Σελίδα 5 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 3456 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 79

Θέμα: Χτυπημα πισω προφυλακτηρα.....

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Leonidas_Thess Εμφάνιση μηνυμάτων
    Περαστικα βρε παιδια αλλα εχετε ομορφους ποπους τι να κανει ο φουκαρας ο πιτσιρικας αν τον χαζευε και δεν προλαβε να πατησει φρενο.
    μου τελειωσαν και τα αλλα thanks.....
    τωρα καταλαβα ποιος με ματιασε!!!!
    ....αλλα θα ξαναρθω Σαλονικα να σας ματιασω εγω!!!!

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ωρε τι γκαντεμομέρα ήταν αυτή???

Αφού είστε καλά, όλα καλά!!!

3. The Following User Says Thank You to bill_m3 For This Useful Post:

aristent (11-02-11)

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Κάτι σε κυνηγάει ρε Άρη... χεχεχε δεν πειράζει, καλύτερο θα γίνει!

έχει καλες ζελατίνες ο Άρης να το καλύψει αν θέλει.... που δεν τις περνάει δόντι σκύλου

5. The Following User Says Thank You to NickE60 For This Useful Post:

aristent (09-03-11)

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ρε Άρη τι έπαθες πάλι? Άσε και καμια μικρή ατέλεια στο αυτοκίνητο για να μην σε πιάνει το μάτι..........δεν γίνεται αλλιώς!
    Άκου εκεί σε δάγκωσαν τα σκυλιά....αφού δεν υπήρχε περίπτωση να το οδηγήσουν τι σε κυνήγησαν?

7. The Following User Says Thank You to Gregory_///M For This Useful Post:

aristent (09-03-11)

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Υπομονη Αρη θα φτιαχτει το κτηνος σου και παλι και απο την στιγμη που ανελαβε την ευθυνη του ο μαστορας πιστευω πως το αμαξι θα το παρεις οπως πρεπει . Οσο για τα σκυλια φωναξε με να κατεβω λαρισα οταν ειναι να ξαναπας στο συνεργειο και θα κατσω στην θεση του συνοδηγου με την μπερετα , ενα ειναι το σιγουρο οτι δεν θα σκεφτουν να σου πλησιασουν ξανα το εργαλειο.

9. The Following User Says Thank You to Leonidas_E39 For This Useful Post:

aristent (09-03-11)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

ΟΚ. Σίγουρα το ξέρει και ο μάστοράς σου, αλλά ένας πολύ σημαντικός παράγοντας στην επιτυχία στου 'δεσίματος' (παλιό με νέο βερνίκι) έχει να κάνει κατά πόσο το ένα είναι 'συμβατό' με το άλλο.

Εύχομαι να του πετύχει στην επόμενη προσπάθεια.

11. The Following 2 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

aristent (09-03-11), Leonidas_E39 (09-03-11)

Περιοχή
    Πειραιάς
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καλησπέρα παιδιά, δεν είμαι σίγουρος αν είναι σωστό το θέμα αλλά τέλος πάντων. Κάποιος αποφάσισε να μου χτυπήσει τον προφυλακτήρα όταν πάρκαρε - ξεπάρκαρε και ασφαλώς μετά εξαφανίστηκε χωρίς να αφήσει ένα σημείωμα, αυτό είναι το ηθικό άλλωστε.

Στην αριστερή μεριά του πίσω προφυλακτήρα έχω πλέον ένα γερό σημάδι (έχει γδαρθεί και το πλαστικό όχι μόνο το χρώμα) αυτό πιστεύετε ότι φτιάχνεται με τοπική βαφή ή θέλει βάψιμο όλος ο προφυλακτήρας; Έχετε να προτείνεται κάποιο μαγαζί προς Πειραιά που να μη με γδύσει;

Ευχαριστώ προκαταβολικά και συγγνώμη για το έντονο ύφος αλλά είμαι πολύ εκνευρισμένος. Που θα πάει δε θα τύχει να βρω κάποιον να κάνει ζημιά σε ξένο αυτοκίνητο και να ετοιμάζεται να φύγει...

13. The Following User Says Thank You to jkourkoulis For This Useful Post:

aristent (01-03-13)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο jkourkoulis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα παιδιά, δεν είμαι σίγουρος αν είναι σωστό το θέμα αλλά τέλος πάντων. Κάποιος αποφάσισε να μου χτυπήσει τον προφυλακτήρα όταν πάρκαρε - ξεπάρκαρε και ασφαλώς μετά εξαφανίστηκε χωρίς να αφήσει ένα σημείωμα, αυτό είναι το ηθικό άλλωστε.

Στην αριστερή μεριά του πίσω προφυλακτήρα έχω πλέον ένα γερό σημάδι (έχει γδαρθεί και το πλαστικό όχι μόνο το χρώμα) αυτό πιστεύετε ότι φτιάχνεται με τοπική βαφή ή θέλει βάψιμο όλος ο προφυλακτήρας; Έχετε να προτείνεται κάποιο μαγαζί προς Πειραιά που να μη με γδύσει;

Ευχαριστώ προκαταβολικά και συγγνώμη για το έντονο ύφος αλλά είμαι πολύ εκνευρισμένος. Που θα πάει δε θα τύχει να βρω κάποιον να κάνει ζημιά σε ξένο αυτοκίνητο και να ετοιμάζεται να φύγει...
    Sorry to hear that !!!

Θα σου πρότεινα να μην περιοριστείς γεωγραφικά, αλλά να επιλέξεις σύμφωνα με τη ποιότητα της δουλειάς.

15. The Following 4 Users Say Thank You to doctore For This Useful Post:

aristent (01-03-13), BILL007 (01-03-13), jkourkoulis (01-03-13), S8N (01-03-13)

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο jkourkoulis Εμφάνιση μηνυμάτων

Εχεις Π.Μ

17. The Following User Says Thank You to Bitz For This Useful Post:

jkourkoulis (01-03-13)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

απο την "εμπειρια" μου ως παθων.....συνιστω ολικη βαφη σε καλο μαστορα!!!!!

...οπου και να βρισκεται αυτος,φανταζομαι θα σου δωθουν καποιες διευθυνσεις,ετσω και μεσω πμ.

Η τοπικη βαφη δεν ειναι ειδικοτητα των απλων φανοποιων,ισως σπανια καποιοι να τα καταφερνουν,ομως αυτου του ειδους βαφες θελουν ειδικη τεχνικη,οχι οτι και ολοι παλι που ασχολουνται με τοπικες επισκευες "το κατεχουν".....τιποτα δεν ειναι σιγουρο.

ΥΣ....τωρα που πολλοι&καλοι φανοποιοι εχουν κατεβασει τιμες,ισως βγει και πιο οικονομικα η ολικη βαφη.

19. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

jkourkoulis (01-03-13)

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτηΠρώτη ... 3456 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP