GM6 (21-02-11)
ο μιραλας δεν πηρε κιτρινη ετσι?
Λοιπον..μια και δε μπορειτε την πλακιτσα προσωπικα την σταματαω (εδω γιατι για μενα πλακα ειναι ασχετα πως την αντιλαμβανεται ο καθενας) ..πριν ομως θελω να πω μερικα τελευταια πραγματα μια και καποιοι το πηραν σοβαρα.
Σε καμμια περιπτωση δεν ειπα πως δεν αποδοκιμαζω τις σκηνες αυτες αντιθετα ...ειπα πως ειναι απαραδεκτο το να μπαινουν οι οπαδοι στο γηπεδο και να γινεται οτι γινεται(οπως και η καθε μορφη βιας)...οπως επισεις ειπα πως το γκολ εδειχνε για γκολ χωρις να το αρνηθω.
Δεν εχω να κρυψω κατι ουτε να φοβηθω κατι ειδικα τη στιγμη που και +10 να μην ηταν θα ηταν +4 η -10 ε..και ?
Ειπα πως μια φαση που εμεις βλεπουμε απο την τηλεοραση πιο καθαρα και με καλυτερη οπτικη (που πολλες φορες και μεις οι ιδιοι χρειαζεται να το ξαναδουμε και ξανα για να βγαλουμε συνμπερασμα)πολλες φορες για ενα διαιτητη ειναι σαφως πιο δυσκολο.
Αυτο δε συμαινει πως ψαχνω δικαιολογιες ουτε τις εχω αναγκη και ειπα πως τετοια λαθη αλλα και χειροτερα πολλες φορες (οπως και επεισοδια μεταξυ παικτων-οπαδων-παραγοντων)γινονται σε ολο το κοσμο και δεν ειναι μονο Ελληνικο φαινομενο και μαλιστα σε χωρες με καλυτερη ποδοσφαιρικη και αθλητικη παιδεια.
Λεω κατι που ειναι ψεμα η λαθος ?
Γιατι θα πρεπει να ειναι δικαιολογια..σε τι τη χρειαζομαι με ζουνε οι παε ?
Περα απ ολ'αυτα ομως δεν ειδα να φωναζεται για το τσαμπα πεναλτυ του Ηρακλη ας πουμε (τυχαια το αναφερω γιατι ειναι χθεσινο),γιατι αραγε εχει διαφορα πεναλτυ με πεναλτυ,οταν ειναι αδικο?
Το που καταλαβε οποιος καταλαβε οτι εγω συμφωνω με το Μαρινακη και οτι επαυξανω, καλο ειναι να μαθει να διαβαζει σωστα .
Ειμαι φιλος του Ολυμπιακου και γουσταρω που ειμαι και το χαιρομαι οπως και ο καθενας χαιρεται για την ομαδα που αγαπαει !!!
Δεν ειδα να εγινε κατι οταν τσακιζατε διαιτητες στο ξυλο οταν βαραγατε τους ιδιους σας τους παικτες οταν κανατε ντου σε διαφορα γηπεδα(και δεν εχετε κανει και λιγα φετος), ουτε οταν με το σπασμενο ποτηρι πηγε να βγει το ματι του Μιραλας ειδα να λεει κανεις αισχος ντροπη και τετοια αν ηταν ομως οπαδος της οποιας ομαδας δικη μας τοτε θα λεγαμε !!!!
Γαργαρα και αυτα ?
Το βιντεακι που εβαλα πιο πανω δε βλεπω να ενοχλει κανενα γιατι αραγε?
Ειναι ψεματα φωτομονταζ οι οπαδοι σας δεν ειναι αυτοι ?
Το συνηθες φαινομενο ειναι τα ευκολα συμπερασματα οι ευκολες κατηγοριες και μια ζωη δικαιολογειες χωρις να κοιταζουμε την καμπουρα τη δικη μας αλλα των αλλων.
Τεσπα δε βγαζει νοημα αυτη η συζητηση ,θα μπορουσαμε να λεμε ολοι χιλιαδες πραγματα και λογια, αυτο ομως που θελω να πω ειναι πως ολοι μα ολοι στο ιδιο καζανι βραζουν κυριοι τα εχουν κανει οι περισσοτερες μεγαλες ομαδες και θα τα ξανακανουν...ψεματα λεω ?
Ας αφησουμε λοιπον τα μεγαλα λογια και τις κλαψες γιατι σημερα ειμαστε εμεις θεατες αυριο εσεις μεθαυριο καποιοι αλλοι.
