Εγώ χαίρομαι για την τοποθέτηση του Μαρινάκη έστω και κατόπιν εορτής. Όπως έπεσε στα μάτια του κόσμου με τις δηλώσεις του έτσι θα ανέβει αν κάνει πράξη τα λεγόμενα του σήμερα και λάβει μέτρα για την πάταξη της βίας στα γήπεδα. Του δικαιολογώ (στη συνείδηαη μου) μία μαλακία αλλά δε θα του δικαιολογήσω δεύτερη ως φίλαθλος και Ολυμπιακός αγνός και γνήσιος.
Μένει να δούμε αν αυτά που ανακοίνωσε τα εννοεί κιόλας.
Επίσης ο Στάθης κάνει πλάκα και το χιούμορ του είναι πολύ καλό για αυτό προτείνω ταπεινά να μην τον βαράτε τον άνθρωπο όσο στενοχωρημένοι και να είστε!!! Στάθη keep on going!!!
Τέλος νομίζω ότι οι Παναθηναίκοί, Αεκτσήδες και Παοκτσήδες θα πρέπει να κρύβονται και εκείνοι όπως και εμείς οι Ολυμπιακοί όταν μιλάμε για βία και τυφλό οπαδισμό!
Η προσπάθεια θα πρέπει να είναι συλλογική. Κανένα κέρδος δε θα έχει το ποδόσφαιρο αν στοχοποιήσουμε τον Ολυμπιακό ή τον έναν ή τον άλλον. Κέρδος θα έχει αν καθίσουν όλοι και αγωνιστούν ειλικρινά, αντρίκεια και με δυο απλές κινήσεις λύσουν το πρόβλημα. Δείτε το παράδειγμα της Αγγλίας όπου όσο και αν το έχουν μέσα τους (δείτε τί κάνουν στο εξωτερικό) εντός των τειχών είναι κυρίες.
Στην Ελλάδα της άκρατης Δημοκρατίας με τους Γαύρους, Πρωταθλητές, Πράσινες και Ντέρμπυ όμως θα πρέπει οι αποφάσεις να είναι και ολίγον αυταρχικές για να λυθεί το πρόβλημα και ο νοών νοείτω!!!
Οπότε οι όποιες προσπάθειες εξεύρεσης λύσης θα πρέπει να ξεπεράσουν το σκόπελο του άκρως επικίνδυνου δημοσιογραφικού λαίκισμού και νεοφασισμού.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη yannisv : 21-02-11 στις 20:33
When people talk, listen completely. Most people never listen. Ernest Hemingway