Νομιζω ακου τι λεει ο mike απο πανω, και ο deepblue που εχουνε δοκιμασει και τα mad.
Εαν δεις και ο aggelosmk2 εχει βαλει στο δικο του τα raceland και ειναι λεει ευχαριστημενος.
Εγω εχω τα bilstein kitrina kai h&r 40/15, και οντως....εχουνε πολυ καταχτυπι.
Σε καθημερινη χρηση μπορει να σπαστεις. (προσωπικα δεν εχω δοκιμασει και αλλα για να συγκρινω).
Τελικα, εαν ΔΕΝ μπαινεις σε πιστα συχνα, ισως ειναι η πιο καλη (αξια για τα λεφτα τους) λυση τα raceland που δινουν (ρυθμιζομενη) εμφανιση χωρις σκληροτητα καθημερινα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos1400 : 21-02-11 στις 11:07
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Aυτα σκεφτομουν και εγω αλλα δεν ξερω τι παιζει απο αποψη ποιοτητας tuv και χιλιομετρων που αντεχουν αλλιως με κλειστα ματια θα τα εβαζα. Επειδη διαβαζα σε ξενα φορουμ οτι στα 15κ που εκανε ενας αρχιζε και ψιλοταλαντευονταν πολυ το αμαξι στην παραμικρη λακουβα. Και αν μπουνε ποσο χαμηλωμα προτεινεται για να μην σκουπιζω τις γοπες εγω ελεγα 2-2,5 μπρος πισω οχι παραπανω.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos1400 : 28-02-11 στις 13:47
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
ΚΟΝΙ FSD
Xθες εκανα ενα μικρο service την γρια και θελω λαστιχα-αμορτισερ οσονουπω
Οποτε επαναφερω το θεμα με τα αμορτισερ εχω καταληξει οτι σε ελατηρια μονο Mpack αν βρω θα βαλω η αλλιως μπορει και να τα κοψω 1,5 ποντο καλα μην βαρατε η εσχατη λυση ειναι σε αμορτισερ δεν ξερω που να κινηθω αλλοι λενε Bilstein κιτρινα οχι κοντρομπουκαλα αλλοι sachs performance η οπως αλλιως λεγονται η κατι κονι μετα πανε οι ρυθμιζομενες fk αλλα απο ποιοτητα δεν ξερω τι λενε καμια ιδεα???