όντως
το "ταξίδι" είναι και εκπαιδευτικό και απολαυστικό!
σε ευχαριστώ Νίκο
υγ:την "Ιθάκη" δεν βλέπω μόνο...
όντως
το "ταξίδι" είναι και εκπαιδευτικό και απολαυστικό!
σε ευχαριστώ Νίκο
υγ:την "Ιθάκη" δεν βλέπω μόνο...
τούρμπο και πράσινα άλογα
την ιθακη δεν την βλεπεις γιατι οι μηχανικοι ειναι γιδια στην χωρα μας....ποτε δεν φταιει το αμαξι....απλα οπως και σε ολα τα υπολοιπα το καλυτερο συνεργειο εδω ειναι αρπακολλατζιδικο σε σχεση με ενα βελτιωτικο οικο εξω...
και για να μοιραστω και κατι..ενα απο τα καλυτερα αμαξια πειραγμενα που εχω δει και οδηγησει αν οχι το καλυτερο ηταν ενα audi σ3 με 310hp απο την b & b..πληρωσε τοτε το παιδι 11χηνες αλλα...3 χρονια εγγυηση μοτερ!!!!και φυσικα ουτε αναψε, ουτε πυρωσε..ουτε τιποτα..εργοστασιο το μοτερ...οταν το ακουγες..α και περναγε και τα ελληνικα S3 μεχρι 350 αλογα!!!!!
Ptboul (10-02-11)
παρεξήγηση...
λέγοντας για ιθάκη εννοούσα ότι με τρώει συνέχεια ο πισινός μου για αναβάθμιση και δεν ηρεμώ,εμαι άρρωστος !
με τον μηχανικό μου ίσα ίσα είμαι καταευχαριστημένος εξού και τα εννιά συναπτά έτη συνεργασίας.
ότι του ζητάω το κάνει και μάλιστα άριστα .
z3outofmind (28-05-11)
απο τους λιγους εισαι.....
επιδοσεις απο σταση εχετε μετρησει κατα τη διαρκεια της βελτιωσης?οταν το ειχατε 150 αλογα τροχο στο 1ο σταδιο,στο 2ο.. κτλ.τωρα με 300 τροχο εχετε επιδοσεις αντιστοιχες με m3?
Panos 316T (28-05-11)
bmw316turbo (28-05-11), bmwz3 (28-05-11), kloukakis (28-05-11), Lambros46 (04-06-11), z3outofmind (28-05-11)
Κανά νέο από το μέτωπο???
Να σου πω....
Περιμενω καποια ψυχη να τελειωσει με το δικο του προτζεκτ ο οποιος διαθετει το μαραφετι να παμε να τα μετρησουμε.
Lambros46 (02-07-11), z3outofmind (03-07-11)
Θέλω τόσο πολύ ένα βιντεάκι από αυτό το αμάξι...Μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό??εεε,φανταστικέ Πάνο????