Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 21

Θέμα: 1994: Τι είναι το ίντερνετ;

Rides
    0

Προεπιλογή

θυμαμαι σαν χθες,το 90 περιπου που ο θειος μου ειχε παρει στον ξαδερφο μου υπολογιστη....
    286 αν θυμαμαι...
    τοτε ηταν και πανακριβοι!!!!πηγαινα στο σπιτι του και παιζαμε...ηταν φοβερη η χαρα τοτε!!
    ειναι τραγικο αν σκεφτεις οτι μεσα σε 20 χρονια τα αλματα της τεχνολογιας σε αυτους τους τομεις ειναι τεραστια...
    το 60 κυκλοφορουσαν λιγα αυτοκινητα στην αθηνα,στο 2010,50 χρονια μετα,το αυτοκινητο παρκαρει μονο του,πιανει τα 250 με χαρακτηριστικη ανεση,μπορει να σε παει σε οποιοδηποτε σημειο μεσω πλοηγησης και εχεις αεροσακους αντισπιν αντιγκαζι αντιθαμβωτικο,αντικουνουπ κο ψηφιακο κλιματισμο με 4 ζωνες για να εχει αλλη θερμοκρασια ο οδηγος,αλλη ο συνοδιγος και αλλη το "τσογλανακι"πισω σε χωρο 2 τ.μ....
    τελικα οι ταινιες terminator ηταν πολυ μπροστα......
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

Rides
    1

Προεπιλογή

Εγω εναν oliveti θυμαμαι τον ειχα λιοσει στο prince of persia και Wolfenstein 3D.. πρεπει να ταν 93-94... TOP μηχανημα! χαχα

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το πρώτο μου εργαλείο. Πρέπει να ήταν 1987.
    Δούλευα ένα ολόκληρο καλοκαίρι να το πάρω.

Το 1997-98 κατέβαζα τραγούδια. Όταν το έλεγα με κοίταγαν σαν εξωγήινο. Πρέπει να είμαι απο τους πρώτους που το έκαναν στην Ελλάδα.
    Τι λεφτά είχα δώσει στον Οτέ......
    Η πλάκα είναι ότι τότε, με τα μόντεμ και τις ελεεινές ταχύτητες, κατέβαζα πιο πολύ μουσική απ΄ότι τώρα.

4. The Following 2 Users Say Thank You to Κωνσταντίνος For This Useful Post:

kplc16 (08-02-11), Ptboul (09-02-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

commodore 64.Εψηνα το πατερα μου να μου τοπαρει. Ο πατερας μου δε μου το πηρε ποτε

Νομιζω καπου στο 1986 αυτα.

πεντε χρονια αργοτερα το 1991 πηρα ενα pc dx 40 γνωστος και ως μουλαρι η μπ@στ@ρδος.

Δυστυχως δεν εχω ουτε φωτογραφια του!

θυμαμαι που περιμενα να φυγουν οι γονεις μου απο το σπιτι για βολτα για να μπουκαρω ζουλα στο internet me dial up kai χρονοχρεωση.....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kplc16 : 08-02-11 στις 21:17

Rides
    0

Προεπιλογή

Παιδιά έχω υπολογιστή που παίρνει κασέτα ναι κασέτα στο πληκρολόγιο, οπότε μην μου κολλάτε!!

7. The Following User Says Thank You to kloukakis For This Useful Post:

A8hnaios (08-02-11)

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kloukakis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδιά έχω υπολογιστή που παίρνει κασέτα ναι κασέτα στο πληκρολόγιο, οπότε μην μου κολλάτε!!
    Amstrad 464 ?????

9. The Following User Says Thank You to Konstantinos E60 For This Useful Post:

A8hnaios (08-02-11)

Περιοχή
    θεσσαλονίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Θυμάμαι τον ZX SPECTRUM που φόρωνε τα προγράμματά του απο κασέτα.!
    Φόρτωνες φόρτωνες κανα 5λεπτο και τελευταιο δευτερόλεπτο κάποα στραβή και φτού και απο την αρχή.
    Πολύ αργότερα, τα συμβατά όπως τα λέγαμε τότε, και ιντερνέτ χωρίς γραφικά μέ rlogin στήν Antigoni.auth.gr αν θυμάμαι καλά, και εντολές σε dos .
    Λίγο αργότερα με modem 1200 και windows αρχαία (πριν από τα 3.11) τα οποια για να παίξουν θέλαν να αγοράσης εξτρα πρόγραμα όχι απο την microsoft αλλα απο ανεξάρτητο προγαματιστή ( δεν θυμάμαι καλα νομίζω trompet το λέγαν)

Ωραία χρόνια, αγωνία, μήπως και βρής κανέναν απο την άλλη άκρη

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΑΝΝΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
    198(δε θυμαμαι)....amstrad 6128..με μια πρασινη οθονη (μια σταλια) που εβγαζε ματια και να ξημερvβραδιαζομαι στο harrier attack
    Το πρώτο μου pc....
    Τεχνολογία ε?

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Konstantinos E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Amstrad 464 ?????
    Δεν ξέρω μοντέλο αλλα είναι ακριβώς ίδιο, μάλλον ναι
    Σε ψήνει? Τον δίνω καλή τιμή, 2 Ευρώ!!

Περιοχή
    Βολος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sv2qo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θυμάμαι τον ZX SPECTRUM που φόρωνε τα προγράμματά του απο κασέτα.!
    Φόρτωνες φόρτωνες κανα 5λεπτο και τελευταιο δευτερόλεπτο κάποα στραβή και φτού και απο την αρχή.
    Πολύ αργότερα, τα συμβατά όπως τα λέγαμε τότε, και ιντερνέτ χωρίς γραφικά μέ rlogin στήν Antigoni.auth.gr αν θυμάμαι καλά, και εντολές σε dos .
    Λίγο αργότερα με modem 1200 και windows αρχαία (πριν από τα 3.11) τα οποια για να παίξουν θέλαν να αγοράσης εξτρα πρόγραμα όχι απο την microsoft αλλα απο ανεξάρτητο προγαματιστή ( δεν θυμάμαι καλα νομίζω trompet το λέγαν)

Ωραία χρόνια, αγωνία, μήπως και βρής κανέναν απο την άλλη άκρη
    Μια απο τα ιδια. Spectrum 48K, τον εχω ακομη. Τηλεοραση για οθονη και κασσετοφωνο για αποθηκευτοκο μεσο. BBS με dial up συνδεση αργοτερα με τα συμβατα...
    Θυμαμαι, τον Spectrum τον αγορασα το καλοκαιρι πριν παω λυκειο. Καθε Παρασκευη βραδυ ξενυχτουσα, μεχρι Σαββατο πρωι, που ξυπνουσε ο πατερας μου να παει στη δουλεια και με κοιτουσε παραξενα. Με το spectrum εβγαλα τα πρωτα δικα μου λεφτα, φτιαχνοντας προγραμματα.
    "You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". - Marco Simoncelli R.I.P.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP