https://www.airtrans.gr
"Μην έρχεσαι ποτέ σε λεκτική αντιπαράθεση με έναν βλάκα...
Θα φέρει την συζήτηση στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας..."
ενημερωτικα:
αλλαξα λαστιχα στο ''κτηνος'' (βλεπε smart)
βρηκα καλυτερη τιμη απο ολους τους βουλκανιζατεραδες του λεκανοπεδιου!
παιδι τζιμανι...μου υποσχεθηκε οτι θα μπει κ στο φορουμ μας να κανει προσφορα!
ωστοσο...θελω να ενημερωσω για την προσφορα της Continental!
τοποθετησα τα εν λογω κ οταν ηρθε η στιγμη να πληρωσω κ να φυγω
μου εδωσαν εγγραφως απο το καταστημα ενα χαρτι το οποιο συνοδευε εγγυηση του ελαστικου για δυο χρονια....και...
ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ σε περιπτωση κλαταρισματος απο οποιαδηποτε αιτια,
ερχεται πλατφορμα κ σε παει στο πλησιεστερο βουλκανιζατερ για επισκευη ή αντικατασταση ελαστικου (ισχυος 2 ετων κ αυτη η προσφορα)
Ενημερωθηκα οτι ισχυει αυτη η προσφορα απο την conti σε ΟΛΑ τα αυτοκινητα που ΔΕΝ εχουν ρεζερβα...ετσι σε περιπτωση ζημιας σε εξυπηρετουν ΔΩΡΕΑΝ για δυο ολοκληρα ετη!
ενημερωτικα για οσους προβουν σε αγορα ελαστικων!![]()
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
Lefteris116 (01-03-11), Nick bmwlover (12-02-11), nikos1400 (12-02-11), Ptboul (11-02-11), Z4 DCT (11-02-11)
[QUOTE=Vasilis;135932]ενημερωτικα:
αλλαξα λαστιχα στο ''κτηνος'' (βλεπε smart)
βρηκα καλυτερη τιμη απο ολους τους βουλκανιζατεραδες του λεκανοπεδιου!
παιδι τζιμανι...μου υποσχεθηκε οτι θα μπει κ στο φορουμ μας να κανει προσφορα!
ωστοσο...θελω να ενημερωσω για την προσφορα της Continental!
τοποθετησα τα εν λογω κ οταν ηρθε η στιγμη να πληρωσω κ να φυγω
μου εδωσαν εγγραφως απο το καταστημα ενα χαρτι το οποιο συνοδευε εγγυηση του ελαστικου για δυο χρονια....και...
ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ σε περιπτωση κλαταρισματος απο οποιαδηποτε αιτια,
ερχεται πλατφορμα κ σε παει στο πλησιεστερο βουλκανιζατερ για επισκευη ή αντικατασταση ελαστικου (ισχυος 2 ετων κ αυτη η προσφορα)
Ενημερωθηκα οτι ισχυει αυτη η προσφορα απο την conti σε ΟΛΑ τα αυτοκινητα που ΔΕΝ εχουν ρεζερβα...ετσι σε περιπτωση ζημιας σε εξυπηρετουν ΔΩΡΕΑΝ για δυο ολοκληρα ετη!
ενημερωτικα για οσους προβουν σε αγορα ελαστικων![/Q\
την επομενη φορα βασιλη σκεψου yokohama s drive η toyo t1r αυτα φοραω τωρα και εγω
Ειμαι και εγω για αλλαγη στο z και σε φιλο λαστιχα που πηγα αναμεσα σε continental και michelin με συμβουλεψε.Τιμη ακριβως ιδια απλα μου ειπε οτι σαν λιγο πιο καινουργιο τα michelin ειναι με μικρη διαφορα καλυτερα