Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο katsaraios μια Καπανδριτι-Ωροπο με 2.2 46αρι ανετα... Ώπα εαν εννοείς από εθνική είναι αλλιώς τα πράγματα, εαν εννοείς εσωτερικά, τότε είναι καθαρά και μόνο θέμα οδηγού....
Αρχικό μήνυμα απο stef Ώπα εαν εννοείς από εθνική είναι αλλιώς τα πράγματα, εαν εννοείς εσωτερικά, τότε είναι καθαρά και μόνο θέμα οδηγού.... εχει και απο εθνικη στροφες αλλα και απο μεσα ακομα πιο "νοστιμο" και φυσικα μαζι και την επιστροφη ,να εχει αναβασουλα...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη katsaraios : 22-02-11 στις 02:46
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ "Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Αρχικό μήνυμα απο katsaraios εχει και απο εθνικη στροφες αλλα και απο μεσα ακομα πιο "νοστιμο" και φυσικα μαζι και την επιστροφη ,να εχει αναβασουλα... Από τις αγαπημένες μου διαδρομές και από Καπανδρίτι - Αγ. Αποστόλους και από Μαρκόπουλο- Ωρωπό! Έχω εξοχικό εκεί και πάω συχνότατα
katsaraios (22-02-11)
Αρχικό μήνυμα απο stef Από τις αγαπημένες μου διαδρομές και από Καπανδρίτι - Αγ. Αποστόλους και από Μαρκόπουλο- Ωρωπό! Έχω εξοχικό εκεί και πάω συχνότατα Εχει ωραιες διαδρομες... η αληθεια να λεγεται. Ακομα και ηρεμα να θες να πας ,η διαδρομη πολλες φορες δεν σε αφηνει να αγιασεις.
Κανονισμός του Φόρουμ