Ωρε τι γκαντεμομέρα ήταν αυτή???
Αφού είστε καλά, όλα καλά!!!
aristent (11-02-11)
Κάτι σε κυνηγάει ρε Άρη... χεχεχε δεν πειράζει, καλύτερο θα γίνει!
έχει καλες ζελατίνες ο Άρης να το καλύψει αν θέλει.... που δεν τις περνάει δόντι σκύλου
aristent (09-03-11)
Ρε Άρη τι έπαθες πάλι? Άσε και καμια μικρή ατέλεια στο αυτοκίνητο για να μην σε πιάνει το μάτι..........δεν γίνεται αλλιώς!
Άκου εκεί σε δάγκωσαν τα σκυλιά....αφού δεν υπήρχε περίπτωση να το οδηγήσουν τι σε κυνήγησαν?![]()
aristent (09-03-11)
Υπομονη Αρη θα φτιαχτει το κτηνος σου και παλι και απο την στιγμη που ανελαβε την ευθυνη του ο μαστορας πιστευω πως το αμαξι θα το παρεις οπως πρεπει . Οσο για τα σκυλια φωναξε με να κατεβω λαρισα οταν ειναι να ξαναπας στο συνεργειο και θα κατσω στην θεση του συνοδηγου με την μπερετα , ενα ειναι το σιγουρο οτι δεν θα σκεφτουν να σου πλησιασουν ξανα το εργαλειο.![]()
![]()
aristent (09-03-11)
ΟΚ. Σίγουρα το ξέρει και ο μάστοράς σου, αλλά ένας πολύ σημαντικός παράγοντας στην επιτυχία στου 'δεσίματος' (παλιό με νέο βερνίκι) έχει να κάνει κατά πόσο το ένα είναι 'συμβατό' με το άλλο.
Εύχομαι να του πετύχει στην επόμενη προσπάθεια.
aristent (09-03-11), Leonidas_E39 (09-03-11)
Καλησπέρα παιδιά, δεν είμαι σίγουρος αν είναι σωστό το θέμα αλλά τέλος πάντων. Κάποιος αποφάσισε να μου χτυπήσει τον προφυλακτήρα όταν πάρκαρε - ξεπάρκαρε και ασφαλώς μετά εξαφανίστηκε χωρίς να αφήσει ένα σημείωμα, αυτό είναι το ηθικό άλλωστε.
Στην αριστερή μεριά του πίσω προφυλακτήρα έχω πλέον ένα γερό σημάδι (έχει γδαρθεί και το πλαστικό όχι μόνο το χρώμα) αυτό πιστεύετε ότι φτιάχνεται με τοπική βαφή ή θέλει βάψιμο όλος ο προφυλακτήρας; Έχετε να προτείνεται κάποιο μαγαζί προς Πειραιά που να μη με γδύσει;
Ευχαριστώ προκαταβολικά και συγγνώμη για το έντονο ύφος αλλά είμαι πολύ εκνευρισμένος. Που θα πάει δε θα τύχει να βρω κάποιον να κάνει ζημιά σε ξένο αυτοκίνητο και να ετοιμάζεται να φύγει...
aristent (01-03-13)
aristent (01-03-13), BILL007 (01-03-13), jkourkoulis (01-03-13), S8N (01-03-13)
jkourkoulis (01-03-13)
απο την "εμπειρια" μου ως παθων.....συνιστω ολικη βαφη σε καλο μαστορα!!!!!
...οπου και να βρισκεται αυτος,φανταζομαι θα σου δωθουν καποιες διευθυνσεις,ετσω και μεσω πμ.
Η τοπικη βαφη δεν ειναι ειδικοτητα των απλων φανοποιων,ισως σπανια καποιοι να τα καταφερνουν,ομως αυτου του ειδους βαφες θελουν ειδικη τεχνικη,οχι οτι και ολοι παλι που ασχολουνται με τοπικες επισκευες "το κατεχουν".....τιποτα δεν ειναι σιγουρο.
ΥΣ....τωρα που πολλοι&καλοι φανοποιοι εχουν κατεβασει τιμες,ισως βγει και πιο οικονομικα η ολικη βαφη.
jkourkoulis (01-03-13)