Μη κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας .
Τελος να πω αυτο που λεω και εδω μεσα εχω ξαναπει και το πιστευω..
Οταν μια ομαδα εχει υπεροχη και παιζει τη μπαλα που πρεπει να παιζει και ειναι καλη δεν εχει να φοβηθει τιποτα..ουτε διαιτητες ουτε οπαδους....μπαινεις παιζεις καθαριζεις γκολακια με διαφορα και τελειωνεις,οποια ομαδα και να ειναι αυτη οπως και να λεγεται και οτι χρωμα φανελα και να φοραει !!!
Εγω εδω εγραψα για να πειραξω φιλους και να κανω πλακα τιποτα παραπανω (τα συμερασματα για την ομαδα μου και για τις αλλες ομαδες τα εχω βγαλει δε χρειαζεται να μου πει καποιος αν αδικηθηκε ο μεν η ο δε)οπως μου κανουν οταν χανω.
Σταματηστε να τρελαινεστε δεν εχουμε τιποτα να χωρισουμε εγω τουλαχιστον το θεωρω μεγαλη κοροιδια να χαλασω σχεσεις με φιλους για την οποια ομαδα!!!
Οστοσο εχει δικιο ο Σταθης,πως οταν δε μπορει καποιος να δεχτει πλακα και νομιζει πως θα ξεφυγει καλο ειναι να μη μπαινει να διαβαζει το συγκεκριμενο θεμα.
Ελπιζω να εγινα κατανοητος και οποιος καταλαβε καταλαβε.
Με φιλικη διαθεση προς ολους γνωσους και αγνωστους και ειδικα σε οσους εχουμε πιει και φαει παρεα λεγοντας και δυο κουβεντες παραπανω .![]()
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
παντως ο Ντιπμπλου ετσι και "πιασει" κατι στο στομα του τελειωσε
Σταθη πολυ σωστα αυτα που λες περι πλακας αν και καποιοι "αρπαζονται παραπανω.
Μα δεν ευχαριστιουνται οι βαζελοι που θα εχουμε παλι τσοντα free καθε αγωνιστικη στην Ευρωπη??
Βαγγελη ποσταραμε την ιδια ωρα ,δεν πιστευω να καει το λαπτοπ...χαχαχαχαχαχα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη katsaraios : 21-02-11 στις 16:46
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Προσωπικα δεν νομιζω οτι γελαει κανεις εδω στο φορουμ μιας που η κατασταση εχει ξεφυγει γενικοτερα εξω.Ο τελικος του κυπελου στο μπασκετ ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα αναβληθει μιας που αν βρεθουν οι οπαδοι και των 2 ομαδων εκει σιγουρα θα γινει μακελειο.Ο Μαρινακης εχει καταλαβει απο χτες που ξεκινησε τις κολωτουμπες οτι η κατασταση δεν προσφερεται για γελια.Ειναι η απειρια που λεγαμε την οποια καταλαβε οτι θα την πληρωσει...
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης:
«Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα τον Ολυμπιακό δεν κρύφτηκα ποτέ. Στις δύσκολες στιγμές της ομάδας μας ήμουν, είμαι και θα είμαι στην πρώτη γραμμή. Ο στόχος μου ήταν και παραμένει διπλός, να επανέλθει ο Ολυμπιακός στην κορυφή και να επιλυθούν προβλήματα που επί δεκαετίες μαστίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι δυνατόν 6 μήνες μόλις μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου, να επιχειρούν κάποιοι να μου χρεώσουν όλα τα κακώς κείμενα.
Το Σάββατο το βράδυ αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα κατέβηκα στα αποδυτήρια να συγχαρώ την ομάδα μου. Στη συνέχεια έκανα δηλώσεις, οι οποίες έγιναν κάτω από έντονη συναισθηματική φόρτιση και χωρίς να έχω ακόμη πλήρη εικόνα, κακώς, για το τι συνέβη μετά τη λήξη του αγώνα.
Οι δηλώσεις μου αυτές ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ. Όπως έκανα μέχρι τώρα, αναλαμβάνω τις ατομικές μου ευθύνες. Καλώ άμεσα τον προεδρεύοντα Αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού σε συνάντηση, προκειμένου να συζητήσουμε και να βρούμε κοινά σημεία, ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και να προβούμε σε κοινή ανακοίνωση».
αν ήταν 4 θα ήταν αλλιώς ...σήμερα θα τα είχαν σπάσει στου Ρέντη ..και δεν θα είχες κανένα πρωτάθλημα σίγουρο!![]()
τους διαιτητές άλλοι τους "αγοράζουν" κι άλλοι αγανακτισμένοι τους τσακίζουν όταν τους βλάπτουν για το γνωστό σκοπό..
..δίνουν και στου Ρέντη μάθηματα για το πως επιτίθεσαι στους ίδιους σου τους παίκτες... άπειρες φορές το έχουμε δει το σκηνικό..
...πριν απο το βιντεάκι που έβαλες Βαγγέλη υπήρξε σφαγή 20χρονου στη Λ. Λαυρίου για μεταξύ των δύο αγώνα γυναικών στο βόλεϋ.....!
...και πολύ πιο πριν είχαν συμβεί τα γεγονότα της Ριζούπολης και 4-5 συνεχόμενα αγορασμένα από τον πρόεδρο γιατί τα είχε αυτός ανάγκη... κι όχι ο Ολυμπιακός ...τα ξεχνάμε? Θέλουμε να τα ξεχάσουμε αλλά δεν γίνεται ρε φίλε. Πας να εξισώσεις δολοφονίες και πρωταθλήματα της παράγκας, με την αγανάκτηση που έχουν προκαλέσει στον κόσμο και αντιδρά.. στο ντέρμπυ συνεχίστηκε το γνωστό σκηνικό του γ@μάω και δέρνω... η γνωστή συνταγή...
τη δική μας την καμπούρα??
Για μένα πρέπει να πετάξουν έξω από το πρωτάθλημα άμεσα και τις δύο ομάδες (και όσες ομάδες δημιουργούν επεισόδια οι οπαδοί τους) και να μην λάβουν μέρος ούτε στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα... ας πάνε άλλες ομάδες που έχουν το στοιχειώδες προσόν στον αθλητισμό να αναγνωρίζουν την ήττα από τον αντίπαλο.. και να δεις πως θα γίνουν αρνάκια όλοι οι νταβάδες πρόεδροι ...και πως αναγκαστικά θα ακολουθήσουν και οι οπαδοί..
και τελευταία ...έχω το θάρρος (όποτε γίνεται κλοπή βαθμών που βγάζει μάτι ..και ειδικά όταν η κλοπή γίνεται σε φάση που κρίνει πρωτάθλημα) τουλάχιστον να αναγνωρίσω πως το παιχνίδι δεν το δικαιούμαι... και (αν χάσει δίκαια) πως η ομάδα έγινε ρεζίλι και ήταν για τα μπάζα....![]()
GM6 (22-02-11), katsaraios (21-02-11), tmilatos (22-02-11)
Δεν εχω μετρησει πανω απο 5 φιλαθλους του Ολυμπιακου να εχουν εισελθει στον αγωνιστικο χωρο για να πανηγυρισουν.Στο τελος κανει την εμφανιση του και ο φιλος μας ο Μαρινακης.Περαστικα στο ελληνικο ποδοσφαιρο.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη HULK : 21-02-11 στις 18:40
Για μένα πάντως δεν υπάρχει θέμα. Tα post σου στο συγκεκριμένο thread, μπορώ να τα πάρω μόνο στην πλάκα.
Κάποιον που σπάει το iphone του απο έκσταση λόγω μιας κάλπικης νίκης, έχοντας γράψει το (κάλπικο) "+10" 550 φορές και με λίγα λόγια τον εκφράζει απόλυτα η φράση του πανμέγιστου Σπάθα "Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίζουν και όλοι οι άλλοι να πάνε νε γ@μηθούνε", δεν μπορείς να τον πάρεις με κανέναν άλλο τρόπο, παρά μόνο στην πλάκα.![]()
ασε ρε νικο... θα βαλω τα κλαματα σε λιγο...
το οτι εισαι στο +16 απο αεκ και παοκ, λογω κλοπης βαθμων εισαι.
ποτε βγηκες να καταγγειλεις τα πεναλτι που σου δωσανε (και με αυτα ειναι πρωτος σκορερ ο κλοουν)...?
ας μην πουμε παραπανω και χαλασουμε τις καρδιες μας, οπως λεει και ο βαγγελης η αληθεια ενοχλει...
@κωνσταντινε θα σε μαλωσω... ολο ξεχνας τον φινοκαλιωτη...
παντα με το φως ανα χειρας ο κωστας, καλη του ωρα!![]()
![]()