-
Εντυπωσοις απο την πρωτη βολτα σε ///M3 CSL
Θα Ηθελα να Δωσω την εντυπωση απο την Βολτα του αυτοκινητου του ///Μανου του φιλου μας το σι ες ελ. Απο μια βολτα απ το βενζιναδικο που καθομασταν ως τερμα πανω στο τελευταιο φαναρι πριν του περιφεριακου ο Μανος το γκαζωσε καλα μερικες φορες και Το Αυτοκινητο ηταν οπως Ακριβως το περιμενα ουτε με εξεπληξε αλλα ουτε και με απογοητευσε. Το αμαξι του φιλου μας Μανου ειναι κυριολεκτικα ξυραφι και ξυριζει κανονικα και,,,,,κοντρα.Και ειμασταν μεσα τα 3 Ατομα Εγω ο Μανος κι ο Παηλοτ.
Ανεξαρτητα αν υπαρχουν αλλα με καλλυτερες - χειροτερες επιδοσεις το αμαξι σι ες ελτου φιλου μας και Συμφορουμητη Μανου ειναι πανω στους ελλ.ασφαλτους με την συμασια της λεξης ενα πυροβολο οπλο,,,,,Τωρα μπορει μερικοι να με πουν Υπερβολικο-τρελλο η και φανατικο αλλα Εγω θα το προτιμουσα αντι για ενα 4 ες και θα σας πω γιατι:
Αν καθησεις και μιλησεις με πορσακιδες το μονο που λενε ειναι το ατου τους οτι εχουν ενα γνησιο κατασκευης γερμ. αυτοκινητο ΣΗΜΕΡΑ αυτο ειναι αληθεια που ακομα και το μπερλοκ κλειδιων ειναι made in Germany και οχι οπως τωρα η BMW - Mercedes Benz που ολλα τους ειναι made in Brazil-Potugal-China και δε συμαζευεται,,,,,,,,αλλα Εγω παλι θα προτιμουσα το εμ3 γιατι εχει την δυναμη του σε Ατμοσφαιρα και ΟΧΙ στην Τουρμποπατατα πορσε να πεταξεις λεφτα.
η Δουλεια στο εξακιλινδρο σειρας ειναι πολυ καλη βελτειωνοντας τα 286 αλ. απο την βαση του το μοτερ του ε36 και πηγαινοντας σε 350αλογα το 46ρι απλο και 370 σε σι ες ελ.
Για μενα πρωσοπικα και δικη μου παντα γνωμη ειναι το οτι η Αποτυχια και ΗΤΑ της μπ εμ βε ειναι στο 92ρι γιατι????? Γιατι οταν για 60-70 αλογακια (δε θελω να αναφερθω στα 460 του γκετερ μ3 ε92 γιατι εκει απλως κλαιν -μαιν εκει βελτειωσαν εισαγωγεα στο καυσιμο) οταν για 60 αλογακια μου βαζεις 800 επιπλεον κυβικα δυο κιλινδρους ακομα μετα θες αλλη γεφυρα αλλα γονατα αλλο σασμαν αλλο κεντρικο αλλο διαφορικο πηγες στα 1.700 κιλα τι να το κανω !!μετα ειναι αλλο αμαξι δεν ειναι πια το ευελικτο που ξερουμε εμ3 Αυτα Εγω τα βλεπω ακριβως τα ιδια πατηματα-τακτικες που αρχικα εκανε η Mercedes Benz στα μπραμπους -τσε ελκα και οταν ειδε και αποειδε οτι ατμοσφαιρικα τη Φερραρι την κλανει μια μαντρα @ρχιδι@ το γυρισε σε συνεργασια κομπρεσορες με 4 οικους αεμγκε και τοιαυτα.
Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΩΣΟΠΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ειναι το οτι η μπ εμ βε ΕΠΡΕΠΕ στο 92ρι να βελτειωση και να Ξεζουμιση τον εξαρι σειρας κινητηρα σ αυτα τα 420 αλογα ΤΟΤΕ θαταν πραγματικο εμ3 και δε θα καταντουσε στα 30 χιλιαρικα μεσα σε δυο χρονια.(για γερμανια παντα μιλαω σε τιμες).
Ειναι οντως λυπητερο αλλα ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ οτι Βλεπω το 46ρι και σι ες ελ σαν ε///Μ 3 Τελευταιο των Μοικανων.
Ευχη μου ειναι σε καπια συναντηση να φερω το δικο μου και να κανουμε βολτα παλι οι τρεις μας οπως ειμασταν και ΦΥΣΙΚΑ και ο φιλος μου Τομι να Γευτουμε μια αλλη ομορφια του ΣΙ ΕΣ ΑΙ και πιο πολυ να δειξω στους Φιλους ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ να κανει ο ///Μ V12 οταν και μονο πολυ απλα του,,,,,,,,,,,βγουν οι καταλυτες και φυσικα με το προγραμμα καυσης απο την Powertec.at και δε κανω πλακα Τομι αν περειμεεεεενεις να δης και να νιωσης κατι ομοιο μ'αυτα τοις μπουρδες που βλεπουμε στο Youtube για το ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΙ ΕΣ ΑΙ θα παθης ΧΟΝΤΡΗ ΠΛΑΚΑ (ΚΟΛΟΥΜΠΡΑ) ,,,,,,,,,,Εγω δε λεω τιποτα οτι και να πω τα λογια ειναι φτωχεια θα μπεις μεσα και θα δεις το αμαξι του Μανου εκει το'χεις το ξερεις ΤΩΡΑ δες και το αλλο το δικο μου π.χ. Πως (σκαη) φευγει ,,Πως και με ΤΙ ανεση μαζευει χιλιομμετρα,,Με ΤΙ ανεση Καθεται και ανταπεξερχεται σε Αυτα τα χιλιομετρα,,,,,,,,στο λεω ΟΤΙ και να σου πω δεν ειναι το Ιδιο αν δεις με τα ματια σου αλλα ,,,,,δεν εχει σχεση με το αμαξι του ///Μανου και γενικα με εμ3 ειναι Κυριολεκτικα σαν να ειναι Αλλη μαρκα αυτοκινητο ειναι ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ αλλο αυτοκινητο αλλη ομορφια σου λεω,,,,,,Ζοωδη
ΥΣ (Ισως μια μερα πριν την επομενη συναντ.χρειαστω να'ρθω με το σκουτερακι να παρω 30-35 λ. Βενζινα εναμιση μπετονι,,,,,,,,,,,,,χουχουχουχχ χαχΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 850CSI : 15-02-11 στις 11:56
-
The Following 7 Users Say Thank You to 850CSI For This Useful Post:
chief (15-02-11), fanisk (15-02-11), gant (15-02-11), giannis_compact (15-02-11), Leonidas_E39 (15-02-11), m-power_01 (15-02-11), PANOS-E60 (15-02-11)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP