Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 25

Θέμα: Ακτινοβολία και μέτρα προστασίας

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

ασχετο...
    Μου ηρθε τωρα μια εικονα απο το μελλον...
    Να υποψιαστω οτι θα ξεκινησει κανενας καμια τυπου αντικαπνιστικη anticell fhone εκστρατεια, η οποια θα επεκταθει στο ποσο επιβλαβης ειναι η χρηση του κινητου στους χωρους εστιασης και ποσο κακο κανει στην υγεια των ανυποψιαστων αντιcell πολιτων που θελουν να ζουν υγιεινα.
    καμπανια του υπουργειου..
    Η Ελλαδα κλεινει το κινητο!!
    οχι κινητο,ipod, trantzistoraki players σε δημοσιους χωρους λεμε ναι στη ζωη οχι στο τσιγαρο.. σορυ αυτο ηταν πιο παλια... λεμε οχι στα κινητα!!!
    αρε τι μας περιμενει....

Περιοχή
    παλιο ηρακλειο
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο oldcarskickass Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σωστά τα όσα λέει αλλά προκύπτει το εξής ερώτημα.

Όλες οι ηλεκτρικές / ηλεκτρονικές συσκεύες που εισάγονται / παράγονται στην Ευρώπη περνάνε από κάποια στάνταρ όσον αφορά την λειτουργία τους.

Και τα στάνταρ αυτά αφορούν την ΠΛΗΡΗ λειτουργία τους και την επαφή τους με τον άθρωπο.

Ο κύριος Μαργαρίτης λοιπόν με μια μικρή έρευνα έβγαλε ότι ΟΛΕΣ οι πιστοποιήσεις ΟΛΩΝ των ηλεκτρικών συσκευών που δοκίμασε ήταν εκτός ορίων.

Πως γίνεται ρε παιδιά αυτό το πράγμα;

Ή μήπως είναι τυχαίο ότι στην ΙΔΙΑ έρευνα που βρίσκει ΟΛΕΣ αυτές τις παραβιάσεις (χωρίς να αναφέρει τι εξοπλισμός και κάτω από ποιες συνθήκες χρησιμοποιήθηκε) αναφέρει και για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ πατέντα της ημιπερατής μεμβράνης που ανακάλυψε;
    και να το επεκτεινω ακομα λιγο παραπερα...
    οι μετρησεις εγιναν "λεει" σε αποσταση 10 με 20 εκατοστα οχι στο 1 μετρο,
    η να βαλουν το μηχανημα στο κεντρο καθε δωματιου να δουν απο τι βομβαρδιζομαστε,
    δε λεω οτι δεν ειναι επικυνδυνα ολα αυτα μακροπροθεσμα η οτι δεν πρεπει να τα αποφευγουμε οσο μπορουμε
    ομως:
    μηπως πρεπει να αναρωτηθουμε και τις σκοπιμοτητες?
    μηπως αναρωτηθηκαμε ποσοι απο μας καπνιζουν και τι βλαβη προκαλουμε, το κοψαμε?
    μηπως αναρωτηθηκαμε τι τρωμε, το κοψαμε?
    μηπως οσοι οδηγουμε αναρωτηθηκαμε τι εισπνεουμε, σταματησαμε να οδηγουμε?
    και γενικα για να μη μακρυγορω χιλιαδες καθημερινες τετοιες συνηθειες, τις κοβουμε?
    τωρα θα μου πειτε καλο ειναι οτι μπορουμε να περιοριζουμε να το κανουμε, συμφωνω απολυτως
    ομως αυτος ο πανικος πρεπει να σταματησει νομιζω και να συνειδητοποιησουμε οτι δυστυχως ζουμε σε εποχη που τα παντα βλαπτουν
    λιγη συνεση και οχι πανικος, αλλωστε οι αρχαιοι "ειπαν"
    ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ

ΖΗΤΕΙΤΑΙ CHE ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

3. The Following 5 Users Say Thank You to tamtamcafe For This Useful Post:

Dimzan (20-02-11), nikos1400 (17-02-11), Nino (17-02-11), oldcarskickass (17-02-11), z3 2.2 (20-02-11)

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

παιδιά αν αναλογιστούμε τι ακτινοβολία έχουμε φάει όλοι εμείς οι παλαιότεροι με τις τηλεοράσεις λυχνίας ...που από την ασπρόμαυρη περάσαμε στην έγχρωμη ..με κολλημένη τη μούρη στη συσκευή.... έχουμε γίνει κατσαρίδες ...δεν καταλαβαίνουμε τίποτα...

..γιατί? όταν περπατάμε αμέριμνοι στους δρόμους ή στην εξοχή, είμαστε 100% ασφαλείς νομίζετε??
    Αν ξέραμε τι βροχή από μικροκύματα τρώμε από τόσους δορυφόρους τηλεπικοινωνιών που βρίσκονται από επάνω.....

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τελικά έχει δίκιο ο Σταμάτης

Uploaded with ImageShack.us

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Και ένα αγγλικό site με το S.A.R των κινητών μας.
    https://www.sarshield.com/english/ra...nyericsson.htm
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Περιοχή
    Larissa
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tsagio Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ένα 24ωρο με τον μετρητή στο χέρι!
    Μετρήσαμε τις συσκευές που συνήθως χρησιμοποιούμε σε μια ημέρα
    Η μέτρηση πραγματοποιήθηκε παρουσία του ερευνητή του «Δημόκριτου», κ. Δημήτρη Κοσμόπουλου στο σπίτι μιας τετραμελούς οικογένειας.
    Εγω έχω μερικές απορίες, ως Φυσικός...

Φίλε tsagio, είσαι μέλος της ομάδας που έκανε τις μετρήσεις? Χρησιμοποιείς πρώτο πρόσωπο, γι' αυτό ρωτάω (...μετρήσαμε...)

Ειναι άρθρο της ομάδας αυτής?

Αν το αλιευσες από κάπου, βάλε μας και την πηγή - γιατί τα links που υπάρχουν σε κάποιο σημείο παραπέμπουν σε εμπορική εταιρία που πουλάει μετρητες!!!

Γενικά, έχω μάθει να μην εμπιστεύομαι πληροφορίες (ειδικά στην εποχή του Internet) χωρις να αξιολογήσω πρώτα την πρωτόλεια πληροφορία...!!!
    ...

8. The Following User Says Thank You to asot For This Useful Post:

oldcarskickass (18-02-11)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tsagio Εμφάνιση μηνυμάτων
    [B]22 ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΜΕ
    Μπορεί κανείς να προμηθευτεί μια τέτοια συσκευή, για να ελέγχει τι επίπεδα ακτινοβολίας υπάρχουν στο χώρο του. Βέβαια, δεν είναι πάντα εύκολο να κατανοήσει με ακρίβεια από πού προέρχεται η ακτινοβολία, τουλάχιστον όμως μπορεί να εντοπίσει τα επικίνδυνα σημεία και να τα αποφεύγει.
    ΦΩΤΕΙΝΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
    ΤΕΧΝΙΚΟΣ Η/Υ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ
    Το πρώτο πρόσωπο δεν το χρησιμοποιώ εγώ άλλα ο εν λόγο κύριος που έγραψε το κείμενο αν θέλεις πάρε και τα τηλ του.
    ΤΣΟΥΔΕΡΟΥ 24
    10445 ΑΘΗΝΑ
    ΚΙΝ. 6932855561
    ΤΗΛ. 2108311851 (ελπίζω να σου λυθούν όλες οι απορίες αν τον πάρεις τηλ).

Έμενα μου στείλανε το κείμενο σε mail και έκρινα σκόπιμο να το μοιραστώ μαζί σας όχι για να πάμε να αγοράσουμε κάποια συσκευή αλλά για να ενημερωθούμε εμείς οι υπόλοιποι (που δεν είμαστε του χώρου) σχετικά με τις βλαβερές συνέπειες της ακτινοβολίας και γιατί όχι αν μπορούμε, όσο μπορούμε να την αποφεύγουμε.
    Αν έχεις κάποια άλλη άποψη επί του θέματος καλό θα ήταν να μας την πεις όσα ποιο πολλά ξέρουμε τόσο καλύτερα.
    ΜΗΝ ΛΕΣ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ... ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΣΑ ΛΕΣ!!

10. The Following User Says Thank You to tsagio For This Useful Post:

nikos1400 (18-02-11)

Περιοχή
    Larissa
    Rides
    0

Προεπιλογή

Μάλιστα........
    Ας είναι καλά το Google
    Μιλάμε για αυτόν τον Βαγγέλη Φωτεινάκη λοιπόν

Επέτρεψε μου να έχω λοιπόν τις επιφυλάξεις μου οσον αφορά τα μηχανήματα, την μεθοδολογία που χρησιμοποιήθηκε και την ορθότητα των αποτελεσμάτων (ειδικά στην ερμηνεία) - προσωπικά πάντα μιλάω, για να μην παρεξηγηθώ...
    ...

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο asot Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μάλιστα........
    Ας είναι καλά το Google
    Μιλάμε για αυτόν τον Βαγγέλη Φωτεινάκη λοιπόν

Επέτρεψε μου να έχω λοιπόν τις επιφυλάξεις μου οσον αφορά τα μηχανήματα, την μεθοδολογία που χρησιμοποιήθηκε και την ορθότητα των αποτελεσμάτων (ειδικά στην ερμηνεία) - προσωπικά πάντα μιλάω, για να μην παρεξηγηθώ...
    Δεν υπάρχει λόγος να παρεξηγηθείς και σε μένα κάποια από όσα διάβασα μου φάνηκαν υπερβολικά άλλα πάλι τα ξερά και εγώ και ας μην είμαι φυσικός ή του χώρου γενικότερα όπως γράψανε και παραπάνω κάποια άλλα παιδιά η πρόληψη καλό κάνει κακό δεν κάνει και αν μπορούμε να αποφύγουμε έστω και λίγη ακτινοβολία προς όφελος μας είναι.
    ΜΗΝ ΛΕΣ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ... ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΣΑ ΛΕΣ!!

Περιοχή
    Larissa
    Rides
    0

Προεπιλογή

Καμια παρεξήγηση αγαπητέ...
    Απλως, ΝΑΙ στην ΤΕΜΗΡΙΩΜΕΝΗ Πρόληψη, ΟΧΙ στους ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥΣ αφορισμούς!

Οχι, η ακτινοβολία δεν είναι προς όφελός μας, υπάρχουν σίγουρα θέματα που θέλουν ΠΟΛΥ προσοχή
    ...

14. The Following User Says Thank You to asot For This Useful Post:

tsagio (19-02-11)

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP