Σελίδα 107 από 160 ΠρώτηΠρώτη ... 75797105106107108109117157 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1.061 έως 1.070 από 1591

Θέμα: Ποδοσφαιρικα και αλλα... Σαιζον 2010-2011

Περιοχή
    malmo ,sweden
    Rides
    2

Προεπιλογή

opos eipe kai enas gayros me myalo xtes s ena site : ayti tin xronia o marinakis sterise apo ton olympiako to titlo tou protathliti pou einai sti sti synideisi olon ton ellinon filathlon.

giati kai go paok eimai alla pio kali mpalla epaize o gayros.kai pisteuo oi perisoteroi ellines filathloi ayto pisteuoun . oute tha exane o olympiakos to protathlima sta enapomeinanta paixnidia . i gnomi mou einai oti apla ithele o xodros na deixei tin dynami tou xtes stous bazelous
    live free and drive hard

2. The Following User Says Thank You to atha For This Useful Post:

alexm (20-02-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο atha Εμφάνιση μηνυμάτων
    opos eipe kai enas gayros me myalo xtes s ena site : ayti tin xronia o marinakis sterise apo ton olympiako to titlo tou protathliti pou einai sti sti synideisi olon ton ellinon filathlon.

giati kai go paok eimai alla pio kali mpalla epaize o gayros.kai pisteuo oi perisoteroi ellines filathloi ayto pisteuoun . oute tha exane o olympiakos to protathlima sta enapomeinanta paixnidia . i gnomi mou einai oti apla ithele o xodros na deixei tin dynami tou xtes stous bazelous
    Την τσέπη του ήθελε να δείξει το δαμάλι....
    Την συνταγή του Σωκράτη ακολούθησε....

Εγώ έχω μια απορία εντός Ελλάδος πως γίνεται να μην χάνουν αγώνα οι γαύροι και εκτός Ελλάδος να πατώνουν?

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο atha Εμφάνιση μηνυμάτων

Οταν ειδα τον Μητροπουλο το καλοκαιρι στην ομαδα με ζωσαν τα φιδια....., αυτος ο μπραβισμος στην ομαδα μου δεν με εκφραζει

5. The Following 3 Users Say Thank You to alexm For This Useful Post:

joseph (20-02-11), Lefteris116 (20-02-11), NickE60 (20-02-11)

Περιοχή
    Ναυπλιο
    Rides
    0

Προεπιλογή

Σαν ολυμπιακος αλλα πανω απολα σαν φιλαθλος θελω να πω οτι χθες πρεπει να ειμαι απο τους λιγους που δεν χαρηκαν για τη νικη κ αυτο γιατι δεν ειμαι κολλημενος.Ο Ολυμπιακος επαιξε καλυτερα για τα δικα μου ματια μιας και ειχε περισοτερες ευκαιριες και παταγε πιο ευκολα περιοχη.Αλλα ο ΠΑΟ σωστα φωναζει για τη γαση του off side γκολ που κακως ακυρωθηκε.Για το θεμα χερι στη φαση με τον Τορο δε νομιζω να υπαρχει τιποτα.Με λιγα λογια πιστευω οτι το καλυτερο θα ηταν η ισοπαλια.Οσο για αυτα που εγιναν στο τελος του αγωνα ντρεπομαι πραγματικα.Αναγκαζουμε εναν απο τους πιο μεγαλους παικτες που εχουν πατησει χορταρι στα ελληνικα βοσκοτοπια μας να φυγει...Ντροπη..Οπαδιλικη και ποσο μαλλον τυφλο δεν κανει καλο στο ελληνικο ποδοσφαιρο..

7. The Following 5 Users Say Thank You to thanosE39 For This Useful Post:

alexm (20-02-11), chief (20-02-11), Jimmakos (20-02-11), joseph (20-02-11), katsaraios (20-02-11)

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vs316ti Εμφάνιση μηνυμάτων
    τετοιο πρωταθλημα σας το χαριζουμε..εμεις περισυ χασαμε 2 φορες κ δεν εγινε τπτ ηρθατε κ φυγατε κανονικα..αλλοι εστειναν οδοφραγματα λες κ ειμαστε στην Αιγυπτο.
    Φετος επρεπε με καθε τροπο να το παρετε..κ για αυτο πηρατε 20 παιχτες τους δωσατε δανεικους σε ολες τις ομαδες ΚΕΡΚΥΡΑ - ΒΟΛΟ -ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟ - ΞΑΝΘΗ- ΛΑΡΙΣΑ-ΠΑΝΙΩΝΙΟ
    κ παιζατε φιλικα με μπαλιες ασσιστ κ αυτογκολ..
    Απλα να σου θυμησω κατι πολυ προσφατο.....,σκατα εσεις, δυο φορες σκατα εμεις...., γ@μ@τ@ αδερφε γενικα

9. The Following User Says Thank You to alexm For This Useful Post:

mitsos_chania (20-02-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο thanosE39 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σαν ολυμπιακος αλλα πανω απολα σαν φιλαθλος θελω να πω οτι χθες πρεπει να ειμαι απο τους λιγους που δεν χαρηκαν για τη νικη κ αυτο γιατι δεν ειμαι κολλημενος.Ο Ολυμπιακος επαιξε καλυτερα για τα δικα μου ματια μιας και ειχε περισοτερες ευκαιριες και παταγε πιο ευκολα περιοχη.Αλλα ο ΠΑΟ σωστα φωναζει για τη γαση του off side γκολ που κακως ακυρωθηκε.Για το θεμα χερι στη φαση με τον Τορο δε νομιζω να υπαρχει τιποτα.Με λιγα λογια πιστευω οτι το καλυτερο θα ηταν η ισοπαλια.Οσο για αυτα που εγιναν στο τελος του αγωνα ντρεπομαι πραγματικα.Αναγκαζουμε εναν απο τους πιο μεγαλους παικτες που εχουν πατησει χορταρι στα ελληνικα βοσκοτοπια μας να φυγει...Ντροπη..Οπαδιλικη και ποσο μαλλον τυφλο δεν κανει καλο στο ελληνικο ποδοσφαιρο..
    ειμαι ΠΑΟΚ και προπαντων ΦΙΛΑΘΛΟΣ (φιλος του αθληματος) και οχι ΟΠΑΔΟΣ αλλα τελικα αυτο που ελεγα παντα και αυτο που βλεπω ακομα και τωρα... ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΩΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΣΦΠ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ!!!δλδ ελεος ειστε γκβοι ρε παιδια???σοβαρα τωρα βλεπετε αλλο ποδοσφερο?ειστε σε αλλο γηπεδο?ειστε σε αλλο πλανητη?ρε παιδια η ομαδα(ο προεδρος σας βασικα) σας εχει καταστρεψει ολο το Ελληνικο ποδοσφαιρο και εσεις ακομα συνεχιζετε να λετε οτι με την αξια σας παιρνετε αυτα που παιρνετε!!! ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται τοοοοοσοι οπαδοι και 1 μα 1 μονο να βγει καινα πει ρε σεις τι κανετε τι ξεφτυλικια ειναι αυτα!!!ελεος

11. The Following 2 Users Say Thank You to gyiama For This Useful Post:

Jimmakos (20-02-11), katsaraios (20-02-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

θα πω και γω κάτι τελευταίο και δεν ξανασχολούμαι γιατί είναι ψυχοφθόρο και στο κάτω κάτω της γραφής δεν μου δίνει και ψωμί να φάω...

η φάση με τον τόρο ΕΙΝΑΙ πέναλτυ διότι μετά την κεφαλιά έπεφτε από την υπερπροσπάθεια [μόνος του] και η μπάλα θα στρωνόταν στον νίνη ,που του βγήκε από τα δεξιά του και με μαεστρία βάζει επίτηδες το χέρι του για να την κατευθύνει στον πάρντο!

τέλος για αυτά που έγιναν μέσα και έξω είναι ο κυριότερος λόγος που υπάρχουν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ!
    τούρμπο και πράσινα άλογα

13. The Following User Says Thank You to Panos 316T For This Useful Post:

paganis (20-02-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο chief Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τωρα εμεις καθόμαστε και συζηταμε για τον Τοροσίδη, τον Νινη και τον Λέτο και εγω ειμαι σιγουρός οτι αν δεν το εχουν ηδη κάνει, θα τηλεφωνηθούν, .... και ντριιιιιιιιινγκ, και...."...ελα μ@λακα, καλημέρα, πως πάει..???".
    Εαν κάποιοι πιστευουν οτι οι παίχτες εχουν να χωρίσουν κατι 1-2 μερες μετα το μάτς ειναι παιδάκια ή γελασμένοι...
    https://www.sportdog.gr/article/1381...-diethneis-pao
    M3 CSL

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Θεωρω πως ο Ολυμπιακος ηταν καλυτερος στα 70 λεπτα του αγωνα.
    Το γκολ του Παο φαινεται πως ηταν ομως δεν ειναι και ξεκαθαρο βαση των οσων φαινονταν μεχρι χθες μια και ο παικτης του παο στην περιπτωση αυτη θα επρεπε να καλυπτεται απο 2 παικτες του Ολυμπιακου εκτος του τεματοφυλακα.
    Δεν ειναι βεβαιο οτι αυτο συνεβαινε.
    Το μονο βεβαιο ειναι πως ηταν μια δυσκολη φαση και ας λεμε διαφορα.....
    Δε θελω να δικαιολογησω κατι, ομως αν κοιταξετε και ξενους αγωνες λαθη τετοια και ακομη χειροτετα γινονται παντα και παντου,ομως τοοσος ντορος μονο στη Ελλαδα γινεται.
    Για την κιτρινη του Μιραλας συμφωνω πως επρεπε να δωθει οπως κοκκινη επρεπε να φαει και ο Λετο.
    Οσο για τον Τορο δε θεωρω πως ηταν πεναλτυ.
    Αυτο που με χαλαει ειναι γιατι δινουμε το δικαιωμα να λενε οι αλλες ομαδες, οταν ο Θρυλος ειναι σαφως καλυτερος φετος απο οποιαδηποτε αλλη Ελληνικη ομαδα και τους δινουμε το δικαιωμα να παραμυθιαζονται.
    Οι δηλωσεις και το υφος του Μαρινακη δε μου αρεσαν οπως και οτι μπηκε ο κοσμος στο γηπεδο αυτα ειναι απαραδεκτα !!!!
    Μη μου πειτε μονο πως και καποιοι παικτες του Παο ειναι και τα καλυτερα παιδια...
    Οσο για τετοιου ειδους επεισοδεια καλα ειναι να μη μιλαει καμμια απο τις μεγαλες Ελληνικες ομαδες γιατι τα εχουμε δει απ ολες και μαλιστα και πολυ χειροτερα και ιδιαιτερα απο καποιες.....!!!!!
    Βεβαια αυτο δε σημαινει πως οτι και αν εγινε ηταν σωστο.
    Στις δηλωσεις το Σισε τον ειδα οκ .. γιατι με αυτα που ακουσα νομιζα πως οχι μονο θα ηταν μεσα στις μελανιες και τα γραρσιματα αλλα θα του ελειπε κανενα αυτι.
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

16. The Following 2 Users Say Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

Kostas_1 (20-02-11), Stathis (20-02-11)

Περιοχή
    Ναυπλιο
    Rides
    0

Προεπιλογή

Δε διαφωνω αλλα νομιζω οτι λογο της υπερπροσπαθειας και επειδη εγινε εξεπαφης για αυτο ειπα οτι δεν υπαρχει κατι..για να μου λυθει η απορεια θα το τσεκαρω το βταδυ στις διαφορες εκπομπες...Οσο για τον Μαρινακη συμφωνω.οντως καραγκιοζιλικια αυτα που λεει κ κανει...

Σελίδα 107 από 160 ΠρώτηΠρώτη ... 75797105106107108109117157 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP