εχω κανει μεγαλη γκαφα που δεν ηρθα.
Στην επομενη συναντηση αν χρειαστει θα φερω τις κορες μου.
Ετσι και δεν παιξει οικογενειακο τριημερο, θα ειμαι εκει.
Ετοιμαστειτε να με ανεχτειτε.
Η ζηλεια μου δε περιγραφεται.
εχω κανει μεγαλη γκαφα που δεν ηρθα.
Στην επομενη συναντηση αν χρειαστει θα φερω τις κορες μου.
Ετσι και δεν παιξει οικογενειακο τριημερο, θα ειμαι εκει.
Ετοιμαστειτε να με ανεχτειτε.
Η ζηλεια μου δε περιγραφεται.
Μπραβο ρε παιδια !
Ζηλευουμε...
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Μπράβο ρε παλικάρια. Φοβερή παρέα!!!!!
Γιώργο σε ευχαρηστούμε για το φωτογραφικό υλικό. Σίγουρα πλεόν είσαι ο BMW reporter Β. Ελλάδας (και όχι μόνο) !!!!
gant (13-02-11)
Αυτά είναι!!!!!!!! Η Θεσσαλονίκη είναι μαγνήτης!! Ζηλεύω ...να δούμε πότε θα καταφέρουμε να ανέβουμε κι άλλοι προς τα επάνω ένα Σ/Κ!!! ...την καταδίκη μου...
Μπράβο ρε παιδιά για άλλη μια φορά!!!!!!![]()
...μην πειράζετε τον Γιώργο, είναι η συμπάθεια όλων μας![]()
η πατέντα με την εξάτμιση πάντως όλα τα λεφτά! Καπέλωσε και CSL και ΑlphaN και τα πάντα!!
Ναι, χίλια μπράβο και στο Γιώργο τo reporter της Βορείου Ελλάδος ..που μας κάνει να αλλάζουμε κλίμα που και που...![]()
Στο τεχνικο κομματι που ανέφερε ο Gant για την αλλαγη του ιμάντα με στοχο τα μπαμ στις εκκινησεις και οχι στις τελικές ο Γιωργάρας μου είπε πως η πατέντα έγινε αναγκαστικα επειδη δεν εβρισκε ιμαντα για το Σκουτερ γιατι ειναι κινεζικο . Μετά απο αναζητηση του βρεθηκε ιμαντας ο οποιος ηταν σε καποια ταινια εργοστασιου και γυρνουσε ραουλα. Φυσικα η εξατμιση ειναι φτιαγμενη με οτι εμεινε απο την αρχική η οποια τον αφησε χρονους ενα βραδυ στον περιφερειακο .
Εγω ενα εχω να πω ο γιωργαρας ειναι the best και να συμπληρωσω οτι παροτι που δεν εχουμε βρεθει πολλες φορες με τα παιδια η αισθηση που σου δινει αυτη η παρεα ειναι οτι τους γνωρίζεις χρονια.
Αντε να ερθει το αλλο σαββατο.
gant (15-02-11)
Ρε Θωμα !!!!!
Τι να σου πω δηλαδη !!!!!
Ολα τα ευρω εισαι !!!!!
Πριονοκορδελα!!!!!
Τον περνας ??????
Χαρηκα που γνωρισα τους συμφουριτες απο κοντα!
Περασαμε πολυ ομορφα!
Ο Γιωργαρας ολα τα λεφτα και παλι!!!
Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo
Μανο χαρηκα παρα πολυ που σε γνωρισα απο κοντα!
και θα περιμενω πρωτα ο θεος τον απριλιο να παμε πιστα!
για το αμαξι σου δεν το συζητω ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΑΑΑΑΑΑ!!!!