Δεν εχω να κρυψω κατι ουτε να φοβηθω κατι ειδικα τη στιγμη που και +10 να μην ηταν θα ηταν +4 η -10 ε..και ?
Αυτο δε συμαινει πως ψαχνω δικαιολογιες ουτε τις εχω αναγκη
Λεω κατι που ειναι ψεμα η λαθος ?
Γιατι θα πρεπει να ειναι δικαιολογια..σε τι τη χρειαζομαι με ζουνε οι παε ?
Δεν ειδα να εγινε κατι οταν τσακιζατε διαιτητες στο ξυλο οταν βαραγατε τους ιδιους σας τους παικτες οταν κανατε ντου σε διαφορα γηπεδα......
Το βιντεακι που εβαλα πιο πανω δε βλεπω να ενοχλει κανενα γιατι αραγε?
Ειναι ψεματα φωτομονταζ οι οπαδοι σας δεν ειναι αυτοι ?
Το συνηθες φαινομενο ειναι τα ευκολα συμπερασματα οι ευκολες κατηγοριες και μια ζωη δικαιολογειες χωρις να κοιταζουμε την καμπουρα τη δικη μας αλλα των αλλων.
Οταν μια ομαδα εχει υπεροχη και παιζει τη μπαλα που πρεπει να παιζει και ειναι καλη δεν εχει να φοβηθει τιποτα..ουτε διαιτητες ουτε οπαδους....μπαινεις παιζεις καθαριζεις γκολακια με διαφορα και τελειωνεις,οποια ομαδα και να ειναι αυτη οπως και να λεγεται και οτι χρωμα φανελα και να φοραει !!!
Σταματηστε να τρελαινεστε δεν εχουμε τιποτα να χωρισουμε εγω τουλαχιστον το θεωρω μεγαλη κοροιδια να χαλασω σχεσεις με φιλους για την οποια ομαδα!!!
Οστοσο εχει δικιο ο Σταθης,πως οταν δε μπορει καποιος να δεχτει πλακα και νομιζει πως θα ξεφυγει καλο ειναι να μη μπαινει να διαβαζει το συγκεκριμενο θεμα.
Με φιλικη διαθεση προς ολους γνωσους και αγνωστους και ειδικα σε οσους εχουμε πιει και φαει παρεα λεγοντας και δυο κουβεντες παραπανω .