_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Θα πω οτι, χωρις να φτασω στο αλλο ακρο, τα τελευταια δυο χρονια εγω ξεκινησα να "προσεχω" λιγο παραπανω.
-Προσπαθω να λιγοστεψω το κινητο. Αν το σκεφτει κανεις, εκτος απο αυτους που η δουλεια τους τους εχει συνεχως σε κινηση με αναγκη επικοινωνιας, οι υπολοιποι που πηγαινουμε στη δουλεια οπου σχεδον παντα υπαρχει καποιο σταθερο, δεν υπαρχει αμεση αναγκη υπαρξης κινητου μιας και αυτοι που εχουμε αμεση σχεση ξερουν το νουμερο να μας παρουν αν χρειαστει. Μπορει που λεει ο λογος να το αφηνουμε στο αυτοκινητο. (καλα εδω θα με αρχισετε ολοι στις φαπες, ουτε εγω δεν το εφαρμοζω αυτο!)
-Το ασυρματο τηλεφωνο το καταργησα. Σηκωνω τον κ@λο μου απ'τον καναπε και πηγαινω εγω σ'αυτο. Κανω και γυμναστικη!
-Μικροκυμματων κατα 98% καταργημενος.
-Το ασυρματο ραουτερ θα κοιταξω να κλεινω το βραδυ. Το λαπτοπ επισης θα κοιταξω μιας και το βαζει η γυναικα στα ποδια της το βραδυ στο κρεβατι.
(φχαριστουμε tsagio)
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
tsagio (16-02-11)