following 2 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Dr. Yamastura (23-02-11), Konstantinos E60 (23-02-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων

Περιοχή
    Φιλοθέη
    Rides
    0

Προεπιλογή

UP YOURS!

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

ξερει κανεις τι γινεται τωρα με τα διοδια?
    οσοι δεν πληρωνουμε τι θα παθουμε?
    καποια πληροφορηση?
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν έχω ιδέα Δημήτρη. Δεν ξέρω αν έχει δημοσιευθεί στην εφημερίδα της κυβέρνησης ώστε να τεθεί σε ισχύ ο νόμος.. Έχουν βάλει αυτό στο site...

https://diodiastop.blogspot.com/

Μετά από απόφασή της, στη συνέλευση της 18/2/11,
    Η Συντονιστική Επιτροπή Φορέων & Κατοίκων Β.Α. Αττικής ενάντια στα Διόδια
    θα συμμετέχει στην απεργιακή κινητοποίηση και πορεία, την Τετάρτη 23/2/11, στις 11:00π.μ., με δικό της μπλοκ, πανώ και πλακάτ.
    Ο τόπος συνάντησης είναι η γωνία των οδών Πατησίων & Στουρνάρη, στην Αθήνα

9. The Following User Says Thank You to NickE60 For This Useful Post:

z3 2.2 (23-02-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

παρολο που πλεον ΔΕΝ περναω απο δρομους με διοδια,συνεπως δεν περναω απο τους σταθμους,εχω να πω κατι σημαντικο...
    στη βουλη των ελληνων(ελληνας ειμαι και εγω,συνεπως ενα κομματι της με εκπροσωπει),με αποκαλεσαν τζαμπατζη....
    εμενα,που απο τη φορολογικη μου σηλωση δεν κρυβω ουτε ενα ευρω (πολλα που ειναι θα μου πεις...),
    εμενα που ακομα και να βγαλω διπλωμα οδηγησης,αναγκαστηκα να λαδωσω την δημοσια επιτροπη γιατι αλλιως δεν θα με περνουσαν..
    εμενα που ακομα και για να μου κανουν τις απαραιτητες εξετασεις σε ενα νοσοκομειο,αναγκαζομαι να λαδωσω τους δημοσιους υπαλληλους μηπως τελικα και γινουν σωστα,παρολο που δεν μπορω να κλεψω τις εισφορες απο το ΙΚΑ....δινονται κανονικοτατα!!
    σε εμενα που προσπαθουν να μου κατεβασουν το μισθο για να με κανουν ανταγωνιστικο..δηλαδη αναλώσιμο...
    εμενα που πλεον για να αγορασω τυρι,αγοραζω τη χειροτερη ποιοτητα για να πληρωσω λιγοτερα.
    εμενα λοιπον με αποκαλεσε τζαμπατση ενας που απο ΕΜΕΝΑ βρισκεται εκει που βρισκεται.
    ενας που δεν πληρωνει το λογαριασμο του κινητου του τηλεφωνου,που δεν πληρωνει ενοικιο,ηλεκτρικο ρευμα,θερμανση το χειμωνα,βενζινη για μετακινησεις...ενας που ανεβηκε σε πλοιο και αρνηθηκε να πληρωσει το κατωτατο εισητηρια,ποσο που εγω προσωπικα δινω πουρπουαρ στον ντιλιβερα τις ελαχιστες φορες που παραγγελνω.
    και εννοειτε πως δεν ειμαι υπερ της αναρχιας,ουτε της εξουσιας...θελω να λεγομαι κυριος και συνεπως να πληρωνω τις υποχρεωσεις μου.οπως και ολοι γυρω μου...αν καποιος δεν το κανει απαιτω να τιμωρειται παραδειγματικα και για τον ιδιο και για οποιον αλλον θελησει να το κανει...
    αλλα οχι δεν προκειτε να πληρωσω διοδια για ενα δρομο που ειναι μεσα στη λακκουβα απο κακοτεχνιες...
    για ενα δρομο που περναω πανω απο γεφυρα και το αμαξι πεταει ακομα και με 100 χιλιομετρα την ωρα(γαλλικος ποταμος θεσσαλονικη).
    και το χειροτερο....οχι δεν πληρωνω διοδια οταν ο μισθος μου αυτπα εχει πλεον μειωθει,ενω με περιμενει νεα μειωση οταν ψηφιστει τελος παντων ολο το πραγμα,και οτιδηποτε υπαρχει γυρω μου εχει αυξηθει,απο τις παγιες δαπανες εως ακομα και οι βασικες αναγκες για τροφη-θερμανση και μετακινηση.
    παρολα αυτα ολοι μας(βαζω και εμενα μεσα) δεν εχουμε αντιδρασει...και δεν εννοω με βια.ουτε οι αστυνομικοι που θα ερθουν στη διαδηλωση φταινε σε τιποτα..απλοι υπαλληλοι σα και μενα ειναι και αυτοι που το βραδυ τους περιμενιε η οικογενεια τους σπιτι...
    ακου εκει..."μαζι τα φαγαμε"...και "τζαμπατζηδες"
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

11. The Following User Says Thank You to GEORGE316 For This Useful Post:

z3 2.2 (23-02-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Αι σιχτίρ ρε γμτ μου.

Σήμερα πήγαμε από τον ΟΑΕΕ για να πάρει η γυναίκα αυτό που δικαιούταν από μια διατακτική γυαλιών οράσεως.

Μια ΜΠΑΤΑΛΑ (800 οκάδες βάρος και 32 δαχτυλίδια) στο ταμείο μας λέει ότι τα χρήματα πρέπει να τα πάρετε από το κατάστημα του ΟΑΕΕ στην περιοχή σας (στην περίπτωσή μας βρίσκεται Θεσσαλονίκη). Λέμε ότι έχουμε θέμα καθώς έχουμε πλέον κλείσει την επειχήρηση και μένουμε Αθήνα.

Και πετάγεται ο κινητός πατσας και λέει ε καλά και πως κάνετε έτσι για 70¤;;

Πετάγεται λοιπόν ένας μπάρμπας 24 χρόνια ασφάλισης στον ΟΑΕΕ, και αρχίζει τα εξαπτέρυγα ότι όταν είναι να πληρωθείτε δε ρωτάτε ούτε που είμαστε ούτε αν έχουμε δουλειά, και τα χρήματα τα παίρνετε από οποιοδήποτε υποκατάστημα.

Μέσα στις χριστοπαναγίες και τα καντήλια λέει και το ΘΕΕΙΚΟ το οποίο πιστεύω είναι 1000% σωστό.

Από πότε πρέπει ο ιδιώτης ελεύθερος επαγγελματίας να πληρώνει ΕΞΤΡΑ δημόσιο υπάλληλο χειρίστου είδους και μάλιστα ΌΤΑΝ έρθει η ώρα (καλή ώρα με μας) να ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ και να πρέπει να κάνει τη μισή ελλάδα για να πάρει αυτά που δικαιούται.

Δε ξέρω αυτό που βλέπω είναι ότι το κλίμα είναι ΓΕΝΙΚΑ πολύ άσχημο, πράγμα που τα μέσα μαζικής χειραγώγησης και προπαγάνδας ΕΠΙΜΕΛΩΣ αποκρύπτουν. Και δε το λέω μόνο βάσει του παραπάνω περιστατικού.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

13. The Following 2 Users Say Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

Stathis (23-02-11), z3 2.2 (23-02-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Την προηγουμενη εβδομαδα ταξιδευα στην εθνικη στο ρευμα προς Λαμια....στα πρωτα διοδια του Μπογιατιου, κανω λαθος απο συνηθεια με το e pass και παω να περασω απο την lane με το αυτοματο συστημα......μολις παω να μπω μεσα το καταλαβαινω και σταματω για να κανω πισω και να περασω απο την αλλη lane....αλλα απο πισω μου ερχονται και αλλοι.......και ωπ ξαφνικα ανοιγει η μπαρα. Η οποια μαλλον ανοιξε η απο το δικο μου epass (εχει γινει και σε αλλους....το οποιο δεν δουλεβει σε αυτη την εθνικη) η ανοιξε με του πισω μου που ηρθε κοντα μου......
    Οπως και να εχει εγω περασα....και τσουπ αρχισε να φωναζει η σειρηνα......σταματω λοιπον και ρωτω στον γκισε γιατι ανοιξε η μπαρα και τωρα φωναζει η κωλοσειρηνα αφου ανοιξε και περασα.....μου λεει θα ανοιξε απο λαθος!!!!!!!
    Ε να σου πληρωσω το αντιτημο της λεω.....
    Ναι μου λεει να πατε πανω στα γραφεια!!!!!!!!! (με τα ποδια....) να πληρωσετε!!!!!! Φρικαρα...τι λες κυρα μου , ανοιξατε την μπαρα και τωρα εγω θα τρεχω να πληρωσω με τα ποδια στα γραφεια σας???? να πληρωσω εδω δεν γινεται? ΟΧΙ!!! μου λεει...... Κοιτα με που φευγω της λεω....
    Θα σας το στειλουμε στο σπιτι κυριε μου λεει......Με υφος αυστηρο~!!!!
    Οποτε (αν και δεν εφταιγε...υπαλληλος ειναι) της απαντω.....στειλε μου το γιατι με πιανουν κατι διαροιες ποτε ποτε και θελω κατι σκληρο να σκουπιστω για να προλαβω να το φερω πισω να στο τριψω στην μουρη!!!!!!!!!!!
    Αι μαμισου......

Και μετα φωναζουν.......

15. The Following 3 Users Say Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

Leonidas_E39 (23-02-11), mitsos_chania (24-02-11), Ptboul (24-02-11)

Σελίδα 48 από 76 ΠρώτηΠρώτη ... 38464748495058 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP