Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1591

Θέμα: Ποδοσφαιρικα και αλλα... Σαιζον 2010-2011

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

χαχαχαχαχαχα ....σαν να ακούω το Σωκράτη!!!!! Αυτός είναι πρόεδρος!! Κύριος! ...όχι σαν τον φλωρο τον πατέρα.... βέβαια, θέλει μια βοήθεια στο συντακτικό....

Μαρινάκης: «Διδάξαμε αρχές και ήθη»

«Ειπώθηκαν πάρα πολλά έχω να πω το εξής: Η υποδοχή του Παναθηναϊκού ήταν υποδειγματική. Σύμφωνα με ανθρώπους που ήταν παρών, σύμφωνα με τους ίδιους τους παράγοντες του Παναθηναϊκού. Διδάξαμε αρχές, ήθη και δείξαμε ότι έχουμε κάνει πολύ μεγάλο αγώνα για τη βία μέσα στα γήπεδα. Έφτασε χωρίς κανένα πρόβλημα. Ήμουν παρών και ειλικρινά πιστεύω ότι το ποδόσφαιρο κέρδισε από αυτή την υποδοχή.

Στο παιχνίδι είδαμε φάσεις γκολ και από εκεί και πέρα όταν έληξε το παιχνίδι κατέβηκα να συγχαρώ τους παίκτες. Μου λένε ότι υπήρξαν γεγονότα με παίκτες του Παναθηναϊκού. Δεν είδα τον κύριο Σισέ να υποφέρει, αλλά να μου λέει ότι θέλει να φύγει από την Ελλάδα. Μπορεί να αποχωρήσει χωρίς φούστες και μπλούζες. Όλα τα άλλα είναι μικρότητες.

Θεωρώ ότι η ομάδα μου έπρεπε από πρώτο ημίχρονο να προηγείται 3-0 και το τελικό σκορ ήταν 2-1. Σαν φίλαθλος του Ολυμπιακού από οκτώ χρονών χάρηκα ιδιαίτερα αυτή τη νίκη. Είναι ιδιαίτερη χαρά να κερδίζεις στο 92Ά. Το χαρήκαμε το αξίζαμε και θα μπορούσαμε μεγαλύτερο σκορ. Τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες από μια ομάδα που μέχρι σήμερα δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα.

Στον Ολυμπιακό από τη μέρα που ξεκινήσαμε, κάναμε μεγάλη προσπάθεια για τη βία. Και στο «Καραϊσκάκης» και εκτός έδρας, οι οπαδοί μας είχαν υποδειγματική συμπεριφορά. Θεωρώ ότι έχουμε προσφέρει πάρα πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και σήμερα αν οι Παναθηναϊκοί έχουν να πουν ότι μπήκαν φίλαθλοι στο γήπεδο, θεωρώ φυσιολογικό ότι μπήκαν να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα πέντε φίλαθλοι.

Δεν έχω δεν να επιτίθενται και αν το δω θα το καταδικάσω. Πρέπει να μάθουν σε αυτόν τον τόπο ότι όταν μια ομάδα αξίζει να είναι πρωταθλητές, πρέπει να λένε μια καλή κουβέντα και όχι να ψάχνουν για δικαιολογίες».

Τα... μούτρα των δημοσιογράφων έκαναν... εντύπωση στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του στο ντέρμπι επί του Παναθηναϊκού και στρεφόμενος προς τους εκπροσώπους του Τύπου, τούς είπε:

«Γιατί σας βλέπω με κατεβασμένα μούτρα; Ο Ολυμπιακός δηλαδή δεν μπορεί να νικήσει στο 92Ά; Ηρθε 2-1 αντί για 5-1». Ηταν τα μοναδικά λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος αποχώρησε δίχως άλλες δηλώσεις από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Εκεί το κλίμα ήταν πανηγυρικό με τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων» να γιορτάζουν με την ψυχή τους τη νίκη που φέρνει τον Ολυμπιακό στο +10, 7 αγώνες πριν το τέλος του πρωταθλήματος και αγκαλιά με τον τίτλο.

Πριμ και φιλανθρωπία

Μισό εκατομμύριο ευρώ θα είναι το πριμ που θα μοιραστούν οι παίκτες του Ολυμπιακού για τη νίκη τους επί του Παναθηναϊκού που, ουσιαστικά, τους χάρισε το φετινό πρωτάθλημα.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο πριμ δεν θα πάει εξ ολοκλήρου στις τσέπες των ποδοσφαιριστών, αφού ένα σημαντικό μέρος του θα δοθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.

Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» αποφάσισαν να προσφέρουν εκατό χιλιάδες ευρώ στα ιδρύματα «ΦΛΟΓΑ» και «ΕΛΠΙΔΑ» και να μοιραστούν τις υπόλοιπες 400 χιλιάδες.
    ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟ ΠΡΙΜ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΔΩΣΤΟ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ.

ΚΑΙ ΤΟΠΟ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟ
    Γλέντι στα μπουζούκια!
    Βαλβέρδε: «Δεν μου άρεσε αυτό που έγινε»
    Τζιμπούρ: «Νίκη τιμής»
    Μιραλάς: «Θα μου μείνει αξέχαστο»
    Τοροσίδης: «Αφιερωμένη στον κόσμο μας»
    https://www.sentragoal.gr/article.as...ubid=113684722

2. The Following User Says Thank You to NickE60 For This Useful Post:

Lefteris116 (20-02-11)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα