Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 71

Θέμα: ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ενα μεγαλο ευχαριστω για οσους μπηκαν στο κοπο να διαβασουν και ακομα περισσοτερο να απαντησουν σε ενα τετοιου ειδους φορουμ.
    μου προκαλει μεγαλη εντυπωση πως δεν εχω δει αλλους ανθρωπους γυρω μου να αντιδρουν.
    αν λαβω υπ οψιν οτι ειμαστε μια τριμελη οικογενεια και μεχρι τωρα εργαζομασταν και οι τρεις(ο πατερας μου επερνε αυτο που λεμε καλα χρηματα,οσο για μενα..οσοι δουλευουν νυχτα και δη ως μουσικοι καταλαβαινουν οτι το ποσο ειναι σεβαστοτατο...)
    βρεθηκαμε σε θεση τοσο δυσκολη,φανταζομαι αλλες οικογενειες που αο τοτε δυσκολευονταν...τωρα τι κανουν??που βρισκονται??
    κλεβουν για να φανε?χαμογελανε μπροστα και απο πισω κλαινε??
    πως πληρωνουν τις βενζινες για να πανε στη δουλεια τους??
    δουλευουν αραγε?
    εχουν κινητο τηλεφωνο?πως το πληρωνουν??
    πως γινεται καθε φορα πυο δουλευω να πηγαινω στα νυχτερινα στεκια και να μη βρισκω να παρκαρω απο τον πολυ κοσμο?ενω πριν ενα χρονο διαλεγα τα μερη??
    εγω γιατι σκεφτομαι να παω να πιω ενα ποτο σε γνωστους που στο κατω κατω πρεπει να παω ως ανταποδοση αυτων που ερχονται σε εμενα και εν τελει δεν πηγαινω?
    και το τραγικο ειναι οτι ολα αυτα τα γραφει ενας ανθρωπος 30 χρονων που κανει ΔΥΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ....
    δηλαδη ενας συνανθρωπος μου που εργαζεται σε μια (τυχερη) εργασια και μετα πηγαινει στην οικογενεια του τι κανει???
    δεν τρωει αυτος ο ανθρωπος??δεν αναβει τη θερμανση??
    πως βγαινει οικονομικα!πως πληρωνει τα αγγλικα του παιδιου του??
    οκτω μηνες μας ειπαν οτι το 13 βγαινουμε απο τη λιτοτητα...εχθες μας ειπαν το 15 τελικα...χωρις την επιμηκυνση του χρεους....με την επιμηκυνση που θα παει??
    ποτε θα δωθουν αυξησεις σε δημοσιο και ιδιωτικο???
    και αν δεν δωσουν αυξησεις γιατι επιτρεπουν τις αυξησεις στα προιοντα??πως αυξανεται η βενζινη?
    οταν
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

2. The Following User Says Thank You to GEORGE316 For This Useful Post:

giannis_compact (11-02-11)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP