Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 28

Θέμα: VW ...1 χρόνο υπομονή!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens-Τrikala
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αντε να δουμε τι θα κανουμε κ εμεις,δεν ξερω αλλα κ μονο στην ιδεα της υπερτροφοδοτησης αισθανομαι πολυ χαρουμενος!!!
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ευτυχώς που υπάρχει και ο ατμοσφαιρικός Ι6 στη γκάμα να θυμίζει πως ήταν οι παλιές καλές ατμοσφαιρικές bmw. Καλοί οι νέοι κινητήρες αλλά και η παράδοση είναι παράδοση...
    Καλη η παραδοση φιλε μου,αλλα οι απαιτησεις αλλαζουνε,οι "αλλοι" εξελισσονται ακολουθοντας το "ρευμα" κ γινονται πιο ανταγωνιστικοι σε καιριους τομεις,ενω"εμεις" μενουμε προσκολημενοι στο παρελθον...
    Πρεπει να αλλαξει αυτο,για εμας, μηπως δουμε καμια ασπρη μερα...
    Ι donut understeer...

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλη η παραδοση φιλε μου,αλλα οι απαιτησεις αλλαζουνε,οι "αλλοι" εξελισσονται ακολουθοντας το "ρευμα" κ γινονται πιο ανταγωνιστικοι σε καιριους τομεις,ενω"εμεις" μενουμε προσκολημενοι στο παρελθον...
    Πρεπει να αλλαξει αυτο,για εμας, μηπως δουμε καμια ασπρη μερα...
    Δεν είπα εγώ το αντίθετο. Αλλά δε χρειάζεται και όλη η γκάμα να είναι τούρμπο! Εδώ και η audi έχει ακόμα τον ατμοσφαιρικό 3.2 στη γκάμα της, η bmw δεν θα έχει ούτε ένα 6κύλινδρο ατμοσφαιρικό? Άσε που ο κινητήρας αυτός δεν υστερεί πουθενά και είναι πολύ σύγχρονος και επουδενί δεν αποτελεί μη ανταγωνιστικό σύνολο, ή προσκόλληση στο παρεθόν. Η ποικιλία ποτέ δεν έβλαψε και πάντα κάποιοι καλοί ατμοσφαιρικοί θα βρίσκουν αγοραστές...
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP