Αρχικό μήνυμα απο
z3 2.2
Για τα ποστ των S8N και Ptboul δεν εχω να προσθεσω τιποτα.
Ειναι και ατομα που εκτιμω ιδιαιτερα και ακομα και μια λεξη τους για μενα ειναι πολυ σημαντικη.
Θα σταθω ομως στο ποστ του φιλου μας του Skyline IS.
Aπ οτι βλεπω ειναι μολις 20 χρονων και με εκανε να νιωσω λιγακι αβολα.
Και εξηγουμαι.
Ποτε δεν ειχα καμια σημαντικη οικονομικη ανεση αλλα δεν μου ελειψε τιποτα οσο μεγαλωνα.
Ειχα την τυχη οταν ξεκινησα να δουλευω στα 18 μου (επισημα) να μην χρειαζεται να δινω λεφτα στο σπιτι και να μπορω να διαχειριζομαι τις 80.000δρχ (το 1997) οπως ηθελα.
Δουλευοντας σα το σκυλι καταφερα να εχω μηχανακια,βολτες,ταξιδια,υ ικα αγαθα και διαφορα αλλα.
Ειχα την τυχη ζησω τα 90΄s απο πλευρα μουσικης και γενικοτερης κουλτουρας.
Ποιος ξεχναει το υπεροχο Ροδον και τις συναυλιες εκει (Αθηνα)
Τις "Τρυπες" και τις αξεχαστες συναυλιες τους....
Με κανα δυο-τρια χιλιαρικα ειχες λεφτα για βενζινες,τσιγαρα,μπυρες και κανα φαι νωρις το ξημερωμα.
Περασα υπεροχα χρονια με φοβερα γλεντια και κρεπαλες,με καταχρησεις και με αναμνησεις που δεν σβηνουν με τιποτα.
Ειχα δουλεια και δεν ειχα και λογο να δινω λεφτα στο σπιτι μου.
Τωρα...τα παιδια που ειναι 20 χρονων? Για εμας τους λιγο μεγαλυτερους αυτα τα παιδια γεννηθηκαν στις αρχες της δεκαετιας του 90 !!!
Νομιζω οτι ειναι αρκετα δυσκολο να νιωσουν εστω και λιγο απο αυτην αυρα που εζησα εαγω και οι αλλοι συνομιληκοι μου.
Θα μου πεις η νεολεα θα ζησει και θα ζησει και μια χαρα αλλα νομιζω οτι αυτα που ζησαμε οι σημερινοι 30+ δεν θα μπορεσουν.
Ξεκινανε μεσα στην μαυριλα αυτα παιδια ρε γαμωτο...
Περιμενω σχολια και απο τους 30+ αλλα και απο τους 20+