και σε μας τις προαλες επεσε ενα mini πανω στον ποπο της x3 ..
το mini εγινε πατσαβουρα.. του τρεχανε ζουμια και το καπο ειχε σηκωθει απανω λυγισμενο..
η δε φοραδα-χ3 μερικες γρατζουνιες.
απλα τωρα εχω ενα αγχος οταν οδηγω (το δικο μας) μινι...
και σε μας τις προαλες επεσε ενα mini πανω στον ποπο της x3 ..
το mini εγινε πατσαβουρα.. του τρεχανε ζουμια και το καπο ειχε σηκωθει απανω λυγισμενο..
η δε φοραδα-χ3 μερικες γρατζουνιες.
απλα τωρα εχω ενα αγχος οταν οδηγω (το δικο μας) μινι...
πατα και εσυ ενα m3.. δεν πανε μια..
Άρη, Στράτο, Θάνο, περαστικά σε όλους σας! Δε χρειάζεται στεναχώρια για τέτοια μικροπράγματα πάντως.
Αρούλη, είμαι σίγουρος πως η ζημιά στην κούκλα σου είναι επιφανειακή. Όσο για το 106, αν είναι σαν το Saxo της πεθεράς μου τότε δεν έχει καν τραβέρσα μπροστά. Όλο το δέσιμο το κάνει η πλαστική μετώπητου ψυγείου. Καλά, για τις λαμαρίνες δεν κάνω λόγο... Κάποτε την είχε εμβολίσει ποδηλάτης -ο οποίος δεν τραυματίστηκε καν- και το αυτοκίνητο έγινε σώβρακο. Όταν το είδα τρόμαξα, ήταν σα να έχει φάει κλωτσιά από τον King Kong. Φαντάσου ότι μπήκε σε καλίμπρα γιατί είχε πάρει το ράμφος 4 μοίρες!
aristent (10-02-11)
S8N (10-02-11)
Πριν χρονια ειχα ενα saxo vts, μια μερα λοιπον εσκασε πισω μου ενα παπακι με δυο πιτσιρικαδες που εκαναν σουζα αλλα δε του βγηκε και πολυ καλη..
Αφου κατεβηκα και τους εβγαλα απο κατω (χαλια)....κοιταω το αμαξι μου και ο κωλος πισω εχει μπει ολος μεσα...ουτε πορτα, ουτε προφυλακτηρας, ειχαν στραβωσει πολυ ολα.....λες και με χτυπησε φορτηγο...![]()
S8N (11-02-11)