Και γω ντρεπομουν,ειμαι απο τους ανθρωπους που ουτε κανουν παζαρια στην τιμη και παντα πληρωνω αυτο που μου ζητουν χωρις πολλα-πολλα.Αν δεν συμφωνω με την τιμη απλα δεν ξανα αγοραζω απο κει.
Εδω ομως αγαπητε μου gant εχουμε να κανουμε με ληστες.
Κατεβα λοιπον και σπρωξε την μπαρα για πρωτη φορα και θα νιωσεις παραγματικα υπεροχα.
Στο λογο μου!
Να αγιασει το δαχτυλακι σου!!! (που τα πληκτρολογησε)
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
Dimzan (08-02-11), gant (08-02-11), halkida116mpack (10-02-11), mitsos_chania (08-02-11), Nino (08-02-11), Samaro (08-02-11), scania124 (08-02-11), tsagio (09-02-11)
επειδη θα κατεβω αθηνα αποψε.....με την αττικη οδο τι παιζει???
πληρωνουμε???![]()
Θάνο κάνεις ότι θέλεις ...ότι ισχύει στους υπόλοιπους "ιδιωτικούς άξονες" το ίδιο συμβαίνει και με την Αττική οδό, απλά είναι πιο οργανωμένος δρόμος γιατί αποφέρει τρελά υπερκέρδη ...ποιος θα έβαζε στην τσέπη 700.000 - 1 εκατ. ευρώ την ημέρα και θα την άφηνε στην τύχη της... η αστυνομία πάντως δεν θα ασχοληθεί μαζί σου 100%
Bellof-3 (09-02-11), scania124 (08-02-11), Stefanos_Cool (10-02-11)
ο ρεππας θελει να περασει τη μη πληρωμη διοδιων στις παραβασεις του ΚΟΚ.
θα τη ψιλιαστει συντομα.....
καλα περασαμε και χθες!!!!!!!
διοδια-scania=0-1.....πολυ γελιο....!!!!!
πλεον δεν κατεβενουμε απο το φορτηγο.......
ειχα βαλει με ενα αυτοκολλητο διπλης οψεως ενα κομματι σφουγγαρι και ακουμπουσαμε την μπαρα και ανοιγαμε.....και αντε γεια!!!!!!
πλεον οι υπαλληλοι με το που βλεπουν φορτηγο τσεκαρουν πρωτα πινακιδα γιατι ειναι σιγουροι οτι δεν θα πληρωσει διοδια.
κονβοι 10-15 φορτηγα και δεν περνουσε κανενας κανεναν.....περνουσαμε ολοι μαζι μεσα απο το διοδιο....και ολοι αγνωστοι μεταξυ μας...
τωρα για το οτι μας περνουν τα νουμερα δεν ξερω τι θα συμβει.....
βεβαια ειχα προβλεψει.....το 3 που εχει επανω η πινακιδα μου ειχε μετατραπει σε 8 με μαυρη μονοτικη ταινια.....
αυτα....
ααααα και την αττικη οδο ετσι την περασαμε.......
αντε να δουμε τωρα τι θα γινει σε βαθος χρονου....θα μας ερθει αραγε το τσεκ!!!
bill_m3 (10-02-11), Dioskouroi (10-02-11), NickE60 (11-02-11), Nino (11-02-11), oldcarskickass (10-02-11)
και να έρθει θα είναι ενα κωλόχαρτο από την εταιρεία οπότε κλαϊν..προς το παρόν δεν μπορούν να κάνουν τίποτε.. αλλά αυτό που λένε πως η μη πληρωμή θα είναι παράβαση του Κ.Ο.Κ θα φέρει τα πάνω κάτω..το θέμα είναι πως θα γίνει αυτό αφού έρχεται σε ''σύγκρουση'' με βασικά άρθρα του Συντάγματος!!
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Διαμαρτυρια-καλεσμα του Δημου Ωρωπου και των φορεων της περιοχης!
https://taneatouoropou.blogspot.com/...post_7647.html