Γιάννη περαστικά στον μικρό. Η υγεία πανω απο ολα και οι σκάστρες φτιάχνονται
Γιάννη περαστικά στον μικρό. Η υγεία πανω απο ολα και οι σκάστρες φτιάχνονται
Z4 DCT (15-02-11)
Γιαννη περαστικα,η υγεια μας και ειδικα των παιδιων μας ειναι πανω απ'ολα.
Z4 DCT (15-02-11)
Κατ αρχην ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ για τα καλα σας λογια.....
Με το παιδι ολα καλα!!τελικα θα παρει μια αντιβιωση προληπτικα και ολες οι εξετασεις εδειξαν οτι η κωλογριπη εχει παρει την αγουσα!!,.....(στο διαλο πουταν@
)
Τωρα στο ζητημα κολλαρο.....
Στην Σπυρου πατση δεν βρηκαν τιποτα σε τετοιο κολλαρο που εστηλα να μου παρουν.....
Ελπιζω να βρω...
Nick bmwlover (16-02-11), nikos-Mpacket (15-02-11), Vasilis (15-02-11)
Μπραβο ρε Γιαννακο,πολυ χαρηκα!!!
Βαψτα μπλε ρε κ βαλε κ τα λαμπακια που λεγαμε!!!Τωρα στο ζητημα κολλαρο.....
Στην Σπυρου πατση δεν βρηκαν τιποτα σε τετοιο κολλαρο που εστηλα να μου παρουν.....
Ελπιζω να βρω...Θα σε τρελανω εγω
Θα βρεις μαυρα κολαρα μην αγχωνεσαι!!!
Τυχερακια,εχεις να ασχολησε...![]()
Ι donut understeer...
Z4 DCT (16-02-11)
Γιαννη μηπως να σκεφτουμε αυτη την λυση με το carbon περιβλημα ;
Αλλιως αν η Forge εχει μαυρα κολλαρα τα κανουμε παραγγελια απο τον εδω αντιπροσωπο ή απο το E-Bay.
Εγω παντως σημερα τεμπελιασα και δεν πηγα να ρωτησω.Ουτε καν τηλεφωνο...
E89 Z4 sDrive35i DCT
Custom exhaust by Power Up Exhausts/CP-e DCI/Stett Performance FMIC/Forge Motorsport Dual BOV/ECU reflash by Ace Motorsport/stock twins/Work Emotion CR-CAI wheels
Tuned by Ace Motorsport
Z4 DCT (15-02-11)
Γιάννη, καταλαβαίνω το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεσαι.
Όταν βελτίωνα το ΤΤ (φτου, 666) έψαχνα μετά μανίας μαύρα Samco και δεν έβρισκα πουθενά. Τελικά κατέληξα στα κλασσικά μπλε, τα οποία αγόραζα από τον Λούη στη Λεωφ. Κηφισίας. Όπως καταλαβαίνεις, το μοτέρ έγινε καρακιτσαριό. Η πλάκα είναι ότι καβάντζωσα και μια 'αγελάδα' Samco από τον Δημητριάδη (τον γνωστό και ως 'λιώστο, αντέχει') η οποία ήταν όμως... κόκκινη! Μιλάμε για engine-bay τσαντίρι.
Εν πάσει περιπτώσει, αυτό που ήθελα να σου πω είναι το εξής:
1. Δώσε μεγάλη προσοχή στον τύπο Samco που θα πάρεις. Αυτά που είδα στις φωτό είναι τα ενισχυμένα με σύρμα και όχι τα απλά. Τέτοια να ψάξεις να βρεις. Όχι πως υπάρχει θέμα με τις πιέσεις που αντέχουν τα απλά, αλλά εκείνα λυγίζουν εύκολα σε τέτοια μήκη.
2. Να αποφύγεις τα Venair. Είναι πολύ λεπτά, πολύ εύκαμπτα και ξεραίνονται/καίγονται. Έχω πολύ κακές εμπειρίες απ΄ αυτά.
aristent (16-02-11), Karizma Z4 (16-02-11), Panos 316T (16-02-11), Vasilis (15-02-11)
Κατ αρχην σε αυχαριστω πολυ για την απαντηση....
Ναι με συρμα θελω να βρω γιατι και αυτα της orge με συρμα ειναι!!!
Δευτερον δε θελω με τιποτα να βαλω χρωματιστα κολλαρα μεσα στο μοτερ...σα ναναι κανα γιαπωνοζοιδες στριπτιζακι...., οποτε μαυρα η ντυμενα με καρμπον.....
Αυριο θα παω στνν Σπυρου πατση σ εκεινο το μαγαζι που μου ειπε ο Λευτερης και αμα βρω εχει καλως.....
Παντως εγω στην θεση σου το audi τοσο που το γουσταρες δεν θα το εδινα με τιποτα....το ΛΑΤΡΕΨΕΣ....![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Z4 DCT : 15-02-11 στις 19:29
γιατί να μην αντέξει ρε γιάννη???καλοκαιριάτικα οι μεμβράνες πάνω στα καπό με 40 βαθμούς
πως αντέχουν???
sympether with chiefτης