Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο nikos-Mpacket Πανο αστον να γελάει προς το παρόν και την άλλη εβδομάδα που θα το έχει μέσα βλεπω να του χρεώνει και φυλακτρα ο Μανωλης...... Βρε μαρτυριάρη....πωπωπω ούτε πρακτορείο reuters να ήσουνα βρε παιδάκι μου. Τι ταχύτητα μετάδοσης των νέων είναι αυτή...χαχαχαχα
nikos-Mpacket (12-02-11)
Βρε δεν σηκώνεστε από τις καρέκλες σας λέω εγώ, να πάμε να πιούμε κανά ρόφημα μιας και έχει καλή μέρα, να πούμε
Αρχικό μήνυμα απο Apostolos Βρε δεν σηκώνεστε από τις καρέκλες σας λέω εγώ, να πάμε να πιούμε κανά ρόφημα μιας και έχει καλή μέρα, να πούμε Το ονοματάκι σας στη λίστα γιά την Κυριακή δεν το είδαμε ακόμα κε Δημήτρη
Αρχικό μήνυμα απο Apostolos Βρε δεν σηκώνεστε από τις καρέκλες σας λέω εγώ, να πάμε να πιούμε κανά ρόφημα μιας και έχει καλή μέρα, να πούμε Είμαι στην δουλειά,απο το μηλοφωνο σας γράφω,μακάρι να μπορούσα να πιούμε καφεδάκι.
Αρχικό μήνυμα απο nikos-Mpacket Είμαι στην δουλειά,απο το μηλοφωνο σας γράφω,μακάρι να μπορούσα να πιούμε καφεδάκι. Ο ένας θέλει καφεδάκι, ο άλλος μιλάει στο μηλόφωνο μέσω τάπατωκ, ο Πάγκαλος μας φταίει ύστερα!!!!
nikos-Mpacket (12-02-11), PANOS-E60 (11-02-11), Ptboul (11-02-11)
Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Το ονοματάκι σας στη λίστα γιά την Κυριακή δεν το είδαμε ακόμα κε Δημήτρη Θεού θέλοντος και δουλειά επιτρέποντος Πανούλη... Αρχικό μήνυμα απο S8N Ο ένας θέλει καφεδάκι, ο άλλος μιλάει στο μηλόφωνο μέσω τάπατωκ, ο Πάγκαλος μας φταίει ύστερα!!!!
Κανονισμός του Φόρουμ